- 28 Nisan 2016
- 1.047
- 1.202
- 133
- 31
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #17.561
Allah'ıma bin şükür iyiyim 2 çoçukla Zaman'ımı geçiriyorum 33 günlük oldu ogluşum onun gazıyla emmesiyle Zaman geçiyor işte rabbim tez zamanda sanada isteyenlere mis kokulu hayırlı evlatlar nasip etsiniyi gidiyor cnm beklemedeyim adet olucam su günlerde. senjn nasil gidiyor
suerol canım doğum ne zaman kontroller nasıl gidiyor :) normal mi dopum?
Canım benm gelmiş geçmiş olsun az kaldı zaten a daha sabret...öncelikle günaydın kızlar
hersey cok şükür iyi gidiyorda son hafta diş kulak ve agır boğaz iltihabı geçirdim geçen gece serum yedim istemyerek antibiyotiğe başvurdum doktor tavsiyesiyle gecleri uyku yok oğlm zorlamadı beni bu hastalık kadar burun tıkanıklıgı ve bunalma sebebiyle yatamıyorum gram uyku yok çalşyrm bu hafta son izne ayrılcam çokca dua edin bana iyileşeyim
İnşallh cnm bir kavuşsak bebeğimizesuerol Kelebekcikk34 inşallah sağsalim sıkıntısız bebişlerinizi kucagınıza alırsınız benim gibi uykusuzda seyredersiniz bebişlerinizi dünyada evlatdan daha güzel bişey yok rabbim isteyen herkese nasip etsin
Benimde o haftalarda Ağrı'm vardı doktora gittim doktor bi baktı oglum ters duruyor ayakları aşağıda olduğu için baskıdan dolayı batma oluyor bel ve kasık Ağrı'sı normalİnşallh cnm bir kavuşsak bebeğimize
Dün benim ilkkez afedersin bildiğin şeyim ağrıdı böyle diken gibi batmalar oluyordu alt tarafta.Enfeksiyonda şüphelenip tahlil oldum yok cıkmadı.Sizdede oluyormuydusuerol @kapadokyam şimdi uyandığımdan beride belime yanlarıma doğru ağrım var.
Bu haftaya girdiğimden beri herşey değişmeye başladı
Ben tekmeleri hep midem taraflarında hissediyorum ama tabi neresi bilmiyorum :)Benimde o haftalarda Ağrı'm vardı doktora gittim doktor bi baktı oglum ters duruyor ayakları aşağıda olduğu için baskıdan dolayı batma oluyor bel ve kasık Ağrı'sı normal
Benim 35 haftada öle oldu ama dinlenince geçiyor sen bol bol dinlen erken dogum riskin varmıkalbim mucizelerim birde kızlar diğer topikti bir sertleşme toplanmadan bahsettiler karın için de bebeğin bir yerde toplanmadı yalancı doğum sancısımı oluyormuş ? suerol
Sizde nasıldı
Valla bi gün yukarıda oluyor bi gün aşagıda hiç belli olmuyor ki yerleri daraldıkça mideye kasıklara doğru tekme atıyorBen tekmeleri hep midem taraflarında hissediyorum ama tabi neresi bilmiyorum :)
Bugüne kadar hiç bşy demedi yarın gitcem bakalım ne durumdayız.sen yeni tecrübelisin aktar bana bilgilerini :)Benim 35 haftada öle oldu ama dinlenince geçiyor sen bol bol dinlen erken dogum riskin varmı
Can'ım her hamilelik farklı benim yaşadığımı sen yaşamazsın inşallah Zaman'ında saglıklı bi şekilde doğar bebişBugüne kadar hiç bşy demedi yarın gitcem bakalım ne durumdayız.sen yeni tecrübelisin aktar bana bilgilerini :)
kalbim mucizelerim birde kızlar diğer topikti bir sertleşme toplanmadan bahsettiler karın için de bebeğin bir yerde toplanmadı yalancı doğum sancısımı oluyormuş ? suerol
Sizde nasıldı
Canım benm gelmiş geçmiş olsun az kaldı zaten a daha sabret...
Benim dün biraz ağrım vardı keyifsizdim o yüzden.Yarın doktor randevum benimde.
insallah cnm hala adet olmadim kasigima ara ara ağrılar giriyor biraz daha geçmesini bekliyorumAllah'ıma bin şükür iyiyim 2 çoçukla Zaman'ımı geçiriyorum 33 günlük oldu ogluşum onun gazıyla emmesiyle Zaman geçiyor işte rabbim tez zamanda sanada isteyenlere mis kokulu hayırlı evlatlar nasip etsin
Kuzum şuan sana küfür gibi gelcek ama benim hiç bulantım kusmam olmadı :) o yüzden pek bi bilgim yok.Genel bilgi olarak elma kabuğunu cezvede suda kaynatmayı dene iç midene iyi gelir.Tecrübeli hamişler bana bi yardım :) mide bulantısı ile başım dertte 2 haftadır mütemadiyen bulanıyor kaynıyor siz neler yaptınız bu konudaKelebekcikk34 suerol kalbim mucizelerim
Ay ne şanslısın canım valla :)) bunu hiç duymamıştım deneyeyim yarın sağolasın canımKuzum şuan sana küfür gibi gelcek ama benim hiç bulantım kusmam olmadı :) o yüzden pek bi bilgim yok.Genel bilgi olarak elma kabuğunu cezvede suda kaynatmayı dene iç midene iyi gelir.
Valla bu hamileligimde hiç midem bulanmadı ama ilk hamileligimde çok migdem bulandı ekşi bana çok iyi geliyordu çubuk krakerin tuzunu avucuma döküp yer rahatlardımTecrübeli hamişler bana bi yardım :) mide bulantısı ile başım dertte 2 haftadır mütemadiyen bulanıyor kaynıyor siz neler yaptınız bu konudaKelebekcikk34 suerol kalbim mucizelerim
Rabbim hayırlı haberler versin inşallah kısa zamanda bebişinin olurinsallah cnm hala adet olmadim kasigima ara ara ağrılar giriyor biraz daha geçmesini bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?