2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Ayy hadi bir an evvel guzel hbrler gelsin artik
Ayy İnşAllah tatlım yaa 4 ay bi süre verdi ilaç doğum kontrol hapı yaa icinde östrojen ve progesteron hormonu var yani hamilelik olurmu bilmiyorum ama inan şu ameliyatı oldum yaa geri artık stressiz o yüzden zaman

Canım bende ilk bakışta göremedim ama kapodakyam deyince az da olsa gözüküyor..Bu da yenileri.. Adetten bir hafta gencine yapın diyor dayanamadım Eki Görüntüle 2092620
Bildiğin silik çizgi var canım..benim de 2 3 gün geçe böyle çıkmıştı..hassas olan testlerden al bide ben öyle garantilemiştim

Merhaba kızlar nasılsınız gunleriniz nasıl geçiyor valla ben sabahtan akşama yatıyorum malum ayağa kalkar kalkmaz bir bel ağrısı anlatamam size doktorumla konuştum belden aşağı uyuşturuldu diye normal dedi iğnelerin etkisiymiş 1 aya kadar bebiş icin tedaviye başlıyorum çok heyecanliym İnşAllah güzel haberleri alırız hepimiz yaa bu sene cok güzel geçicek İnşAllah

hadi hayırlısı kuzum benim aynı bildiğin gibi adetim düzene girdi 30 günde ölüyorum artik yumurtlama gunlerindeyim herzamanki olaylar cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…