- 12 Şubat 2017
- 557
- 630
- 33
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #17.581
İkiniz de erkek annesisiniz dimi :)) demekki kız hamileliği zorluyor böyle benimki de kız mı acabaValla bu hamileligimde hiç midem bulanmadı ama ilk hamileligimde çok migdem bulandı ekşi bana çok iyi geliyordu çubuk krakerin tuzunu avucuma döküp yer rahatlardım
suerol Kelebekcikk34 inşallah sağsalim sıkıntısız bebişlerinizi kucagınıza alırsınız benim gibi uykusuzda seyredersiniz bebişlerinizi dünyada evlatdan daha güzel bişey yok rabbim isteyen herkese nasip etsin
İkiniz de erkek annesisiniz dimi :)) demekki kız hamileliği zorluyor böyle benimki de kız mı acaba
Evet benim oglum var kızımda çok zorlanmıştım hamileligimde cinsiyet alakası varmı bilmiyorumİkiniz de erkek annesisiniz dimi :)) demekki kız hamileliği zorluyor böyle benimki de kız mı acaba
Bence doktora görün ilaç versin eziyet çekme cnmİyi geceler kızlar. Acil yardımınıza ihtiyacım var son üç gündür genitAl bölgemde kaşıntı başladı ilk iki gün sorun etmedim ama dün gece hiç uyuyamdm. Ve bugün kızarmış anlamadığım su dolu iki kabarck olmuş ve çok yanıyo mantar ve enfeksiyon değil çünkü ikisini daha once yasadm ve hiç boyle bisey olmadı araştırdım genitAl uçuk diye biseydn bahsediyr ilk defa duydum virüs müş ve ben cok korktum bu kadar şeyin üstüne bide bu olursa offf çıldırmak üzereyim ;-(
adet oldum cnmRabbim hayırlı haberler versin inşallah kısa zamanda bebişinin olur
2018 de bu işi çözeceğiz ben inanıyorumadet oldum cnm
üzülme sakınadet oldum cnm
insallah nurumAllahım tez vakitte sağlıkla hamile kalalım... Yeni yıla evlerimiz bebeğe hazırlanarak gecsin inşaallhh
idrar yolu enfeksiyonuKızlar benim rahimde baskı hala devm ediyor sürekli lavaboya gidiyorum çok ağrı var doktorada gidemiyorum idrar yolu enfeksiyonu olabilirmi ama yanma faln yok sadece baskı ve sürekli lavabo ihtiyacı
Offf yaaa şuan daha iyiyim ama baskı arada bi devm ediyor canm internettn baktım magnorm yani magnezyum veriyormuş çoğu doktor allahtan benim evde vardı zorla almıştım ama varmış bi hayır pnu içtim 1 saat içinde dindi dediğim gibi sadece baskı var ama sabahki kadar değil şüküridrar yolu enfeksiyonuderhal bol bol su içmeye basla cnm hemen doktora gitmiceksen baska yolu yok
Bu tarz dırumlarda ben ben 1 bardak suya elma sirkesi 2-3 damla atıp içiyorum. Yada limon sık suyun içine onu iç.Çok faydalı oluyor.Direk ordaki mikrobu atıyor.Bol bolda su iç ayağının altını sıcak tut.Kızlar benim rahimde baskı hala devm ediyor sürekli lavaboya gidiyorum çok ağrı var doktorada gidemiyorum idrar yolu enfeksiyonu olabilirmi ama yanma faln yok sadece baskı ve sürekli lavabo ihtiyacı
Valla benim ilk defa böyle oldu lavaboya gitmek neysede baskı cok ağrıttıBu tarz dırumlarda ben ben 1 bardak suya elma sirkesi 2-3 damla atıp içiyorum. Yada limon sık suyun içine onu iç.Çok faydalı oluyor.Direk ordaki mikrobu atıyor.Bol bolda su iç ayağının altını sıcak tut.
Cnm ne icin ameliyat olcaksin senTurkuazKrampon cnm ben adet oldum çok şükür bu sefer hiç ilac kullanmadm 52. Gün oldum şimdi ameliyat için gün alma zamanı duanızı eksik etmeyin olur mu
Canm histeroskopi ve laparoskopiCnm ne icin ameliyat olcaksin sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?