- 12 Şubat 2017
- 557
- 630
- 33
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #17.741
10gün falan geçmişti canım bu 10gün zarfında 2 liralık testler yapmıştım hep negatifti hiç kan testi yaptırmadım sonra bi gün erken gebelik testi yaptım direk çıktı ikinci çizgi canım sonra da doktora gittim zaten bat tarihime göre haftası küçüktü bebeğimin geç döllenme dedi doktorsağol canım teşekkür ederim bilgilerin için. bir hafta daha bekleyeyim bakalım.
Canım sen hamile olduğunu ne zaman öğrendin adetin kaçıncı günü senin de mi kanda negatif çıktı
Adet söktürücü bebek oluştuysa bile zarar vermiyor diye yazıyor hep. Dilersen doktra görün. Ama kan testinde negatif çıktıysa yoktur gebelik.şimdi ben ne yapayım adet söktürücü mü kullanayım yoksa bir iki hafta daha bekleyeyim mi
Hımm o zaman boşuna beklemenin bi anlamı yok hemen adet söktürücü kullanmaya başlayayım mıAdet söktürücü bebek oluştuysa bile zarar vermiyor diye yazıyor hep. Dilersen doktra görün. Ama kan testinde negatif çıktıysa yoktur gebelik.
Cnm pes etme vardır vakti zamanı hayırlısı olsunBugün bat günümdü. Erken gebelik testi yaptım çıkmadı. Çok üzgünüm
Merhaba! Canım eşimle ayrılma aşamasına geldik barışmak üzereyiz ama bu arada bebek işi de aksadı ne sinir bozucu yaKızlaarrr nasılsınız durumlar nasılll
Sen n’aptın benim bat 24 Mart ve ümidim yok bu aydan senin ne zamanKızlaarrr nasılsınız durumlar nasılll
Canımm senin adına üzüldüm inşallah barışırsınız eşinle. Oluyor bazen anlaşmazlıklar. Üzülme sen yinede. Benim adetimin ilk günü bugün perşembe günü doktora gideceğim aşılama istediğimi söyleyeceğim.. ocakta ilk aşılamamı yaptirmistim arastirma hastanesinde ama olumlu sonuçlanmadı. Şimdi de özele gitmeye karar verdim bakalim neler bekliyor beniSen n’aptın benim bat 24 Mart ve ümidim yok bu aydan senin ne zaman
Barıştık gibi bir şey ama yıprandık sperm testi yaptıracak kafamızda kalmasın dedi seni hatırlıyorum bayağıdır uğraşıyorsun sen deCanımm senin adına üzüldüm inşallah barışırsınız eşinle. Oluyor bazen anlaşmazlıklar. Üzülme sen yinede. Benim adetimin ilk günü bugün perşembe günü doktora gideceğim aşılama istediğimi söyleyeceğim.. ocakta ilk aşılamamı yaptirmistim arastirma hastanesinde ama olumlu sonuçlanmadı. Şimdi de özele gitmeye karar verdim bakalim neler bekliyor beni
Ne kadardır istiyorsunuz siz canım ? Zamanla düzelir herşey merak etme biraz sabırlı olmak lazım.. Evet canım 1.5 senedir istiyoruz bizBarıştık gibi bir şey ama yıprandık sperm testi yaptıracak kafamızda kalmasın dedi seni hatırlıyorum bayağıdır uğraşıyorsun sen de
Biz adam akıllı çalışmalara başlayamadık iş vs engel oldu ben estetik ameliyat oldum falan . Tam çalışmalara başladık eşimle bozuştuk daha tam barışmadık inş hayırlısı olurNe kadardır istiyorsunuz siz canım ? Zamanla düzelir herşey merak etme biraz sabırlı olmak lazım.. Evet canım 1.5 senedir istiyoruz biz
Topik açılışından beri buralardayım ben deNe kadardır istiyorsunuz siz canım ? Zamanla düzelir herşey merak etme biraz sabırlı olmak lazım.. Evet canım 1.5 senedir istiyoruz biz
Canımmmm çok sevindim darısı bizlere olsun dua rt lütfen bizler için de kıymetli senin şuan duaların maşallah sana çok da herkese söyleme üç ay hatta dört ay sakla nazar değmesinKızlar merhabaa.. 26 martta 2.aşılamamı yaptırmıstım dün kan testim 39.43 çıktı hamileyim inşallah :) pazar günü degerime tekrar bakılacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?