2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Kaç kere yaptın cnm bende o konuda çok atarliydim hatta testler bozuk diye dusundum belki okumusundur mesajlarimi. Ilk kez böyle koyu görüyorum. Hayirlisi bakalım rabbim nasip eder insallah
geçen ay bi on tane harcadım hep aynı sonuç şimdi üç tane kullandım daha takvime göre 3 gün daha var yumurtlamama devam edicem

Birlesmeden 12 gun sonra yapilmali diyorlar ama yani yumurtlaman cumartesi olduysa 12 gun sonrasi yapacaksib testi.

Herkese yeniden merhaba, benim adetim yarın. İdrar testlerimi de yarın olmazsam yaparım diye aldım hazırladım ama hiç heyecanım şevkim yok yapmaya cunku adet ağrısı yasıyorum bariz. Mutsuzluk çöktü içimee

Canim mutsuzluk yok. Gebelik belirtisi ile hamilelik belirtisi ayni zaten. Dua et insallah olur bu ay. Calismalarin duzenli oldumu

Tedavi görüyorum çatlatma iğnesinden sonra calısmalar oldu.. cok yoruldum artık inşallah adet ağrısı değildir. Tesekkur ederim
Rabbim yardimcin olsun cnm. Cevremde 5/6 kisi hacdan meryem ana eli otu getirtti onunla hamile kaldi. Hatta bir tanesi 15 senedir cocugu olmadi dr olnaz artik dedi. Aklinda olsun cnm

Melike sen yapiyonmu test
Evet canım bugün attım hatta yaptığım testi. Dün yaptığım da hafif koyuluk çıkmıştı bugün 2.çizgi hic görünmedi takvime göre yumurtlamam 28 i gibi falan inşallah olur yani bence senin yumurtan çatlamış sabah ta olduysa inşallah tutar ama yine atlama bence bugünü yarını falan benim testim seninki gibi çıksa eşimin yakasına yapışırdım

Cok saol bi arastırırım okurum. Senin adetin ne zamandı
16 mart canim. Bende ovulasyon testi almadim ama sanirim alicam. Erken yimurtluyorum sanirim. 11. Gun yumurta aki.kivamli akinti oldu ic camasirim islandi. Bugun 13. Gun ve peceteye geldi ayni akintidan. Bakalim iliski oldu tutarsa artik.

16 mart canim. Bende ovulasyon testi almadim ama sanirim alicam. Erken yimurtluyorum sanirim. 11. Gun yumurta aki.kivamli akinti oldu ic camasirim islandi. Bugun 13. Gun ve peceteye geldi ayni akintidan. Bakalim iliski oldu tutarsa artik.
Tutar inşallah 1 hafta daha devam edin bırakmayın bence. Ne kadar zamandır deniyorsunuz?

Tutar inşallah 1 hafta daha devam edin bırakmayın bence. Ne kadar zamandır deniyorsunuz?
Bu ay 3. Ayimiz olacak canim. Benim 7 yasinda ve 2 yasinda iki oglum var. Bu sefer kiz istiyoruz Rabbim nasip ederse. Kiz icinfe yumurtlamadan once iliskiyi birakin dediler. 2 ay pek beceremedik. Bakalim bu ay insallah tutar

Bu ay 3. Ayimiz olacak canim. Benim 7 yasinda ve 2 yasinda iki oglum var. Bu sefer kiz istiyoruz Rabbim nasip ederse. Kiz icinfe yumurtlamadan once iliskiyi birakin dediler. 2 ay pek beceremedik. Bakalim bu ay insallah tutar
Aa ne güzel Allah bagıslasın. Evet öyle bi söylenti var iyi bakalım yaa hadi inşallah 3. Ayınız ugurlu olsun

Arkadaslar 1,5 Yil oldu gebe kalamadim ilk dusuk ten sonra en son profa gittim kilo ver stres yapma diyor kilo Bu derece etkiler mi bi sikinti cikmadi sukur Esimde bende de Hersey normal
Merhaba ozellikle hizli kilo aldiysan etkiliyor ben 3 ay icinde 7 kilo aldim butun hormon dengem bozuldu 15 gun kanamam oldu rahimden ve sonuç en iyi iki doktora da gittim ustelik ikiside hizli kilo aliminin hormon dengemi bozdugu yolundaydi tabi bu da gebe kalmayi etkiliyor

Kizlar merhaba, bende mart ayinda hamile kalmayi deneyecegim tabi Allah nasip ederse gecen ay baska bir sebeple gittigim doktorda tesaduf eseri rahim duvarinin ince oldugunu ogrendim bu sebepten midir bilmiyorum çocuk yapma isini biraz one cekmeye karar verdim kalinlasmasi icinde hergün nar suyu iciyorum:)

havuç kürü yapmasam da havuç yesem olmaz mı acebaaaa öyle çatlar belki yumurtam? klomeni dr hangi aşamada başlıyor? 1 yıl gün aşırı ilişki yaptığınız halde olmuyorsa öyle gel demişti bana dr ben daha 3. ayımdayım beklemek çok zor ve yıpratıcı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…