- 22 Ocak 2017
- 6.586
- 8.549
- 198
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #1.821
geçen ay bi on tane harcadım hep aynı sonuç şimdi üç tane kullandım daha takvime göre 3 gün daha var yumurtlamama devam edicemKaç kere yaptın cnm bende o konuda çok atarliydim hatta testler bozuk diye dusundum belki okumusundur mesajlarimi. Ilk kez böyle koyu görüyorum. Hayirlisi bakalım rabbim nasip eder insallah
Birlesmeden 12 gun sonra yapilmali diyorlar ama yani yumurtlaman cumartesi olduysa 12 gun sonrasi yapacaksib testi.Kuzum o soru bende de var geçen salı günü başlayıp cuma günü dahil olmak üzere 4 gün geldi o akıntı bu 4 gün içinde yumurtlamam oldu mu yoksa c.tesi günü mü oldu yumurtlama diye bir hafta var adetime ne zaman test yapsam çıkar acaba
bnde bi on kilo vereyim bakalim ins o zaman olur vermesi de cok Zor yaCanım bende 163 boy 65 kilo ebe ısrarla 5 kilo ver dedi banada ben çok sallamadım açıkçası ama sende benim kiloma falan gelsen daha iyi olur bence
Daha keseyi göremedik ama değerlerim yüksek yarın kontrolüm var insallh birsorun çıkmazsa öyleyim :)
Canim mutsuzluk yok. Gebelik belirtisi ile hamilelik belirtisi ayni zaten. Dua et insallah olur bu ay. Calismalarin duzenli oldumuHerkese yeniden merhaba, benim adetim yarın. İdrar testlerimi de yarın olmazsam yaparım diye aldım hazırladım ama hiç heyecanım şevkim yok yapmaya cunku adet ağrısı yasıyorum bariz. Mutsuzluk çöktü içimee
Cnm bence ayni koyulukta sabah yap eğer silikse akşam çatlamış demektir.bu akşamı yinede değerlendir.Caranzy peki ne zaman catlayacak çatlamış mi şimdi bu?
Reçetede 2 çizgi aynı koyuluktuysa ve 2.cizgi daha koyuysa pozitif. Yani su An benim pozitif
Tedavi görüyorum çatlatma iğnesinden sonra calısmalar oldu.. cok yoruldum artık inşallah adet ağrısı değildir. Tesekkur ederimCanim mutsuzluk yok. Gebelik belirtisi ile hamilelik belirtisi ayni zaten. Dua et insallah olur bu ay. Calismalarin duzenli oldumu
Rabbim yardimcin olsun cnm. Cevremde 5/6 kisi hacdan meryem ana eli otu getirtti onunla hamile kaldi. Hatta bir tanesi 15 senedir cocugu olmadi dr olnaz artik dedi. Aklinda olsun cnmTedavi görüyorum çatlatma iğnesinden sonra calısmalar oldu.. cok yoruldum artık inşallah adet ağrısı değildir. Tesekkur ederim
Evet canım bugün attım hatta yaptığım testi. Dün yaptığım da hafif koyuluk çıkmıştı bugün 2.çizgi hic görünmedi takvime göre yumurtlamam 28 i gibi falan inşallah olur yaniMelike sen yapiyonmu test
Cok saol bi arastırırım okurum. Senin adetin ne zamandıRabbim yardimcin olsun cnm. Cevremde 5/6 kisi hacdan meryem ana eli otu getirtti onunla hamile kaldi. Hatta bir tanesi 15 senedir cocugu olmadi dr olnaz artik dedi. Aklinda olsun cnm
16 mart canim. Bende ovulasyon testi almadim ama sanirim alicam. Erken yimurtluyorum sanirim. 11. Gun yumurta aki.kivamli akinti oldu ic camasirim islandi. Bugun 13. Gun ve peceteye geldi ayni akintidan. Bakalim iliski oldu tutarsa artik.Cok saol bi arastırırım okurum. Senin adetin ne zamandı
Tutar inşallah 1 hafta daha devam edin bırakmayın bence. Ne kadar zamandır deniyorsunuz?16 mart canim. Bende ovulasyon testi almadim ama sanirim alicam. Erken yimurtluyorum sanirim. 11. Gun yumurta aki.kivamli akinti oldu ic camasirim islandi. Bugun 13. Gun ve peceteye geldi ayni akintidan. Bakalim iliski oldu tutarsa artik.
Hoş geldin canım Hayrlı olsun kuzum Rabbim sağlıklı hayrlı sorunsuz hamişlik nasip etsin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah[/QU. Amin cnm benim sende varmı Allah tüm isteyenlere nasip etsin sende varmı hamilelik
Bu ay 3. Ayimiz olacak canim. Benim 7 yasinda ve 2 yasinda iki oglum var. Bu sefer kiz istiyoruz Rabbim nasip ederse. Kiz icinfe yumurtlamadan once iliskiyi birakin dediler. 2 ay pek beceremedik. Bakalim bu ay insallah tutarTutar inşallah 1 hafta daha devam edin bırakmayın bence. Ne kadar zamandır deniyorsunuz?
Aa ne güzel Allah bagıslasın. Evet öyle bi söylenti var iyi bakalım yaa hadi inşallah 3. Ayınız ugurlu olsunBu ay 3. Ayimiz olacak canim. Benim 7 yasinda ve 2 yasinda iki oglum var. Bu sefer kiz istiyoruz Rabbim nasip ederse. Kiz icinfe yumurtlamadan once iliskiyi birakin dediler. 2 ay pek beceremedik. Bakalim bu ay insallah tutar
Merhaba ozellikle hizli kilo aldiysan etkiliyor ben 3 ay icinde 7 kilo aldim butun hormon dengem bozuldu 15 gun kanamam oldu rahimden ve sonuç en iyi iki doktora da gittim ustelik ikiside hizli kilo aliminin hormon dengemi bozdugu yolundaydi tabi bu da gebe kalmayi etkiliyorArkadaslar 1,5 Yil oldu gebe kalamadim ilk dusuk ten sonra en son profa gittim kilo ver stres yapma diyor kilo Bu derece etkiler mi bi sikinti cikmadi sukur Esimde bende de Hersey normal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?