2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Günaydın canlar
Bu bebişleri nasıl becerdiniz bir deyiverin bunaldım
Regl olunca uykuya verdim kendimi evimi bok götürüyor temizlik yapacam bugün
Ayda kaç kere birlikte oldunuz bebeği tutturmak için bir deyiverin sevabına
Korkmaya başladım olmuyor mu acaba diye
Bir de aklıma geldi ben de eşimde ameliyat geçirdik 6 ay ara ile narkoz etkisi diye düşünüyorum aslında. Ama yine de stres olmaya bahane çok

Bu işin en büyük düşmanı stres canm takma kafaya..ben ovulasyon testi kullandım sadece ona bakarak yapmadık ama adetim bittiği günden 2gün sonra başladık gün aşırı birlikte olduk ve ovulasyon testinin en koyu olduğu gün ve sonrasında her gün birlikte olduk ama ben şuna inanıyorum sadece bebek için birlikte olunca olmuyor kafadan o düşünceyi attığım ay hamile kaldım şükürler olsun..bol duanı et hayırlısını dile Allahtan o zaten en doğru zamanda gönderiyor mucizesini..bu arada doktora gittin mi yumurtalıkların rahmin ne durumda bi kontrol ettir canım.her şey yolunda çıktığında kafan da rahatlar çünkü

Valla ben kafama hiç takmadım oluruna bıraktım Allah'a şükür hamile kaldım doğurdum da 70 günlük oldu ogluşum rabbim sanada hayırlı saglıklı evlat nasip eylesin

Kontrole gittim tatlım çok şükür sorun yok

A Alya_sura88
Sorun yoksa gerçekten sevdiğin meşgale edin kendine boş kalmasın beynin düşünmeye benmde uzun süre olmadı.Yazın denize falan gittiğim çok gezdiğim zamanlarda oldu.
Birde zamanında cok araştırdığım uyguladığım şeyler.Karı koca omega3 ve d vitaminimize cok dikkat ettşk eczaneden bunları temin ettik.Ben ikisinin doğurganlık için cok yararlı oldugunu düşünüyorum.Ben kendim inofolic combi içtim.Eşimde keçiboynuzu pekmezi tüketti.
Gün aşırı ilişki öneriyor doktorlar yumurtlama zamanında.
Ennn önemlisi bol dua.İstiğfarda çek bolbol.Allahın izniyle olur.hacet namazıda kıl.içini ferah tut vaktini bekliyordur

Canım sen kürtaj olduktan 8 ay sonra hamile kalmıştın demi? Benim de 8 ay oldu doktora gittim hormonlara vs baktırmaya. stres de yapmıyorum olmayınca da üzülmüyorum ama bi yandan da korkmaya başladım açıkçası

Sağol cnm tavsiyelerin için yarın spora başlıyorum bakalım haftada iki gün. Ama düşünmeden edemiyor insan ama deneyeceğim cnmcımmm

İçiyorum cnm ama her gün değil iştahımı açıyor kilo yapıyor
Kelebekcikk34 in dediği gibi meşgale bul kendine kafanı onla oyala..benim iş yoğunluğumun en üst düzeyde olduğu ay hamile kaldım..tamam gün aşırı ilişkiye girdik falan ama kafamda bebek düşüncesi hiç yoktu valla buraya bile çok nadir giriyodum

İnşallah cnmmm çok sağol desteğin için bakalım inşallah bu ay haykırırım gebeyim diye

Evet canım 8 ay sonra kalmıştım.Kişiden kişiye değişiyordur canım eğer aksilik olsa doktor sana söylerdi yeterince olumsuz şey atlatmış olduk zaten kendini birde buna üzme yani acaba olmuyor mu diye korkma.Bu hamile kalınca da devam ediyor inan hep o korku seni bırakmıyo geçmişten dolayı.Öyle zamanlarda hemen ben tevekkül ettim vaktini bekliyorum de içinden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…