- 14 Temmuz 2016
- 894
- 724
- 33
- 32
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #1.901
Ilk çocuğuma hamile kaldiğimda idrar testlerim pozitif çıkiyordu bende dr gittim kan tahlili yaptırdim değer 3 çıktı dr imkansiz dedi gebe değilsin bu degerle idrar testi pozitif çıkmazmış.2 gün sonra tekrar yaptirdım değer yukselmiş hamileydim sende olabilirsin
Canım hoşgeldin inşallahhh hamilesindir.Belirtiler var gibi ama psikolojik de olabilir.leke ne renkti canım Bekle bence bende bu ay kimyasal gebelik geçirdim Allah hepimize en güzeliyle nasip etsin.Yaz sonucu inşallah hadi bakalımmYazıyı görünce bende paylasmak istedim. 1 bucuk yıldır evliym cocuk istiyorum ama olmadı malesef. Adetim 4 gün geçti 22 şubatta olmam lazmdi. Bugün cok hafif gorulmeyeck derecede leke farkettm ve sabahtn beri biraz yorgunluk gözlerim yaniyr uyumk istiyrm uyuymyrm. Karnimda surekli hareketlilik sesler var arada sanci oluyor biliyorm baya uzun oldu yazm ama fikri oln varmi testi 1 hafta gecmedn yapmk istemiyorm her ay ayni hayal kırıklığı bu arada 1 haftadn fazla cinsel isteksizlikte oldu ne olur yardmci olun
Selam canım Allahım umduğuna nail etsin inşallah..Selam kizlar..bizde 13 aydir deniyoruz bi sonuca ulasamadik.bu ay hsg cektrdim fakat 25. Gunum hala yum olmadi.pko luyum.bu 3 ay benim icinde onemli.ozellikle subat mart.rabbim ins hepimize nasip eder
Günaydın canım inşallah yakalamışsındır kasıklarda falan ağrı yada göğüste hassasiyyet ateş falan varmı?varya Aslında hiç takılmıycaz böyle seylere stresten olacağıda olmaz ediyozGünaydın kızlar bugün adetimin 20. Günü ben yumurtlamayı kaçırdım herhalde diye düşünürken tesadüf bu gece dolu geçti ve bu sabah yumurta akı kıvamında akıntı gördüm tutma ihtimali var mıdır bu geceyi de değerlendirmeyi düşünüyoruz
İnşallah bebiş vardır CanmHanimlar benim de bat 26 subat. Yani yarin. Idrar testi yaptm negatif cikti dayanamadim yarim saat once kan verdim bakalim nolcak.
Olsun Canm bu ay benimde olmadı umutlar marttan artıkkızlar kırmızılar ı gördüm bat 31 mart
Günaydın ama idrarda çıkması için daha erken cnm bekle adet gelmez belkiGunaydın kızlar. Benim bat bugun. İdrar testi yaptım negatiffyinee olmadı
Âmin cnm sağol keşke dediğin gibi gün aşırı olabilse ama bu iki taraf içinde zor üstelik eşim işi gereği çok yoruluyor sabah 6/7 gece 11/12 zor yani akıntım oldu dedim şimdi de uzatan akıntı var ama şeffaf değil beyaza çalıyor dün kasıklarda ara ara ağrı tutup bırakıyordu cnm kafam karıştı şimdi yumurtlama oldu mu olmadı mıGünaydın canım inşallah yakalamışsındır kasıklarda falan ağrı yada göğüste hassasiyyet ateş falan varmı?varya Aslında hiç takılmıycaz böyle seylere stresten olacağıda olmaz ediyozay boyunca gün aşırı ilişki olsa daha iyi tutar bence ama işte uygulamak zor..
Erken testlerdendi. Adet te gelicek gibi. İnşallah aksi olur tabiiGünaydın ama idrarda çıkması için daha erken cnm bekle adet gelmez belki
Benımkide oyle 2 gundur ara ara geliyor hıssedıyorum bende hee adet oldum dıyorum bakıyorum akıntı bugunde var ama henuz adet olmadım gecıkmemın 3.gunundeyımBenim ki mesela dün çok değildi ama bugün hissedilir derecedeydi hissediyordum aktığı zaman öyle yani bakalım bekleyip gorecegiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?