- 31 Ocak 2017
- 343
- 304
- 23
- 29
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #1.861
Evet aynen çok zor vallaBeklemek zordur bilirim cnm
. Bat günün geçince haber et cnm dusunmemeye çalış takınca insan daha kötü oluyorEvet aynen çok zor valla
Tamam canım ederim ama dedim ya sen öyle diyince sevindim beyaz akıntı falan ondan önce yok adet olacam kendini umitlendirme gibi şeyler düşünüyodum kısmet nasip bakalım ne görecez ne olacak olursa buraya yazicam. Bat günün geçince haber et cnm dusunmemeye çalış takınca insan daha kötü oluyor
Eki Görüntüle 1958708 Eki Görüntüle 1958708 Eki Görüntüle 1958708 alin size çatlamış yumurta örneği :) bu günüde degerlendirdik
Galiba bende ole yaptımCanm 2-3 gün sonra ilişki serbest biz öyle yaptık
Tmm cnm belki vardır Allah büyük ama düşünmemek her zmn daha iyiTamam canım ederim ama dedim ya sen öyle diyince sevindim beyaz akıntı falan ondan önce yok adet olacam kendini umitlendirme gibi şeyler düşünüyodum kısmet nasip bakalım ne görecez ne olacak olursa buraya yazicam
Aynen öyle canım haklisinTmm cnm belki vardır Allah büyük ama düşünmemek her zmn daha iyi
Benim ki mesela dün çok değildi ama bugün hissedilir derecedeydi hissediyordum aktığı zaman öyle yani bakalım bekleyip gorecegizPeki akıntı devamlımı olur yoksa ara aramı
28 de mi olacaksın canım :)Bata 4 gün kaldı çok heyecanlıyım acaba bebek var mı :)
Demekki catlamis canimTestim daha var ama ben yumurtlamış olmaktanda supheleniyorum testin bugün bembeyaz çıkmış olması çok garip
1 mart test yaptım ama negatif yok herhalde28 de mi olacaksın canım :)
Merhaba hosgeldiniz eklememi istermisiniz? Allah bagislasin evlatlarimizi ne kadardır 2.cocugu istiyorsun?. Bat günün geçince haber et cnm dusunmemeye çalış takınca insan daha kötü oluyor
Seninle ayniyiz benimde 1 mart bat bekliyorum ben görünmez belki adetin gelmez belirtilerin falan var mıydı hic1 mart test yaptım ama negatif yok herhalde
Ayy inşallah tutar canım ya. Bu büyük resmi nasıl yukledin ben kirpa kirpa bi hal okuyorum. Hergun mu yaptin gün asirimi?Eki Görüntüle 1958708 Eki Görüntüle 1958708 Eki Görüntüle 1958708 alin size çatlamış yumurta örneği :) bu günüde degerlendirdik
Ayy cnm bu kadar olur. Benim kizim da 33 aylık actigim bu konuya ilk sen yazmistin:)Merhaba kızlar bu bnm 3. Ay olucak denemem 22 aylik bu kizim var ve arayi fazla acmak istemiyorum ikinci bebegi gercekten istedigimi bugun daha iyi anladım komsumuzun gelininin benden 6 ay kucuk bebegi vardi bugun onun hamile oldugunu ogrendim kiskandim uzuldum sanki bi garip hissettim. Ama annem Hamile kalmami hic istemiyor bu buyumeden sakin yapma falan laf arasnda soyliyor devmli olurda bu ay kalirsam annme nasil soylerim hic bilemiyorum
Benimde o trihlerde:) hadi bakalim:)Seninle ayniyiz benimde 1 mart bat bekliyorum ben görünmez belki adetin gelmez belirtilerin falan var mıydı hic
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?