2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Valla bu hamileligimde hiç midem bulanmadı ama ilk hamileligimde çok migdem bulandı ekşi bana çok iyi geliyordu çubuk krakerin tuzunu avucuma döküp yer rahatlardım
İkiniz de erkek annesisiniz dimi :)) demekki kız hamileliği zorluyor böyle benimki de kız mı acaba

İyi geceler kızlar. Acil yardımınıza ihtiyacım var son üç gündür genitAl bölgemde kaşıntı başladı ilk iki gün sorun etmedim ama dün gece hiç uyuyamdm. Ve bugün kızarmış anlamadığım su dolu iki kabarck olmuş ve çok yanıyo mantar ve enfeksiyon değil çünkü ikisini daha once yasadm ve hiç boyle bisey olmadı araştırdım genitAl uçuk diye biseydn bahsediyr ilk defa duydum virüs müş ve ben cok korktum bu kadar şeyin üstüne bide bu olursa offf çıldırmak üzereyim ;-(

Bence doktora görün ilaç versin eziyet çekme cnm

Kızlar benim rahimde baskı hala devm ediyor sürekli lavaboya gidiyorum çok ağrı var doktorada gidemiyorum idrar yolu enfeksiyonu olabilirmi ama yanma faln yok sadece baskı ve sürekli lavabo ihtiyacı

Kızlar benim rahimde baskı hala devm ediyor sürekli lavaboya gidiyorum çok ağrı var doktorada gidemiyorum idrar yolu enfeksiyonu olabilirmi ama yanma faln yok sadece baskı ve sürekli lavabo ihtiyacı
idrar yolu enfeksiyonuderhal bol bol su içmeye basla cnm hemen doktora gitmiceksen baska yolu yok

idrar yolu enfeksiyonuderhal bol bol su içmeye basla cnm hemen doktora gitmiceksen baska yolu yok
Offf yaaa şuan daha iyiyim ama baskı arada bi devm ediyor canm internettn baktım magnorm yani magnezyum veriyormuş çoğu doktor allahtan benim evde vardı zorla almıştım ama varmış bi hayır pnu içtim 1 saat içinde dindi dediğim gibi sadece baskı var ama sabahki kadar değil şükür

Bu tarz dırumlarda ben ben 1 bardak suya elma sirkesi 2-3 damla atıp içiyorum. Yada limon sık suyun içine onu iç.Çok faydalı oluyor.Direk ordaki mikrobu atıyor.Bol bolda su iç ayağının altını sıcak tut.

Bu tarz dırumlarda ben ben 1 bardak suya elma sirkesi 2-3 damla atıp içiyorum. Yada limon sık suyun içine onu iç.Çok faydalı oluyor.Direk ordaki mikrobu atıyor.Bol bolda su iç ayağının altını sıcak tut.
Valla benim ilk defa böyle oldu lavaboya gitmek neysede baskı cok ağrıttı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…