- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #1.841
Büyük ihtimalle hamilesindir bence test yap cnmHerkese merhaba yıllarca kadınlar kulubunde dolandım durdum sonra oğluma hamile kalınca uzaklaştım buralardan fakat nedense yıne düştüm buralarason adet tarıhım 26 ocak beklenen adet tarıhımde 22 şubattı ara ara elbette boyle gecıkmeler yaşıyorum 2 gunluk gecıkmeden bırşey olmaz tabı ama bı umuda gırdım işte oğlum 3,5 yaşında bı bebegım daha oşsun istiyorum umarım hamıleyımdır belirtilerin ne diye sorsanız bırşeyde yok adet olacak gıbıyım tek belirtim kuru olurdum ben bugunlerdr ama şimdi şeffaf beyaz akıntım var dunden beri heee oldum dıyorum bı bakıyorum akıntı
Hayirlisiyla güzel haberi alirsin inşallah 3.hamilemiz:)Daha keseyi göremedik ama değerlerim yüksek yarın kontrolüm var insallh birsorun çıkmazsa öyleyim :)
Öyle yapayım canım tamamCnm bence ayni koyulukta sabah yap eğer silikse akşam çatlamış demektir.bu akşamı yinede değerlendir.
Cok korkuyorum test yapmaya oğluma evliliğimin 6.yılında gebe kalabıldım ve o kadar cok test yapmışlığım varki negatıf gormekte istemiyorum ama işte oda acı gercek buyuk bı ıhtımal yarın bı test alacagım buraya sonucu yazacagım allah tum dıleyen isteyen herkese hayırlı saglıklı evlatlar ıkram etsın inşBüyük ihtimalle hamilesindir bence test yap cnm
:):)Tamam yarın yapicam yine test in varsa daha yapsaydin yaEvet canım bugün attım hatta yaptığım testi. Dün yaptığım da hafif koyuluk çıkmıştı bugün 2.çizgi hic görünmedi takvime göre yumurtlamam 28 i gibi falan inşallah olur yanibence senin yumurtan çatlamış sabah ta olduysa inşallah tutar ama yine atlama bence bugünü yarını falan benim testim seninki gibi çıksa eşimin yakasına yapışırdım
Evet ben öyle hamile kaldım 1 haftada 41 defaya okuyup ilişkiye giriyordum sanırım 2 ay yaptım yanı 2 yumurtlama donemi şimdi oğlum 3,5 yaşında allahtan bırtane daha istiyorum sanırım yıne meryem suresıne başlayacagım birde 41 adet hurmanın her bırıne 41 adet meryem suresı okuyun zor olur dıyorsanız nıyetınızı soyleyıp dagıtabılırsınız eşinizle hergun bırer ıkışer yıyın ve o ay cocuk için çalışın bu bende denenmiştirCanm benim adetimin tamamen bitmesini beklyrm meryem suresini okucm bunu daha yeni duydum onu okuyp hamile kalan varms cnm 41 gun okuyosn sende oku istersen
Testim daha var ama ben yumurtlamış olmaktanda supheleniyorum testin bugün bembeyaz çıkmış olması çok garip:):)Tamam yarın yapicam yine test in varsa daha yapsaydin ya
Canm bende okuyorum duayı basladm :) ins tutar benimde senn gbi cocgm olur ins :)Evet ben öyle hamile kaldım 1 haftada 41 defaya okuyup ilişkiye giriyordum sanırım 2 ay yaptım yanı 2 yumurtlama donemi şimdi oğlum 3,5 yaşında allahtan bırtane daha istiyorum sanırım yıne meryem suresıne başlayacagım birde 41 adet hurmanın her bırıne 41 adet meryem suresı okuyun zor olur dıyorsanız nıyetınızı soyleyıp dagıtabılırsınız eşinizle hergun bırer ıkışer yıyın ve o ay cocuk için çalışın bu bende denenmiştir
İnşallah sorun yoktur canım Allah hayırlısını nasip etsin :)Daha keseyi göremedik ama değerlerim yüksek yarın kontrolüm var insallh birsorun çıkmazsa öyleyim :)
Amin cnm inşallah hamilesindir cnm haber edersinCok korkuyorum test yapmaya oğluma evliliğimin 6.yılında gebe kalabıldım ve o kadar cok test yapmışlığım varki negatıf gormekte istemiyorum ama işte oda acı gercek buyuk bı ıhtımal yarın bı test alacagım buraya sonucu yazacagım allah tum dıleyen isteyen herkese hayırlı saglıklı evlatlar ıkram etsın inş
Dogru soyluyorsun cnm evlenmeden once hormonlarla ilgili bi sikintim yoktu evlendikten sonra kilo Alinca tsh Yüksel cikti onun icin Ömür boyu İlaç kullanmam. Gerekiyor metabolizmam yavaş çalışıyor yumurtlamaya yardımcı ilaç iğneler de iyice kilo yaptı .Merhaba ozellikle hizli kilo aldiysan etkiliyor ben 3 ay icinde 7 kilo aldim butun hormon dengem bozuldu 15 gun kanamam oldu rahimden ve sonuç en iyi iki doktora da gittim ustelik ikiside hizli kilo aliminin hormon dengemi bozdugu yolundaydi tabi bu da gebe kalmayi etkiliyor
Canım beyaz akıntı olunca oda bu hamilelik belirtisi mi bi an sevindim doğru mu buBüyük ihtimalle hamilesindir bence test yap cnm
Tam olarak bilmiyom bende beyazdı ve suluydu cnm senin kaç günün varki bat gununeCanım beyaz akıntı olunca oda bu hamilelik belirtisi mi bi an sevindim doğru mu bu
Mart 1 bat günüm 3 4 günüm kaldı aynen dediğin gibi sulu ve beyazTam olarak bilmiyom bende beyazdı ve suluydu cnm senin kaç günün varki bat gunune
O zmn bat gününü bkle cnm inşallah hamilesindir çünkü adet belirtisindede genelde akıntı oluyorMart 1 bat günüm 3 4 günüm kaldı aynen dediğin gibi sulu ve beyaz
Beklemek zordur bilirim cnmO zmn bat gününü bkle cnm inşallah hamilesindir çünkü adet belirtisindede genelde akıntı oluyor
Mart 1 bat günüm 3 4 günüm kaldı aynen dediğin gibi sulu ve beyaz
Ay insaALLAH hamileyimdir ya 3 gündür kasiklarimda belimde sancim var bu kadar erken başlamazdi off ya ne bilim delirdim sankiO zmn bat gününü bkle cnm inşallah hamilesindir çünkü adet belirtisindede genelde akıntı oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?