- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #1.781
Senin kaç haftalık cnmHayırlı olsun canım, korkma kanama olmadığı sürece hçbişeyden korkma dedi doktor bana. Allahın izniyle sıkı sıkı tutunsun bebelerimiz inşallah.
Hangi burç olsun istersin ay bunu hiç dusunmedim :))suerol
Benim yeni bat 22 mart ama bu sefer hiç ovulasyon fln takip etmicem gelişine olursa olur olmazsa diğer ay ovulasyon testi alırım bu ay rahatlama ayı olsun diye düşündüm kendimce
Adet tarihinden sayıldığı için 4 haftalıkmış gibi davranıyorlar. Ama aslında yumurtlama sonrası 13 günlük daha çok küçük canım.Senin kaç haftalık cnm
Rabbim gönlünüze göre versin canım imşallah.:))) tabııkı en basta KOVA anası gibi ama o zaman mayıs gibi yapmam lazm... oğlak boğa aslan balık yengeç terazi sevdiğim burçlar gerisinde pek hoşlaşmıyorum
heee analarimiz babalarimiz ovulasyonmu kosturdu sanki belki o zamanlar anamiz babamizdan bile kaciyordur yani eee nolmusgenede biz olmusuz demi
Rabbim gönlünüze göre versin canım imşallah.
Canm 2-3 gün sonra ilişki serbest biz öyle yaptıkBak bi isyan ettim herkes cvpladi
Adet tarihinden sayıldığı için 4 haftalıkmış gibi davranıyorlar. Ama aslında yumurtlama sonrası 13 günlük daha çok küçük canım.[/QU
karnında gerginlik hissi varmıydı ögrenmeden once.ve sağlıkla kucagına alırsın inşallahRabbim gönlünüze göre versin canım imşallah.
Bnce biraz daha bekle canım. Ben 3 kala gördüm ve çok çok açıktı. 2 gün bekle ilk idrarla yap canım.4 gün kaldı test yapsammı sol tarafta oturup kalkarken batma oluyor ve mide ağrılarım var.
Ben de yengeç istiyorum eşimin tipa tip aynisi olsun diye o kadar takigim:))) tabııkı en basta KOVA anası gibi ama o zaman mayıs gibi yapmam lazm... oğlak boğa aslan balık yengeç terazi sevdiğim burçlar gerisinde pek hoşlaşmıyorum
İnşallah bebislerimiz bize sıkı sıkı tutunurAdet tarihinden sayıldığı için 4 haftalıkmış gibi davranıyorlar. Ama aslında yumurtlama sonrası 13 günlük daha çok küçük canım.
kendimi ilk hamilelikteki gibi tuhaf hissediyorum ozamanda anlamıstım bir gariplik oldugunu.bide akıntı var normalde benim adete yakın olmazdıEvet canım gerginlik var ama bende hep sol taraf sol kasık bacağıma doğru geriliyor gibi bide kalkarken belimin sol boşluğunda sızı hissediyorum . İnşallah vardır canım.
kaç kilon ilk çocukmu olacakArkadaslar 1,5 Yil oldu gebe kalamadim ilk dusuk ten sonra en son profa gittim kilo ver stres yapma diyor kilo Bu derece etkiler mi bi sikinti cikmadi sukur Esimde bende de Hersey normal
Ben de yengeç istiyorum eşimin tipa tip aynisi olsun diye o kadar takigim
O olmazsa başak benim burcum, balik, oğlak, kova ,terazi de olabilir
Insallah rabbim hayirlisini versin.
Ben eşime ceviz yediriyorum
Haftasonlari sarimsakli yogurt yediriyorum hafta ici agzi kokar diye yemiyor brokoli domates salatasi yapiyorum sperm kalitesi artsin diye aklinizda olsun kizlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?