- 12 Şubat 2017
- 557
- 630
- 33
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #17.661
Oğlandı dimi seninki :) erkek bebek erken belli olurmuş zaten..dediğin gibi sağlıkla gelsinler gerisi teferruat.senin nasıl gidiyo hamilelik sona yaklaşıyosun artık tekmeler falan hareketli mi bebiş :)Çok şükür canım cinsiyet öğrendiğinde bulantılarda bitmiş olur zaten :)
Bizim doktorda tam öyle dedi bu aralar yanıltıcı olur derken adamın cümlesi bitmeden bizimki bi açtı bacağını biz bile gördük :) öyle olunca cinsiyet belli olmuş olmuştu :) aman sağlıkla gelsinler de
Her dönem ayrı zor bu hafta ağırlaştım artık kasık ağrım falan arttı bayağı.insan oğlu hep bşyler istiyor hamile olana kadr olalım olalım diyoz olduktan sonra gebelik boyunca endişe ediyoruz ee doğduktan sonrada :) böyle kasılma gelince korkuyom bende öyle öyle geçiyo zamanOğlandı dimi seninki :) erkek bebek erken belli olurmuş zaten..dediğin gibi sağlıkla gelsinler gerisi teferruat.senin nasıl gidiyo hamilelik sona yaklaşıyosun artık tekmeler falan hareketli mi bebiş :)
Hayırlısı olsun canım inşallah Allahım ol desin en güzel şekilde en sağlıklı şekildeKızlar merhaba.. ben bu ay asilama tedavisine basladim bugun 14.gunum 4 tane yumurtam var sol 19.5 sag 18.5-18-13.5 mm .. saat 4 te catlatma ignemi yaptim. Yarinda asilamam olacak insallah sizden ricam dua eder misin
hadi hayırlısı olsun cnm:)Kızlar merhaba.. ben bu ay asilama tedavisine basladim bugun 14.gunum 4 tane yumurtam var sol 19.5 sag 18.5-18-13.5 mm .. saat 4 te catlatma ignemi yaptim. Yarinda asilamam olacak insallah sizden ricam dua eder misin
Rabbim yardimcin olsun tulincim guzel haberlerler verirsin bize insallah canimKızlar merhaba.. ben bu ay asilama tedavisine basladim bugun 14.gunum 4 tane yumurtam var sol 19.5 sag 18.5-18-13.5 mm .. saat 4 te catlatma ignemi yaptim. Yarinda asilamam olacak insallah sizden ricam dua eder misin
Amin canim insallahhhhHayırlısı olsun canım inşallah Allahım ol desin en güzel şekilde en sağlıklı şekilde
Amin insallah kuzum cok sagolhadi hayırlısı olsun cnm:)
Insallah kuzum cok tesekkur ederimRabbim yardimcin olsun tulincim guzel haberlerler verirsin bize insallah canim
Canm benim rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin İnşAllah güzel haberlerle gel bizeKızlar merhaba.. ben bu ay asilama tedavisine basladim bugun 14.gunum 4 tane yumurtam var sol 19.5 sag 18.5-18-13.5 mm .. saat 4 te catlatma ignemi yaptim. Yarinda asilamam olacak insallah sizden ricam dua eder misin
İns rabbim ol deyip bir an evvel bizlere mutlu hbr verirsin umutlarimiz artsin ins bu ay senden guzel hbr alalimKızlar merhaba.. ben bu ay asilama tedavisine basladim bugun 14.gunum 4 tane yumurtam var sol 19.5 sag 18.5-18-13.5 mm .. saat 4 te catlatma ignemi yaptim. Yarinda asilamam olacak insallah sizden ricam dua eder misin
İnşallah rabbim içini bebek haberi sevinciyle doldursun canımmInsallah kuzum cok tesekkur ederim
Insallah canim benim cok tesekkur ederimCanm benim rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin İnşAllah güzel haberlerle gel bize
Insallah kuzumİns rabbim ol deyip bir an evvel bizlere mutlu hbr verirsin umutlarimiz artsin ins bu ay senden guzel hbr alalim
Oyy canım inşallaah inşalllaaaaahİnşallah rabbim içini bebek haberi sevinciyle doldursun canımm
Maşallah bizde bugün 36 günlüğüzSelam hanımlar nasılsınız biz 61 günlük olduk
Maşallah büyüyorlar işteMaşallah bizde bugün 36 günlüğüz
Ayy Melike maşallahhh doğmuş da büyümüş bile Allah bağışlasınMaşallah bizde bugün 36 günlüğüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?