2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Amin ins cnm buralar eskiden cok sensakrakti durgunlasti valla Smydnz cnm nasilsin nerelerdesin ne yapiyosun
Aynen canm artık kimseler girmez oldu bende bakıp çıkıyorum kimsecikler yok diye. Canm bende bugünlerde adet olmayı bekliyorum bu ay klomen kullandım ama bi gelişme olmadı iğnelere baslycm adetin 3. Günü belirtiler var ama birtürlü olmadım bende durumlar böyle seni sormalı

Canım böyle iğne kullanan arkdşlar burda iğneyi bıraktıktan sonra öbür ay iğne etkisi ile hamile kalan biri vardı.
Bence senin güzel haberler yakın

Canım böyle iğne kullanan arkdşlar burda iğneyi bıraktıktan sonra öbür ay iğne etkisi ile hamile kalan biri vardı.
Bence senin güzel haberler yakın
Yaa canm bilmiyorum o kadar stresli bir dönem geçirdim ki anlatamam sana doktor bu ay klomen kullandığım için günü birlik iliski önerdi belki gelisme olmustur görmemişizdr diye. Bütün adet belirtileri başladı 2 gündür yani oldum olucm dua edin

Adet belirtisine takılma o hiç güvenilir değil gerçekten hamilelik belirtiside aynı oluyor cünkü.O yüzden ikiside olabilir hala umut var yani :) inşallah güzel haberlerini bekliyorum

Adet belirtisine takılma o hiç güvenilir değil gerçekten hamilelik belirtiside aynı oluyor cünkü.O yüzden ikiside olabilir hala umut var yani :) inşallah güzel haberlerini bekliyorum
Aynen canm ama benim adetler duzensizdi ya pek öyle ağrılı dönemlerim olmadı olduğu zamanda aynı suanki gibi 1 hafta oncesinden bel kasık ağrısı sivilce ve göğüslerim ağrır ama ilk defa baş ağrısı olmadı normalde 1 hafta öncesinden adet olana kadar baş ağrısı olurdu bekliyrm işte

Slm kızlar benim de adetim 6 gün gecikti dün test yaptım ve sonucum begatif çıktı ama bi türlü adetim gelmek bilmiyor bi an önce adet olsam tüp bebeğe başlayacağım

Slm kızlar benim de adetim 6 gün gecikti dün test yaptım ve sonucum begatif çıktı ama bi türlü adetim gelmek bilmiyor bi an önce adet olsam tüp bebeğe başlayacağım
Hamilelik beklentisi içinde olduğun için gecikiyodur canım iyi bilirim.Emin olmak için bi kan testi yaptır bence eğer negatif çıkarsa zaten otomatikman adet olursun beklenti kalmadığı için

Hamilelik beklentisi içinde olduğun için gecikiyodur canım iyi bilirim.Emin olmak için bi kan testi yaptır bence eğer negatif çıkarsa zaten otomatikman adet olursun beklenti kalmadığı için
canım bugün adetim 8 gün gecikti 2 gün önce kan tahlili yaptırdım ve sonuç negatif çıktı hala hamile olabilmem için bi şans varmıdır yoksa adet olmamam başka bir hastalığın belirtisi mi

canım bugün adetim 8 gün gecikti 2 gün önce kan tahlili yaptırdım ve sonuç negatif çıktı hala hamile olabilmem için bi şans varmıdır yoksa adet olmamam başka bir hastalığın belirtisi mi
Canım aynı şeyleri bende yaşadığım için sana birkaç önerim var naçizane. Öncelikle yumurtalıklarında bir problem olmadığına baktırmalısın şüphen varsa. Kan testi ile hormonlarına bakıyorlar. Düzenli adet oluyorsun ve buna rağmen gecikme Yaşadıysan Stresten olabilir . Âdetten bir hafta sonra genelde testlerde gebelik çıkıyor diyorlar ama âdetin düzensizse yapılacak tek şey doktora gitmek . Benim sorunum çatlama ile ilgiliydi. Doktora gidene kadar anlamamıştım.

Ayrıca geç döllenme olmuş olabilir . Şüpheli ilişkiden en az 12 gün sonra kanda çıkıyor hcg

şimdi ben ne yapayım adet söktürücü mü kullanayım yoksa bir iki hafta daha bekleyeyim mi
1hafta daha bekle canım benimki geç döllenmeydi mesela..söktürücü içme daha vücut hamileliğe de hazırlanıyor olabilir ben gebelikten önce 1ay gecikmiştim

1hafta daha bekle canım benimki geç döllenmeydi mesela..söktürücü içme daha vücut hamileliğe de hazırlanıyor olabilir ben gebelikten önce 1ay gecikmiştim
sağol canım teşekkür ederim bilgilerin için. bir hafta daha bekleyeyim bakalım.
Canım sen hamile olduğunu ne zaman öğrendin adetin kaçıncı günü senin de mi kanda negatif çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…