2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

. Bat günün geçince haber et cnm dusunmemeye çalış takınca insan daha kötü oluyor
Tamam canım ederim ama dedim ya sen öyle diyince sevindim beyaz akıntı falan ondan önce yok adet olacam kendini umitlendirme gibi şeyler düşünüyodum kısmet nasip bakalım ne görecez ne olacak olursa buraya yazicam

Tmm cnm belki vardır Allah büyük ama düşünmemek her zmn daha iyi

Merhaba kızlar bu bnm 3. Ay olucak denemem 22 aylik bu kizim var ve arayi fazla acmak istemiyorum ikinci bebegi gercekten istedigimi bugun daha iyi anladım komsumuzun gelininin benden 6 ay kucuk bebegi vardi bugun onun hamile oldugunu ogrendim kiskandim uzuldum sanki bi garip hissettim. Ama annem Hamile kalmami hic istemiyor bu buyumeden sakin yapma falan laf arasnda soyliyor devmli olurda bu ay kalirsam annme nasil soylerim hic bilemiyorum

Ayy cnm bu kadar olur. Benim kizim da 33 aylık actigim bu konuya ilk sen yazmistin:)
Benim annemde laf arasında hep soyledi dolaylı yoldan söyledi bende bkalim nasıl soylucem:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…