- 30 Temmuz 2016
- 1.860
- 2.326
- 133
- 43
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #17.621
Teste dikkatli bak silik ikinci çizgi varEki Görüntüle 2092023TurkuazKrampon canm benmde iki gün gecti adetim test yaptım cıkmadı..adet olmayı bekliyorum..
Sağol cnm benim İnşAllah zor olanı atlattık gerisi rabbimin izniyle gelir İnşAllahcok sevindim cnm hadi guzek haberi de en yakın zamanda aliriz ins bunuda atlattın ya cok şükur
Canm sen deyince farkettimmmmmT nin altında silik ikinci çizgi var
Gecmis olsun canm Rabbim tez vakitte sağlığına kavuştursun :)Sağol cnm benim İnşAllah zor olanı atlattık gerisi rabbimin izniyle gelir İnşAllah
Amin canm Allah razı olsunGecmis olsun canm Rabbim tez vakitte sağlığına kavuştursun :)
Ayy hadi bir an evvel guzel hbrler gelsin artikCanm ağrı oldu ama öyle dayanılmayacak gibi değil hemen çıkmadım canm 1 gün kaldm 1 saat oldu taburcu olalı şimdi sızlama oluyor ama bir sorun yok çok şükür
Kan vermelisin cnm benceEki Görüntüle 2092023TurkuazKrampon canm benmde iki gün gecti adetim test yaptım cıkmadı..adet olmayı bekliyorum..
Canım iki gün daha adet olmasam vericegimmm...Kan vermelisin cnm bence
İnşallah hamilesindir yaCanm sen deyince farkettimmmmm
Ayy İnşAllah tatlım yaa 4 ay bi süre verdi ilaç doğum kontrol hapı yaa icinde östrojen ve progesteron hormonu var yani hamilelik olurmu bilmiyorum ama inan şu ameliyatı oldum yaa geri artık stressiz o yüzden zamanAyy hadi bir an evvel guzel hbrler gelsin artik
Canım benim çok geçmiş olsun cok sukur bunu da atlattın .. Nasilsin iyi misin ❤Kızlar yarn sabah ameliyat olcm duanızı eksik etmeyin olur mu çok ihtiyacm var
Teşekkür ederim canm valla biraz agrım var onun dışında bir sıkıntı yok çok şükürCanım benim çok geçmiş olsun cok sukur bunu da atlattın .. Nasilsin iyi misin ❤
Canım bende ilk bakışta göremedim ama kapodakyam deyince az da olsa gözüküyor..Bu da yenileri.. Adetten bir hafta gencine yapın diyor dayanamadımnovasa ben çizgiyi farkedemedim ama ins vardır cnm ya
Bildiğin silik çizgi var canım..benim de 2 3 gün geçe böyle çıkmıştı..hassas olan testlerden al bide ben öyle garantilemiştimCanım bende ilk bakışta göremedim ama kapodakyam deyince az da olsa gözüküyor..Bu da yenileri.. Adetten bir hafta gencine yapın diyor dayanamadım Eki Görüntüle 2092620
insallah vardır kuzum ama ben goremiyorum yaCanım bende ilk bakışta göremedim ama kapodakyam deyince az da olsa gözüküyor..Bu da yenileri.. Adetten bir hafta gencine yapın diyor dayanamadım Eki Görüntüle 2092620
hadi hayırlısı kuzum benim aynı bildiğin gibi adetim düzene girdi 30 günde ölüyorum artik yumurtlama gunlerindeyim herzamanki olaylar cnmMerhaba kızlar nasılsınız gunleriniz nasıl geçiyor valla ben sabahtan akşama yatıyorum malum ayağa kalkar kalkmaz bir bel ağrısı anlatamam size doktorumla konuştum belden aşağı uyuşturuldu diye normal dedi iğnelerin etkisiymiş 1 aya kadar bebiş icin tedaviye başlıyorum çok heyecanliym İnşAllah güzel haberleri alırız hepimiz yaa bu sene cok güzel geçicek İnşAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?