2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Yazıyı görünce bende paylasmak istedim. 1 bucuk yıldır evliym cocuk istiyorum ama olmadı malesef. Adetim 4 gün geçti 22 şubatta olmam lazmdi. Bugün cok hafif gorulmeyeck derecede leke farkettm ve sabahtn beri biraz yorgunluk gözlerim yaniyr uyumk istiyrm uyuymyrm. Karnimda surekli hareketlilik sesler var arada sanci oluyor biliyorm baya uzun oldu yazm ama fikri oln varmi testi 1 hafta gecmedn yapmk istemiyorm her ay ayni hayal kırıklığı bu arada 1 haftadn fazla cinsel isteksizlikte oldu ne olur yardmci olun

Son düzenleme:
YaKaMoZz-z bak bı tatlım

Selam kizlar..bizde 13 aydir deniyoruz bi sonuca ulasamadik.bu ay hsg cektrdim fakat 25. Gunum hala yum olmadi.pko luyum.bu 3 ay benim icinde onemli.ozellikle subat mart.rabbim ins hepimize nasip eder

Canım hoşgeldin inşallahhh hamilesindir.Belirtiler var gibi ama psikolojik de olabilir.leke ne renkti canım Bekle bence bende bu ay kimyasal gebelik geçirdim Allah hepimize en güzeliyle nasip etsin.Yaz sonucu inşallah hadi bakalımm

Günaydın kızlar bugün adetimin 20. Günü ben yumurtlamayı kaçırdım herhalde diye düşünürken tesadüf bu gece dolu geçti ve bu sabah yumurta akı kıvamında akıntı gördüm tutma ihtimali var mıdır bu geceyi de değerlendirmeyi düşünüyoruz

Günaydın canım inşallah yakalamışsındır kasıklarda falan ağrı yada göğüste hassasiyyet ateş falan varmı?varya Aslında hiç takılmıycaz böyle seylere stresten olacağıda olmaz ediyoz ay boyunca gün aşırı ilişki olsa daha iyi tutar bence ama işte uygulamak zor..

Hanimlar benim de bat 26 subat. Yani yarin. Idrar testi yaptm negatif cikti dayanamadim yarim saat once kan verdim bakalim nolcak.

Kızlar günaydın Aklıma bir şey takıldı normalde yumurtlama akıntısını görünce değerlendiriyoruz ya benim 2 gün uzatan akıntım olur adetim düzenlidir çok şükür takvim tutuyorum benim yumurtam akıntı bitip ertesi gün ya da ondan sonraki gün çatlıyor bu nedenle akıntı günü ilişki olmasa da yumurta kaçmıyor bence çalışmaya devam edin akıntıdan sonra da

Âmin cnm sağol keşke dediğin gibi gün aşırı olabilse ama bu iki taraf içinde zor üstelik eşim işi gereği çok yoruluyor sabah 6/7 gece 11/12 zor yani akıntım oldu dedim şimdi de uzatan akıntı var ama şeffaf değil beyaza çalıyor dün kasıklarda ara ara ağrı tutup bırakıyordu cnm kafam karıştı şimdi yumurtlama oldu mu olmadı mı

Kızlar benim çok aşırı olmamakla birlikte sancılarım oluyo bazen sol bazen sağ kasikta ama adet sancisi değil sızı şeklinde bugün ile birlikte 4 . Günüm bu ağrıları çekiyorum akıntı vardı beyaz ve sulu bugün göremedim ama birşeyler geliyor sanki adet oldum herhalde diyorum fakat lavaboya gidip baktığımda birşey yok tek dileğim ALLAHIMDAN bunlar psikolojik olmasın

Bırde kızlar oğluma hamileliğimde boyle adetime yakın bel agrım cok olmuştu gecıkmeyle bırlıkte dahada şiddetlenmişti adet olacak gıbıydım şimdide aynı durumdayım ama bende bir seneden fazla bel tutulması var o yuzden umutlanmak istemiyorum bırde en net hatırladıgım belirti vajınamın ust kısmında hıssettıgım seğirmeydi surekli oluyordu adet zamanımda başlamıştı 1 hafta kadar surmuştu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…