2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

benim kızım akrep çok merak ediyorum nasıl huyları olacak

Cnm bence bekleme yap eğer bebiş varsa silikte olsa çizgi çıkar cnm

Kızlar 33 yazan sabah saat 09.00 da yaptım. 9 saat sonra Diğerini de bugun 18.00 da yaptım nasıl? Sabah 08.00 de ilişki oldu. Tutarmi?

Kuzum o soru bende de var geçen salı günü başlayıp cuma günü dahil olmak üzere 4 gün geldi o akıntı bu 4 gün içinde yumurtlamam oldu mu yoksa c.tesi günü mü oldu yumurtlama diye bir hafta var adetime ne zaman test yapsam çıkar acaba

Kızlar bende yeni katıldim araniza benim bat 14 Şubat 12 sinde hamile olduğumu öğrendim ama çok kasik ağrım var çok korkuyorum ultrasyonda belli olmadı kese
Hoş geldin canım Hayrlı olsun kuzum Rabbim sağlıklı hayrlı sorunsuz hamişlik nasip etsin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Caranzy peki ne zaman catlayacak çatlamış mi şimdi bu?
Reçetede 2 çizgi aynı koyuluktuysa ve 2.cizgi daha koyuysa pozitif. Yani su An benim pozitif

Eki Görüntüle 1958621
Kızlar 33 yazan sabah saat 09.00 da yaptım. 9 saat sonra Diğerini de bugun 18.00 da yaptım nasıl? Sabah 08.00 de ilişki oldu. Tutarmi?
inşallah tutar da onu Allah bilir :) bence çatlamış yumurtan örnek bir test fotosu olmuş hiç böyle göremedim kendi testimi en sonunda dra gitcem niye bu testlerim böyle çıkıyo diye ne anormallik var benim lh'ımda

Kaç kere yaptın cnm bende o konuda çok atarliydim hatta testler bozuk diye dusundum belki okumusundur mesajlarimi. Ilk kez böyle koyu görüyorum. Hayirlisi bakalım rabbim nasip eder insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…