- 14 Şubat 2017
- 324
- 309
- 53
- 35
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #17.601
Ne icin yapiliyo peki bu cnm yani ne sorun var kiCanm histeroskopi ve laparoskopi
Canm rahim bozukluğu var bende o yüzden bebek tutunamıyorum hamilelik oluşsa bile düşük olur diyorlr hem rahim hemde adet düzensizliği için olcm İnşAllahNe icin yapiliyo peki bu cnm yani ne sorun var ki
Bizi hbrdar et mutlaka cnm ins hersey guzel olacak rabbim bizlerinde bi gun yuzunu guldurcek insCanm rahim bozukluğu var bende o yüzden bebek tutunamıyorum hamilelik oluşsa bile düşük olur diyorlr hem rahim hemde adet düzensizliği için olcm İnşAllah
Amin İnşAllah canm ederim tabiiBizi hbrdar et mutlaka cnm ins hersey guzel olacak rabbim bizlerinde bi gun yuzunu guldurcek ins
Rabbim şifasını eksik etmesin inşallah hayırlara vesile olsunKızlar yarn sabah ameliyat olcm duanızı eksik etmeyin olur mu çok ihtiyacm var
Canim rabbim yar ve yardimcin olsun insallah basarili bi ameliyat olur senin icin hep hayirlisi olurKızlar yarn sabah ameliyat olcm duanızı eksik etmeyin olur mu çok ihtiyacm var
Hersey mukemmel olur ins cnm cok oku girerken ins guzel gececek ve sonu super olacak cikinca hbr et nasil oldugunu cnmKızlar yarn sabah ameliyat olcm duanızı eksik etmeyin olur mu çok ihtiyacm var
sumeyye nasilsin cnm iyimisinKızlar yarn sabah ameliyat olcm duanızı eksik etmeyin olur mu çok ihtiyacm var
sagol cnm bıraktığın gibi ayni tas ayni hamam:)) hamile degilim şubatta 1 sene olacak topigi acalı artik hala bekliyorum rabbim hayırlısını versin sen nasilsin asil?TurkuazKrampon naber cnm nasılsın bayadır buraya girmiyordum msjları okuyamadım seni merak ettim
Ameliyattan snr agri sizi falan hissettin mi cnm nasilsin hemen ciktin mi hastanedenS_V_S_88 Mucize2107 TurkuazKrampon kizlar Allah razı olsun çok şükür dun ogledrn sonra ameliyat oldum perde varmış onu yaktılar rahimi genişlettiler simdi 4 ay ilaç kullancm tekrar rahim yapismasn kalınlaşsin diye Allah.binlerce kez şükür bitti buda gerisini rabbim kolaylaştırır İnşAllah
Cok şükür canim benimmm hadi gozünaydin en yakin zamanda bebıs haberini aliriz insallahS_V_S_88 Mucize2107 TurkuazKrampon kizlar Allah razı olsun çok şükür dun ogledrn sonra ameliyat oldum perde varmış onu yaktılar rahimi genişlettiler simdi 4 ay ilaç kullancm tekrar rahim yapismasn kalınlaşsin diye Allah.binlerce kez şükür bitti buda gerisini rabbim kolaylaştırır İnşAllah
İnşallah rabbim sağlıklı hayırlı evlat verir evlat hasretin diner inşallah rabbimin izniyleS_V_S_88 Mucize2107 TurkuazKrampon kizlar Allah razı olsun çok şükür dun ogledrn sonra ameliyat oldum perde varmış onu yaktılar rahimi genişlettiler simdi 4 ay ilaç kullancm tekrar rahim yapismasn kalınlaşsin diye Allah.binlerce kez şükür bitti buda gerisini rabbim kolaylaştırır İnşAllah
Canm ağrı oldu ama öyle dayanılmayacak gibi değil hemen çıkmadım canm 1 gün kaldm 1 saat oldu taburcu olalı şimdi sızlama oluyor ama bir sorun yok çok şükürAmeliyattan snr agri sizi falan hissettin mi cnm nasilsin hemen ciktin mi hastaneden
Amin İnşAllah canmİnşallah rabbim sağlıklı hayırlı evlat verir evlat hasretin diner inşallah rabbimin izniyle
Allah razi olsun cnm amin İnşAllahCok şükür canim benimmm hadi gozünaydin en yakin zamanda bebıs haberini aliriz insallah
cok sevindim cnm hadi guzek haberi de en yakın zamanda aliriz ins bunuda atlattın ya cok şükurS_V_S_88 Mucize2107 TurkuazKrampon kizlar Allah razı olsun çok şükür dun ogledrn sonra ameliyat oldum perde varmış onu yaktılar rahimi genişlettiler simdi 4 ay ilaç kullancm tekrar rahim yapismasn kalınlaşsin diye Allah.binlerce kez şükür bitti buda gerisini rabbim kolaylaştırır İnşAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?