2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

iyi gidiyor cnm beklemedeyim adet olucam su günlerde. senjn nasil gidiyor
Allah'ıma bin şükür iyiyim 2 çoçukla Zaman'ımı geçiriyorum 33 günlük oldu ogluşum onun gazıyla emmesiyle Zaman geçiyor işte rabbim tez zamanda sanada isteyenlere mis kokulu hayırlı evlatlar nasip etsin

suerol canım doğum ne zaman kontroller nasıl gidiyor :) normal mi dopum?

öncelikle günaydın kızlar

hersey cok şükür iyi gidiyorda son hafta diş kulak ve agır boğaz iltihabı geçirdim geçen gece serum yedim istemyerek antibiyotiğe başvurdum doktor tavsiyesiyle gecleri uyku yok oğlm zorlamadı beni bu hastalık kadar burun tıkanıklıgı ve bunalma sebebiyle yatamıyorum gram uyku yok çalşyrm bu hafta son izne ayrılcam çokca dua edin bana iyileşeyim

Canım benm gelmiş geçmiş olsun az kaldı zaten a daha sabret...
Benim dün biraz ağrım vardı keyifsizdim o yüzden.Yarın doktor randevum benimde.

İnşallh cnm bir kavuşsak bebeğimize
Dün benim ilkkez afedersin bildiğin şeyim ağrıdı böyle diken gibi batmalar oluyordu alt tarafta.Enfeksiyonda şüphelenip tahlil oldum yok cıkmadı.Sizdede oluyormuydu suerol @kapadokyam şimdi uyandığımdan beride belime yanlarıma doğru ağrım var.
Bu haftaya girdiğimden beri herşey değişmeye başladı

Benimde o haftalarda Ağrı'm vardı doktora gittim doktor bi baktı oglum ters duruyor ayakları aşağıda olduğu için baskıdan dolayı batma oluyor bel ve kasık Ağrı'sı normal

kalbim mucizelerim birde kızlar diğer topikti bir sertleşme toplanmadan bahsettiler karın için de bebeğin bir yerde toplanmadı yalancı doğum sancısımı oluyormuş ? suerol
Sizde nasıldı

ben öle toplanma filan anlamıyorum yok kafası surda fılan dıyorlar şaşırıyrm nasıl anlıyorlar sadece tekmeklern hissdeyrm bide yalancı adet sancıları gelıo gaz sanscs gbi 10 saniyelk snra gecıo bna gore yalancı sancılar bunlar

Canım benm gelmiş geçmiş olsun az kaldı zaten a daha sabret...
Benim dün biraz ağrım vardı keyifsizdim o yüzden.Yarın doktor randevum benimde.

aman aman dıkkat edın hasta olmamaya hamıleleıkle bırlesınce ıyıce bunalıosn ve ılaçda kullanmayrz cok kötü biran önce iyileşmk istyrm

insallah cnm hala adet olmadim kasigima ara ara ağrılar giriyor biraz daha geçmesini bekliyorum

Tecrübeli hamişler bana bi yardım :) mide bulantısı ile başım dertte 2 haftadır mütemadiyen bulanıyor kaynıyor siz neler yaptınız bu konuda Kelebekcikk34 suerol kalbim mucizelerim
Kuzum şuan sana küfür gibi gelcek ama benim hiç bulantım kusmam olmadı :) o yüzden pek bi bilgim yok.Genel bilgi olarak elma kabuğunu cezvede suda kaynatmayı dene iç midene iyi gelir.

Kuzum şuan sana küfür gibi gelcek ama benim hiç bulantım kusmam olmadı :) o yüzden pek bi bilgim yok.Genel bilgi olarak elma kabuğunu cezvede suda kaynatmayı dene iç midene iyi gelir.
Ay ne şanslısın canım valla :)) bunu hiç duymamıştım deneyeyim yarın sağolasın canım

Tecrübeli hamişler bana bi yardım :) mide bulantısı ile başım dertte 2 haftadır mütemadiyen bulanıyor kaynıyor siz neler yaptınız bu konuda Kelebekcikk34 suerol kalbim mucizelerim
Valla bu hamileligimde hiç midem bulanmadı ama ilk hamileligimde çok migdem bulandı ekşi bana çok iyi geliyordu çubuk krakerin tuzunu avucuma döküp yer rahatlardım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…