2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Benımkide oyle 2 gundur ara ara geliyor hıssedıyorum bende hee adet oldum dıyorum bakıyorum akıntı bugunde var ama henuz adet olmadım gecıkmemın 3.gunundeyım
Nasıl dayanabildin bu kadar beklemeye alkışlıyorum seni önceki adetlerin düzenli miydi düzenledi bence test yapıyor varsa cikar

KIZLAR BEİM REGL LEKE LEKE DEVAM EDİYOR YA ŞİMDİ BEN NE ZAMAN BAZ ALICAM BİTİMİ BU LEKELER BİTTİKTEN SONRAMI YOKSA YOĞUNLUĞUN BİTTİĞİ GÜNDEN Mİ KARAR VEREMEDİM

Umut oldun suan bana sagol canim. Hayirlisi tabi ama dedigin gibi tekrar yapayim testi 2 - 3 gun sonra

Kızlar 34u şimdi yaptım. Dün de ilişki oldu ve dünden beri sağ yumurtaligim ağrıyor. Ve bacaklarim agriyor. Bacaklarim her adet olacağım zaman agrir. Yumurtaligim ilk kez agriyor neden olabilir sizce?

Yumurta buyuyor ve catlıyordur. Dinliyorsan kendini çık o yuzden hissetmişsindir. Da 34 adetin 34. Günü müüü???

Hafif kahverengi bi leke inşAllah canm ya sabırsızlıkla bekliyorum

Canım kasık ağrısıda varsa olmuştur bende öyle oluyo çünkü ader kasılması gibi göğüs ağrısı falan ahh inşallah olmuşturr

Kızlar bide ne diycem ben geçen ay tam yumurlama gününe 1 gün kala ilişki oldu sonra adedime 3 gün kalana kadar beraber olamamıştık ve kimyasalda olsa gebe kalmıştım.yani diyorumki mantıken hani sperm vücutta 3 gün falan kalıyo ya yumurtalama ise sadece 12 saatte oluyomuş öyle okumuştum yumurtlamadan önce ilişki başlasa sperm nasıl olsa rahimde yumurta çatlayınca hemen döllenme daha kolay olurdu aslında.Benimki öyle oldu geçen ay heralde.Bide şekerler Marankinin bi videosunda dinlemiştim mart nisan mayısta iğdeler çiçek açar bu vakitler hamile kalmanın en çok olduğu vakitlerdir ve bu çiçeği hergün 7 tane falan incirin içine koyup yiyin bakın nasıl hamile kalıyosunuz demişti bence doğru çünkü ben kızımda 6 ay denedim nisanda hamile kalmıştım bu seferde mart olur inşallah

Sen yine de degerlendir canım umarım tutar rabbim izin verirse

Yumurta buyuyor ve catlıyordur. Dinliyorsan kendini çık o yuzden hissetmişsindir. Da 34 adetin 34. Günü müüü???
Evet cnm bende duzensizlik var. Ama yumurta catliyorsa daha önce hiç böyle ağrı olmadı. Dünden beri kambur yürüyorum resmen. Kendimi hiç dinlemedim. Suan ilk defa böyle sağ yumurtaligim agriyor. Bende saskinim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…