- 16 Ekim 2009
- 14.445
- 8.146
- 448
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #1.761
:) ay ne bilim ya ben akşam yada yarını değerlendireyim birazdan test yapicam yine..ama kasiklarim bi tuhaf vallaha catladi bu yumurta:)Ben onu düsunüyorum bizimde evelsi gün ve aksam oldu bügün yaptığım testte t cizgisi c den daha koyu bu akşam olmasa ilişki olmazmı acaba adam artık isyan edecek :)
Tebrik ederim canim. Rabbim saglikla kavustursun bebisine insallah.Aslında bu ay umudum yoktu belirti artık aramamaya çalıştım ama tek belirti göğüs uçları biraz agriyodu ve istahim açılmıştı bende varsa vardır yoksa uzulmeyecm dedim bir baktım idrar testi pozitif sonra 14 de kan testi de çıktı pozitif öyle öğrendim cnm pek belirti yoktu yane
Bence yap canım testini devam et Yani bide su 3 4 günü değerlendirin atlamayın ben artik bu aksam biraz dinlemeye alicam artik yarın sabaha falan olursa olur yoruldum valla bugün temizlikle uğraştım zatenCanim bende degerlendim bugun 2.cizgi koyuydu resim attım. Resimden sonra daha ş koyulasti umarım tutar yaa yarın da yapayım mı test?
:)) akşam yapicam yine testBence yap canım testini devam et Yani bide su 3 4 günü değerlendirin atlamayın ben artik bu aksam biraz dinlemeye alicam artik yarın sabaha falan olursa olur yoruldum valla bugün temizlikle uğraştım zaten
10 dakika dik yeter9 marta subatın 28 çekmesi ile az kaldı kızlar ayaklarımı dikeyim mi ilişkiden sonra yarım saat?
10 15 dakika kafidir canim9 marta subatın 28 çekmesi ile az kaldı kızlar ayaklarımı dikeyim mi ilişkiden sonra yarım saat?
10 dakika dik yeter
yarım saat sonunda midem bulanıyordu baş aşağı durmuş gibi.inşallah kızlar bu ay olur.hayırlı bir evlat bu zamana kadar hayırsızmış olmamış diye avutuyorum kendimi. mayıs hazirana kadar böyle olmazsa dondurulmuşlar için gideceğim.10 15 dakika kafidir canim
7 aylıkHimm
Bende üzüldüm şimdi. Ilki kaç yaşındA?
Hayırlı olsun canım, korkma kanama olmadığı sürece hçbişeyden korkma dedi doktor bana. Allahın izniyle sıkı sıkı tutunsun bebelerimiz inşallah.Kızlar bende yeni katıldim araniza benim bat 14 Şubat 12 sinde hamile olduğumu öğrendim ama çok kasik ağrım var çok korkuyorum ultrasyonda belli olmadı kese
Ovulasyon testi de yap canim bir de kendini buna odaklama kafaya cok takinca olmuyor sakin sakin yumurtlama gunlerinde iliskiye girin gundelik hayatina devam et kitap oku, yuruyus yap, acik havada otur dinlen.yarım saat sonunda midem bulanıyordu baş aşağı durmuş gibi.inşallah kızlar bu ay olur.hayırlı bir evlat bu zamana kadar hayırsızmış olmamış diye avutuyorum kendimi. mayıs hazirana kadar böyle olmazsa dondurulmuşlar için gideceğim.
dün yumurtlama günümdü bir gün öncesi çalıştık anca bugünde fırsat bulursak çalışcaz ne bileyim kçmı yırtsamda nasip işte.eğer bu negatif tüp bebekte negatif olması için beni engellemiş kişiler varsa onları da Allaha havale ediyorum.Ovulasyon testi de yap canim bir de kendini buna odaklama kafaya cok takinca olmuyor sakin sakin yumurtlama gunlerinde iliskiye girin gundelik hayatina devam et kitap oku, yuruyus yap, acik havada otur dinlen.
Insallah bebisin gelecek annesi ondan sonra sarilip koklarsin her an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?