- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #1.801
benim kızım akrep çok merak ediyorum nasıl huyları olacakcanım yengeç cok iyi bi eş ve aıle babası oluyor cok sanslısın başak burcu da cokk takıntılı ve hassasdır burc takıntım var benım bıraz :)
Allah hayrlsn nasıp etsn tabkı
Allah bebısnzle mutlu huzurlu yuva nasip etsin tavsiyelern ıcn tsk ederim
Evet canm biliyorum ama iste suan gun gecmesini bekliyorum esimde yanmda degil annemlerin yanndayim suan bekliyorum oyle kimseyi heyecanlandirmak istemiyorum hep umudum kayboluyor cunku bide sabah kalktgimda hafif midem bulaniyordu sonra gecmisti kahvaltda sarkuteri yedkm biraz yerken sorun yok ama yedikten sonra cok rahatsz etti kusma hissi gibi normalde olmazdi dun gecede tatli yerken oyle oldu yerken sorun yok yedikten sonra boyle bi bulandirdi ama tekrar yemek istegimde vardi bi acayip oldu adetim bugun olmasi lazm bi kac gun nasl beklycem bilmiyorm
İlk çocuk boy 163 kilo 77 di 74 oldumkaç kilon ilk çocukmu olacak
Canım bende 163 boy 65 kilo ebe ısrarla 5 kilo ver dedi banada ben çok sallamadım açıkçası ama sende benim kiloma falan gelsen daha iyi olur benceİlk çocuk boy 163 kilo 77 di 74 oldum
Bence var daha t c den daha koyu oluyor bende öyle
kızlar sizce yumurtladım mı yoksa daha vakit var mı http://imagizer.imageshack.us/v2/1024x768q90/923/xasev5.jpg
Kucukmus:)7 aylık
Ayni gibi cnmEki Görüntüle 1958621
Kızlar 33 yazan sabah saat 09.00 da yaptım. 9 saat sonra Diğerini de bugun 18.00 da yaptım nasıl? Sabah 08.00 de ilişki oldu. Tutarmi?
Bilmiyorum ki canım hamile kalmadan önce başlamak gerek sanırım doktoruna danis istersenBebe aspirini ne zaman baslanmali
Kuzum o soru bende de var geçen salı günü başlayıp cuma günü dahil olmak üzere 4 gün geldi o akıntı bu 4 gün içinde yumurtlamam oldu mu yoksa c.tesi günü mü oldu yumurtlama diye bir hafta var adetime ne zaman test yapsam çıkar acabaKizlar helpp!!!!!!
21 subatta wc ye gittigimde peceteye kokusuz seffaf yumurta aki kivamli bir akinti geldi. Dedim iki gune yumurtlayacagim galiba. 22 de iliski oldu. Bugun 24 u ve ayni akinti gene wc de silerken peceteye geldi. Acaba yumurtladim mi yumurtlayacak miyim ya kafam cok karisik. 22 de kasik agrim vardi. Simdi yok.
Hoş geldin canım Hayrlı olsun kuzum Rabbim sağlıklı hayrlı sorunsuz hamişlik nasip etsin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahKızlar bende yeni katıldim araniza benim bat 14 Şubat 12 sinde hamile olduğumu öğrendim ama çok kasik ağrım var çok korkuyorum ultrasyonda belli olmadı kese
Benim ovuye bak canim sanırım öyle olması lazin
kızlar sizce yumurtladım mı yoksa daha vakit var mı http://imagizer.imageshack.us/v2/1024x768q90/923/xasev5.jpg
Cnm bence bekleme yap eğer bebiş varsa silikte olsa çizgi çıkar cnm
inşallah tutar da onu Allah bilir :) bence çatlamış yumurtan örnek bir test fotosu olmuşEki Görüntüle 1958621
Kızlar 33 yazan sabah saat 09.00 da yaptım. 9 saat sonra Diğerini de bugun 18.00 da yaptım nasıl? Sabah 08.00 de ilişki oldu. Tutarmi?
Kaç kere yaptın cnm bende o konuda çok atarliydim hatta testler bozuk diye dusundum belki okumusundur mesajlarimi. Ilk kez böyle koyu görüyorum. Hayirlisi bakalım rabbim nasip eder insallahinşallah tutar da onu Allah bilir :) bence çatlamış yumurtan örnek bir test fotosu olmuşhiç böyle göremedim kendi testimi en sonunda dra gitcem niye bu testlerim böyle çıkıyo diye ne anormallik var benim lh'ımda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?