2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Oğlandı dimi seninki :) erkek bebek erken belli olurmuş zaten..dediğin gibi sağlıkla gelsinler gerisi teferruat.senin nasıl gidiyo hamilelik sona yaklaşıyosun artık tekmeler falan hareketli mi bebiş :)

Oğlandı dimi seninki :) erkek bebek erken belli olurmuş zaten..dediğin gibi sağlıkla gelsinler gerisi teferruat.senin nasıl gidiyo hamilelik sona yaklaşıyosun artık tekmeler falan hareketli mi bebiş :)
Her dönem ayrı zor bu hafta ağırlaştım artık kasık ağrım falan arttı bayağı.insan oğlu hep bşyler istiyor hamile olana kadr olalım olalım diyoz olduktan sonra gebelik boyunca endişe ediyoruz ee doğduktan sonrada :) böyle kasılma gelince korkuyom bende öyle öyle geçiyo zaman

Kızlar merhaba.. ben bu ay asilama tedavisine basladim bugun 14.gunum 4 tane yumurtam var sol 19.5 sag 18.5-18-13.5 mm .. saat 4 te catlatma ignemi yaptim. Yarinda asilamam olacak insallah sizden ricam dua eder misin
Hayırlısı olsun canım inşallah Allahım ol desin en güzel şekilde en sağlıklı şekilde

Kızlar merhaba.. ben bu ay asilama tedavisine basladim bugun 14.gunum 4 tane yumurtam var sol 19.5 sag 18.5-18-13.5 mm .. saat 4 te catlatma ignemi yaptim. Yarinda asilamam olacak insallah sizden ricam dua eder misin
Canm benim rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin İnşAllah güzel haberlerle gel bize

İns rabbim ol deyip bir an evvel bizlere mutlu hbr verirsin umutlarimiz artsin ins bu ay senden guzel hbr alalim

merhabalar arkadaşlar 4 aydir Bebek İstiyoruz Ama daha Henüz Malesef Olmadı doktorum Son Olarak Hızlandırma amaclı poliplerimi Kürtaj Yoluyla Alcak . Ama Kafam cok karışdı Kürtaj dan Sonra Beklemekmi gerekiyooo Bu durumuYaşayan Varsa Lütfen Yardımcı Olsunnn ..?????!!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…