- 26 Temmuz 2013
- 2.291
- 2.814
- 333
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #17.701
Evet söylemesi kolay tabi ama yaşarken cok zor o yüzden cok iyi biliyorum spor başlamak cok iyi karar oda yardımcı olur gebeliğeSağol cnm tavsiyelerin için yarın spora başlıyorum bakalım haftada iki gün. Ama düşünmeden edemiyor insan ama deneyeceğim cnmcımmm
Ay ben de bir gebe kalsam çok şaşırıcimmmmmmA Alya_sura88 he bak şimdi aklıma geldi bende spora başladım o Zamanlar ama hep mesela bi hareket yapcam adetime az varsa yaa hamileysem deyip yapmıyordum hareketi :)
Hep korkuyordum sporda bile kasıyordum kendimi ya hamileysem diye diye 3-4 ay yedim ben sporda boşuna hareket kısıtlamışım.
Sonra bigün basket oynamaya cıktık cokta severim içimden dedm ya hamileysem sonra bian amannnnn dedim öylede olmuyo böylede deli gibi oynadım zıpladım.meğer O ay hamileymişim :)
11 MART BAT. EKLEYİN BENİ DE =).....BAT BEKLEYENLER....
TurkuazKrampon 30 eylül
S_V_S_88 23 eylül
@Burcummmmm123 23 eylül
Smydnz
@pinpirik90 5 agustos
@tulinkrc 5 ekim
@novasa 30 eylül
@Mertege123 7 agustos
@GorTuu 19 ağustos
@Frdglr 6 eylul
@Nadrun35 12 agustos
A Alya_sura88 19 eylül
@ankmutsuz
.... HAMİLELER ...
@Busra-drnk(topigimizin ilk hamilesi) KIZ
@utkumuzERKEK
@CaranzyKIZ
@mtad2611KIZ
@Kismetim1234
@gokyuzundekiturna
@merymm92KIZ
@Sylvia PlathERKEK
@SemamelekERKEK
kalbim mucizelerim ERKEK
@Nurnur71
@kkk91
@hasatvakti
@Hayal KocakERKEK
@karayipkorsaniKIZ
@mandarin123ERKEK
@juliate
@mina retrieverERKEK
@Bebegimgelsene
@banukrc
@mmavi_21ERKEK
@osskemKIZ
@BendenizdebirgemiKIZ
@n-u-r06
@Meri4141
@jeway
@melikeecglKIZ
@glry21ERKEK
@Prenseslerinannesiyim
@leydii18
@mervebil
@kadriyeknk
@YagmureylulERKEK
@esmer58
@Birumut55KIZ
@Busranm34
@maviucurtma33ERKEK
@suerolERKEK
@Masalkader
@mervem-metemERKEK
@maviturna
@seda7782
Kelebekcikk34 ERKEK
@nefesimsin gokce
@suleyagmur__
@Elifimm27
@TUBA48
@Saman Alevi
@Yemyesilbirdeniz
@Mucize2107
Zeze493
Hangi taraftaydı yumurtanız?Kızlarrr selamlar bugün doktora gittik ve cinsiyetimiz belli olduoğluşum olacak inşallah Bu sene erkek senesi belli ki
benim ayni cnm bi gelisme olursa yazacagimSelam kızlar ben bugün doktora gittim rahim hala kalınmış klomen verdi 10 sonra aşılama yapılacak InşAllah. Sizler neler yapiyorsnz
Ay ne güzel Allah analı babalı büyütsün sağsalim kucagına almayı nasip etsin rabbim Can'ım yaKızlarrr selamlar bugün doktora gittik ve cinsiyetimiz belli olduoğluşum olacak inşallah Bu sene erkek senesi belli ki
Amiiiin inşallah canım inşallahAy ne güzel Allah analı babalı büyütsün sağsalim kucagına almayı nasip etsin rabbim Can'ım ya
İnan hatırlamıyorum canım yaHangi taraftaydı yumurtanız?
ya kızlar yumurtamın çatlayıp çatlamadığını nerden anlarım?Kizlar hayirli cumalarimiz olsun ins
Cnm seffaf bi akinti olur cok afedersin sumuksu gibi ben ordan biliyodumHayırlı cumalar
ya kızlar yumurtamın çatlayıp çatlamadığını nerden anlarım?
Dün ve dünden önceki gün olmuştu o. Bugün sarımtırağa döndü. Ama dün ve bugün uzanırken kasığımda bi sızı oluyor ama çok hafifCnm seffaf bi akinti olur cok afedersin sumuksu gibi ben ordan biliyodum
Yumurta takibine baslayacaktir cnm korkmaBenim yumurtam çatlamıyormuş doktor demişti. Şimdi salı günü kontrole çağırdı. Alttan bakacak. Niye ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?