- 14 Temmuz 2016
- 894
- 724
- 33
- 32
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #17.641
İnşAllah canm. Çok sevindim valla adetin düzensiz olması kadar stresli bi durum yok heralde İnşAllah hep öyle devm eder yumurtlama olduktan sonra daha kolay oluyor hersey hiç değilse yumurtlama da sorun olmadığı için rahatsn canmhadi hayırlısı kuzum benim aynı bildiğin gibi adetim düzene girdi 30 günde ölüyorum artik yumurtlama gunlerindeyim herzamanki olaylar cnm
eveet cnm ama belli de olmuyor iste birden ara uzayabiliyor. hakkımızda hayırlısı kuzucum ne diyimİnşAllah canm. Çok sevindim valla adetin düzensiz olması kadar stresli bi durum yok heralde İnşAllah hep öyle devm eder yumurtlama olduktan sonra daha kolay oluyor hersey hiç değilse yumurtlama da sorun olmadığı için rahatsn canm
Amin İnşAllah canm yaaeveet cnm ama belli de olmuyor iste birden ara uzayabiliyor. hakkımızda hayırlısı kuzucum ne diyim
Naber Can'ım Nasıl gidiyor hamilelikCanım doğum yaptın mı ?
Canım dün ilk kez bebeğin kıyafetlerini yıkadım cok duygulandım evimize o deterjan kokusu bebek kokusu yayılı verdi Rabbime bin şükür Allah’ım kendi neşesinide nasip etsin inşallah.Naber Can'ım Nasıl gidiyor hamilelik
Ay en güzel anlar sağsalim kucağına alırsın inşallah rabbimin İzniyle bak benim oglum 53 günlük oldu haftaya bugün 2 aylık olacakCanım dün ilk kez bebeğin kıyafetlerini yıkadım cok duygulandım evimize o deterjan kokusu bebek kokusu yayılı verdi Rabbime bin şükür Allah’ım kendi neşesinide nasip etsin inşallah.
30. Haftadan sonra insan ağırlaşıyormuş gerçekten hele bu hafta daha değişti.
Cok ayakta kalamıyorum yada soğukta yürüdüysem bi kaç kez yalancı kasılma tarzı sertleşmeler oldu yine karnımda.Pek yaramıyor bana yürümek yani anladığım evdeysem iyiyim.
Doktordan asıl bu haftadan sonrası önemli dedi.Bakalım Allahım sağ salim atlatayım bende
Canım insan yaklaştıkça hormonlardanmıdır nedir bin bir türlü şey geliyo aklıma duygulanıyorum bazen korkuyom hele rüyalar ne cok rüya görüyorum.Ay en güzel anlar sağsalim kucağına alırsın inşallah rabbimin İzniyle bak benim oglum 53 günlük oldu haftaya bugün 2 aylık olacak
Biliyorum canım o psikolojiyi herşey geçecek bebeğine kavuşacaksın bebeğini kucağına alıp şükürler edeceksin merak etme dogum ne zamanCanım insan yaklaştıkça hormonlardanmıdır nedir bin bir türlü şey geliyo aklıma duygulanıyorum bazen korkuyom hele rüyalar ne cok rüya görüyorum.
Gerçekten Allah yardım etsin.
Ne güzel ya 2 aylık olmuş bile bak kucakta sevilme agucuk kıvamında tam :)
Birde ben hergün iğne vuruyom ya kendime onun streside var üstümde.Duygu durumum cok karışık yani:)
13 mart gözüküyor ultrason ölçümünda ama adete göre 17 mart yazıyoBiliyorum canım o psikolojiyi herşey geçecek bebeğine kavuşacaksın bebeğini kucağına alıp şükürler edeceksin merak etme dogum ne zaman
Sağol cnm benim İnşAllah yakın zamanda haberini veririm rabbimin izniyle.Smydnz canım yeni okudum tez zamandada gebelik haberlerinde olsun inşallah
Sağsalim kucağına almayı nasip etsin rabbim13 mart gözüküyor ultrason ölçümünda ama adete göre 17 mart yazıyo
Sen napıyon cnm nasıl gidiyo hamilelik cinsiyet belli olunca yaz bize :) benm 13 hafta belli olmştunovasa naptın canım test yaptırdın mı ?
kendi kendine cnm. yaptıklarım bi ise yaramamisti aman masallah de nazar degmesin:)Canım nasıl düzene girdi aletlerinTurkuazKrampon
İyi canım çok şükür bulantılar ve kusma dışında bi sorun yok 2gün önce kontrolüm vardı ense kalınlığına bakıldı şükürler olsun her şey normal..Sen napıyon cnm nasıl gidiyo hamilelik cinsiyet belli olunca yaz bize :) benm 13 hafta belli olmştu
Çok şükür canım cinsiyet öğrendiğinde bulantılarda bitmiş olur zaten :)İyi canım çok şükür bulantılar ve kusma dışında bi sorun yok 2gün önce kontrolüm vardı ense kalınlığına bakıldı şükürler olsun her şey normal..Cinsiyet için 3 hafta sonra gel dedi doktor bu haftalar yanıltıcı olur dedi bakalım hayırlısı öğrenince yazarım size tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?