2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Kızlar bugün doktora gittim gercektende dedikleri kadar varmış çok ilgilendi sağolsun. Ameliyat gerekiyor dedi hem laparoskopi hemde histeroskopi yapılması lazimmis yani hem rahimden hemde karın bölgesinden tabi ben son çare ameliyat düşünüyordum ama yumurtlama sorunu varmış çatlamıyormuş bunu bana simdiye kadar gittiğim hiçbir doktor söylemedi yumurtalar normal diyolardi. Ameliyat olmadan olmazmi dedim olur ama tedavi gormen lazm yumurta takibi falan dedi bu süreç 4 aya kadar uzayabilir bunun sonunda rahim dar olduğu için düşük olursa o kadar tedavi çöpe atılır ben 4 ay uğraşıpta sonrasinda düşük ihtimalinde hayal kırıklığı olmasn en başından herşeyi yapalm dedi ikna etti beni İnşAllah adetten sonra ameliyat olcm sizden dualarınızı eksik etmemenizi istiyorum lütfen çok şükür içim şimdi daha rahat

Rabbim yar ve yardimcin olsunnn kuzummm canini sikmaaa hersey guzel olur Allahin izniyleee cok sukurki bilen bi dr a denk gelmissin

Canım geçen sene Eylül'de geçirdim ben o operasyonları, poliplerim ve dermoid kistim vardı. Hatta poliplerim tekrarladı histeroskopi Ağustos'ta tekrar yapıldı. Sonu güzel olsun... dualarım seninle...

Sana ilk söylediğinde yazmıştım arkadşı aynısı yaşadı ameliyat oldu diye aynı operasyon sanırım hatta.Şuan bebeği kucağında çözümü var bak cok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…