2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Ben onu düsunüyorum bizimde evelsi gün ve aksam oldu bügün yaptığım testte t cizgisi c den daha koyu bu akşam olmasa ilişki olmazmı acaba adam artık isyan edecek :)
:) ay ne bilim ya ben akşam yada yarını değerlendireyim birazdan test yapicam yine..ama kasiklarim bi tuhaf vallaha catladi bu yumurta:)

Tebrik ederim canim. Rabbim saglikla kavustursun bebisine insallah.

Canim bende degerlendim bugun 2.cizgi koyuydu resim attım. Resimden sonra daha ş koyulasti umarım tutar yaa yarın da yapayım mı test?
Bence yap canım testini devam et Yani bide su 3 4 günü değerlendirin atlamayın ben artik bu aksam biraz dinlemeye alicam artik yarın sabaha falan olursa olur yoruldum valla bugün temizlikle uğraştım zaten

Kızlar bende yeni katıldim araniza benim bat 14 Şubat 12 sinde hamile olduğumu öğrendim ama çok kasik ağrım var çok korkuyorum ultrasyonda belli olmadı kese
Hayırlı olsun canım, korkma kanama olmadığı sürece hçbişeyden korkma dedi doktor bana. Allahın izniyle sıkı sıkı tutunsun bebelerimiz inşallah.

Ovulasyon testi de yap canim bir de kendini buna odaklama kafaya cok takinca olmuyor sakin sakin yumurtlama gunlerinde iliskiye girin gundelik hayatina devam et kitap oku, yuruyus yap, acik havada otur dinlen.
Insallah bebisin gelecek annesi ondan sonra sarilip koklarsin her an

dün yumurtlama günümdü bir gün öncesi çalıştık anca bugünde fırsat bulursak çalışcaz ne bileyim kçmı yırtsamda nasip işte.eğer bu negatif tüp bebekte negatif olması için beni engellemiş kişiler varsa onları da Allaha havale ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…