- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #1.921
Amin hepimiz icin ins canim cok saolasinSelam canım Allahım umduğuna nail etsin inşallah..
Nasıl dayanabildin bu kadar beklemeye alkışlıyorum seni önceki adetlerin düzenli miydi düzenledi bence test yapıyor varsa cikarBenımkide oyle 2 gundur ara ara geliyor hıssedıyorum bende hee adet oldum dıyorum bakıyorum akıntı bugunde var ama henuz adet olmadım gecıkmemın 3.gunundeyım
Yok cnm adet günün yakınsa daha fazla olması lazımdı.Kizlar kan testi sonucum 1.20 cikmis. Bebek olma ihtimali yok dimi
Yok cnm adet günün yakınsa daha fazla olması lazımdı.
Geç döllenmeyse çıkmayabilir yarın adet olmazsan testi tekrarla bence , geçen bi topikte okumuştum adetten 2 gun önce kan da çıkmamış birinin adetten 2 gün sonra yaptırıp pozitif çıkmış adet olmadikca ümit var demektirEvet canim yarin bat gunum tesekkur ederm
Geç döllenmeyse çıkmayabilir yarın adet olmazsan testi tekrarla bence , geçen bi topikte okumuştum adetten 2 gun önce kan da çıkmamış birinin adetten 2 gün sonra yaptırıp pozitif çıkmış adet olmadikca ümit var demektir
Rica ederim canım benim bu durumlar hiç belli olmuyor çünkü , hakkımızda hayırlısı olsun inşallah hamilesindir hadi bakalım güzel haberlerle gel inşallah :)Umut oldun suan bana sagol canim. Hayirlisi tabi ama dedigin gibi tekrar yapayim testi 2 - 3 gun sonra
Olsun Canm bu ay benimde olmadı umutlar marttan artık
Bir kırmızıları görende benGunaydın kızlar. Benim bat bugun. İdrar testi yaptım negatiffyinee olmadı
Yumurta buyuyor ve catlıyordur. Dinliyorsan kendini çık o yuzden hissetmişsindir. Da 34 adetin 34. Günü müüü???Eki Görüntüle 1958811
Kızlar 34u şimdi yaptım. Dün de ilişki oldu ve dünden beri sağ yumurtaligim ağrıyor. Ve bacaklarim agriyor. Bacaklarim her adet olacağım zaman agrir. Yumurtaligim ilk kez agriyor neden olabilir sizce?
Hafif kahverengi bi leke inşAllah canm ya sabırsızlıkla bekliyorumCanım hoşgeldin inşallahhh hamilesindir.Belirtiler var gibi ama psikolojik de olabilir.leke ne renkti canım Bekle bence bende bu ay kimyasal gebelik geçirdim Allah hepimize en güzeliyle nasip etsin.Yaz sonucu inşallah hadi bakalımm
Canım kasık ağrısıda varsa olmuştur bende öyle oluyo çünkü ader kasılması gibi göğüs ağrısı falan ahh inşallah olmuşturrÂmin cnm sağol keşke dediğin gibi gün aşırı olabilse ama bu iki taraf içinde zor üstelik eşim işi gereği çok yoruluyor sabah 6/7 gece 11/12 zor yani akıntım oldu dedim şimdi de uzatan akıntı var ama şeffaf değil beyaza çalıyor dün kasıklarda ara ara ağrı tutup bırakıyordu cnm kafam karıştı şimdi yumurtlama oldu mu olmadı mı
İnşallah tutunma lekesidir beybisiiHafif kahverengi bi leke inşAllah canm ya sabırsızlıkla bekliyorum
Hosgeldiniz canum amin inşallah. Bat ne zamandı?Selam kizlar..bizde 13 aydir deniyoruz bi sonuca ulasamadik.bu ay hsg cektrdim fakat 25. Gunum hala yum olmadi.pko luyum.bu 3 ay benim icinde onemli.ozellikle subat mart.rabbim ins hepimize nasip eder
Sen yine de degerlendir canım umarım tutar rabbim izin verirseGünaydın kızlar bugün adetimin 20. Günü ben yumurtlamayı kaçırdım herhalde diye düşünürken tesadüf bu gece dolu geçti ve bu sabah yumurta akı kıvamında akıntı gördüm tutma ihtimali var mıdır bu geceyi de değerlendirmeyi düşünüyoruz
Evet cnm bende duzensizlik var. Ama yumurta catliyorsa daha önce hiç böyle ağrı olmadı. Dünden beri kambur yürüyorum resmen. Kendimi hiç dinlemedim. Suan ilk defa böyle sağ yumurtaligim agriyor. Bende saskinimYumurta buyuyor ve catlıyordur. Dinliyorsan kendini çık o yuzden hissetmişsindir. Da 34 adetin 34. Günü müüü???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?