2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

A Alya_sura88 he bak şimdi aklıma geldi bende spora başladım o Zamanlar ama hep mesela bi hareket yapcam adetime az varsa yaa hamileysem deyip yapmıyordum hareketi :)
Hep korkuyordum sporda bile kasıyordum kendimi ya hamileysem diye diye 3-4 ay yedim ben sporda boşuna hareket kısıtlamışım.
Sonra bigün basket oynamaya cıktık cokta severim içimden dedm ya hamileysem sonra bian amannnnn dedim öylede olmuyo böylede deli gibi oynadım zıpladım.meğer O ay hamileymişim :)

Ay ben de bir gebe kalsam çok şaşırıcimmmmmm

Selam kızlar ben bugün doktora gittim rahim hala kalınmış klomen verdi 10 sonra aşılama yapılacak InşAllah. Sizler neler yapiyorsnz

11 MART BAT. EKLEYİN BENİ DE =)

Benim yumurtam çatlamıyormuş doktor demişti. Şimdi salı günü kontrole çağırdı. Alttan bakacak. Niye ??

slm kızlar benim de adetim geçti adet günümde karın ve bel ağrım vardı ama şuan ne ağırım var ne de sızım hamile olabilirmişim acaba (İnşallah hamileyimdir)
Adeti gecikip hamile olan arkadaşlar ilk belirtileriniz nelerdi yardımcı olurmusunuz

Kızlar bugün doktora gittim. Yumurtama bakacaktı. Baktı ve Çatlamış dedi. Sol taraftaydı yumurtam. Değerlendirmiştik. şuan döngümün 19. Günü. Yine sol tarafımda bir doluluk şişkinlik sızı var. Sizce hamile olabilir miyim? Böyle olup hamile olduğunu öğrenen var mı aranızda? Ve öğrendiyseniz kaçıncı gün hangi belirtilerle öğrendiniz? Ben bugün adetin 19. Günündeyim. Şimdiden Cevap verenlerden Allah razı olsun. Teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…