2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Galiba bende ole yaptım
Ben 10 şubatta hsg çektirdim. O gün yumurtalarda kontrol edildi çünkü ben çatladığını düşünüyordum. Nitekim öylede çıktı. Doktor korunmaya gerek yok ağrın olmaz ise dedi ama raporumda 2 gün perhiz yazdığı için 2 gün bekledik biz canım. Tabi böylece yumurtlamayı da kaçırdık

Ayy inşallah tutar canım ya. Bu büyük resmi nasıl yukledin ben kirpa kirpa bi hal okuyorum. Hergun mu yaptin gün asirimi?
İnsallah cnm ogluma şubatta hamile kalmıştım 8 mart regl tarihimdi şimdide şubat regl tarihimde 8 mart bu kadar rastlantı olabilirmi düşünüyor degilim !!!.resmi çekiyorum sonda boyutlandirıyorum buraya yüklerkende büyük resimmi diye tercih sunuyor sana onu seçiyorum.testi her gün yaptim koyu cizgiyi yakalayinca sabah akşam yaptım

Insallah tutar bende devam edicem siliklesene kadar.

Ayy canım insallah olur bu ayda bize de soylemesi kalır ben kaza oldu falan ayagna yatmayi fusunuyrum hahaaa TurkuazKrampon
:)) ben kardeşime söyledim 2.yi istedigimi anneme soyleyemedim:) artık hamile kalınca söylucem kaza falan dersem niye dikkat etmediniz diye basimi yer. En iyisi mi açık açık söylemek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…