2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Kızlaaaarrrrr kac gundur cok sessiz burası bozayım sessizligi bari.. Ne var ne yok nasilsiniz ? Ben gecen ay rahim filmi cekilmistim adet oldum bu ayda kismet olmadi hayirlisi hakkimizda eskisi kadarda takmiyorum artik calismaya basladim zaten is guc kafam dagiliyor biraz.. 2 ay daha deneyip asilama dusunuyoruz

Ben de tüp bebek tedavisine başladım canım embriyolardan biyopsi alındı teste gitti test sonucunu bekliyoruz sağlıklı gelirse inşallah transfer olacağım .. bir aşılama yaptırmıştım o da tutmadı inşallah bu tutar :)

Evet cnm artık çoğu arkadaş çalışıyor kimisi fırsat bulamyr işte. Bende bu ay çektim rahim filmi adetim duzensiz normalde o yuzden ne zamn adet olucm bilmiyorum 21 gün oldu rahim filmi cekeli sen kaçıncı gün oldun

Benimde duzensiz canim ben 31 ekimde adet olmustum 7 kasimda rahim filmi cekildi 6 aralikta adet oldum yani 6 7 gün gecikmeli adet oldum hayirlisi boyleymis

Insallah canim hakkimizda hayirlisi olsun insallah hepimiz en kisa zamanda guzel haberler veririz :)

Benimde duzensiz canim ben 31 ekimde adet olmustum 7 kasimda rahim filmi cekildi 6 aralikta adet oldum yani 6 7 gün gecikmeli adet oldum hayirlisi boyleymis
Hmm kısmet canm yaa zaten 6 ay süre var yani rahim filminden sonra hayırlısı olsun bende bekliyorum işte çok fena grip oldum adet olurm diye ilaç bile kullanmıyorum

Kuzummm insallah tez zamandaaa nasip eder rabbim dualarimdasiniz ...6 ay sanslisin evet ama 6 ay snra umutlar tukenmiyo ben rahim filminden 10ay sonra hamile kaldim tamamen unut ve dusunme mesgul olacagin isler bul bebek isini rafa kaldirdin sayy yasayan biri olarak soyluyorum ❤

haklisin canm ama inan yapck bisey bulamıyorum eşim çalışmama izin vermiyor kurs yerleri evime uzak anlayacağın kafadan tam silmiştim rahim filmi sonucundan sonra yine bunalıma girdim c.tesi doktor kontrolüm var çok iyi bir doktor duanı eksik etme

Anladimmm canimmm evde ugras bul en azindan fazla dusunmemis olursun kafani hic bulandirma kuzum bize dr neler neler demisti rabbim nasip etti sukurler olsun ben nasil olsa olmayacak dedim son aylarda kendimi isime vermistim mucizem geldi olmazlari olduran rabbime sigin emin ol yeterki ol desin o nasip edecek sanada burdaki isteyen bi cok kardeslerimeede dualarim sizleee rabbim en tez zaman da nasip etsin insallah isteyen herkese❤

Hmm kısmet canm yaa zaten 6 ay süre var yani rahim filminden sonra hayırlısı olsun bende bekliyorum işte çok fena grip oldum adet olurm diye ilaç bile kullanmıyorum
Bende rahim filminden 7 ay sonra hamile kaldım... aralık sonu tedaviye başlayacaktık. Kasımda hamile olduğumu öğrendim. Gerçekten kafadan atınca oluyormuş.. darısı bu topic deki tüm isteyenlere....

Evet canim doktor da dedi 6 ay daha deneyin dedi ama biz biraz sabirsiziz 2 ay sonra asilama dusunuyoruz kismetse bakalim neler bekliyor bizi.. biraz daha bekle canim belki bir suprizle karsilasirsin belli mi olur :)

Tabiki canm zaten bi umudum o başkada elimizden bisey gelmiyor bakalm İnşAllah bi uğraş bulurum yaa çok ihtiyacm var çünkü herşeyin hayırlısı olsun. Rabbim sanada hayırlı sağlıklı bi evlat nasip etsin

Evet canim doktor da dedi 6 ay daha deneyin dedi ama biz biraz sabirsiziz 2 ay sonra asilama dusunuyoruz kismetse bakalim neler bekliyor bizi.. biraz daha bekle canim belki bir suprizle karsilasirsin belli mi olur :)
Nerde o. Gunler canm o sürpriz olsada bizde rahata ersek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…