2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

sağol canım teşekkür ederim bilgilerin için. bir hafta daha bekleyeyim bakalım.
Canım sen hamile olduğunu ne zaman öğrendin adetin kaçıncı günü senin de mi kanda negatif çıktı
10gün falan geçmişti canım bu 10gün zarfında 2 liralık testler yapmıştım hep negatifti hiç kan testi yaptırmadım sonra bi gün erken gebelik testi yaptım direk çıktı ikinci çizgi canım sonra da doktora gittim zaten bat tarihime göre haftası küçüktü bebeğimin geç döllenme dedi doktor

Heyooooıooooooo herkese merhabalar,
Topik suskun neden?
Maceraya burada başlayıp hayırlı haber alanlar
Hayırlı haber alıp hayırlı sağlıklı Doğum yapanlar
Nerdesiniz?
Moral verin bizlere...
Haydi hanımlar neredesiniz? Bat tarihlerini yazın bakalım Konu sahibimiz nerede neler yapıyor? Vallahi unuttum o kadar zaman olmuş ki?
Ben bebek çalışmasına ara vermiştim şimdi gene denemelere devam .....
stressiz bir süreç diliyorum ve sakin bir gebelik diliyorum herkeslere

Topik suskun neden?
Nerdesiniz?
Moral verin bizlere...
Haydi hanımlar neredesiniz? Bat tarihlerini yazın bakalım Konu sahibimiz nerede neler yapıyor? Vallahi unuttum o kadar zaman olmuş ki?
stressiz bir süreç diliyorum ve sakin bir gebelik diliyorum herkeslere

Topik suskun neden?
Nerdesiniz?
Moral verin bizlere...
stressiz bir süreç diliyorum ve sakin bir gebelik diliyorum herkeslere Rabbi hebli mines salihin canımmmmmmm

Ben geçen sene bu zamanlarda öğrenmiştim hamile olduğumu şimdi Allah'a şükür oglum kucağımda 10 gün sonra 4 aylık olacak rabbim isteyen herkese nasip etsin

Sen n’aptın benim bat 24 Mart ve ümidim yok bu aydan senin ne zaman
Canımm senin adına üzüldüm inşallah barışırsınız eşinle. Oluyor bazen anlaşmazlıklar. Üzülme sen yinede. Benim adetimin ilk günü bugün perşembe günü doktora gideceğim aşılama istediğimi söyleyeceğim.. ocakta ilk aşılamamı yaptirmistim arastirma hastanesinde ama olumlu sonuçlanmadı. Şimdi de özele gitmeye karar verdim bakalim neler bekliyor beni

Barıştık gibi bir şey ama yıprandık sperm testi yaptıracak kafamızda kalmasın dedi seni hatırlıyorum bayağıdır uğraşıyorsun sen de

Barıştık gibi bir şey ama yıprandık sperm testi yaptıracak kafamızda kalmasın dedi seni hatırlıyorum bayağıdır uğraşıyorsun sen de
Ne kadardır istiyorsunuz siz canım ? Zamanla düzelir herşey merak etme biraz sabırlı olmak lazım.. Evet canım 1.5 senedir istiyoruz biz

Ne kadardır istiyorsunuz siz canım ? Zamanla düzelir herşey merak etme biraz sabırlı olmak lazım.. Evet canım 1.5 senedir istiyoruz biz
Biz adam akıllı çalışmalara başlayamadık iş vs engel oldu ben estetik ameliyat oldum falan . Tam çalışmalara başladık eşimle bozuştuk daha tam barışmadık inş hayırlısı olur

Kızlar merhabaa.. 26 martta 2.aşılamamı yaptırmıstım dün kan testim 39.43 çıktı hamileyim inşallah :) pazar günü degerime tekrar bakılacak
Canımmmm çok sevindim darısı bizlere olsun dua rt lütfen bizler için de kıymetli senin şuan duaların maşallah sana çok da herkese söyleme üç ay hatta dört ay sakla nazar değmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…