2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

TurkuazKrampon naber cnm nasılsın bayadır buraya girmiyordum msjları okuyamadım seni merak ettim
sagol cnm bıraktığın gibi ayni tas ayni hamam:)) hamile degilim şubatta 1 sene olacak topigi acalı artik hala bekliyorum rabbim hayırlısını versin sen nasilsin asil?

S_V_S_88 Mucize2107 TurkuazKrampon kizlar Allah razı olsun çok şükür dun ogledrn sonra ameliyat oldum perde varmış onu yaktılar rahimi genişlettiler simdi 4 ay ilaç kullancm tekrar rahim yapismasn kalınlaşsin diye Allah.binlerce kez şükür bitti buda gerisini rabbim kolaylaştırır İnşAllah

Ameliyattan snr agri sizi falan hissettin mi cnm nasilsin hemen ciktin mi hastaneden

Cok şükür canim benimmm hadi gozünaydin en yakin zamanda bebıs haberini aliriz insallah

İnşallah rabbim sağlıklı hayırlı evlat verir evlat hasretin diner inşallah rabbimin izniyle

Ameliyattan snr agri sizi falan hissettin mi cnm nasilsin hemen ciktin mi hastaneden
Canm ağrı oldu ama öyle dayanılmayacak gibi değil hemen çıkmadım canm 1 gün kaldm 1 saat oldu taburcu olalı şimdi sızlama oluyor ama bir sorun yok çok şükür

cok sevindim cnm hadi guzek haberi de en yakın zamanda aliriz ins bunuda atlattın ya cok şükur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…