Allahım hayırlı şekilde tedavini sürdürmeni nasip etsin. Tedavi sürecinde nar suyu ve incir tükettim. Aklında olsubarkadaşlar ben de tedavime başlıyorum kısmetse adetimle birlikte.bir gecikme olmazsa cuma günü adet günüm.çok heyecanlıyım.ilk denemem olacak.inşallah ilk denememde olumlu sonuç alırım.bugün doktor 2 cm lik basit bir kistim olduğunu söyedi. tedaviye engel değilmiş şükür ki.Allah fazla aratmadan uğraştırmadan bebişlerimize kavuşmayı nasip etsin sağlıkla hayırlısıyla inşallah.
rezerv düşüklüğünün engel olmadığına sevindim canım. benim çikolata kisti tekrarlamamış çok şükür.ona çok stres yapmıştım.inşallah sizin de kistiniz tedaviye engel olmaz.olumlu hayırlı sonuçlar alırsınız.ben de inşallah.Allah bu süreçte yormasın bizi.mutlu sona ulaştırsın hepimizi inşallahBende 8 ay önce çikolata kisti ameliyatı oldm benmde rezervim düştü ama engel olmadigini soyledi doktr malesf ki kist tekrarladı şuan 1.5 cm solda ikinci tüp bebek tedavisi görüyorm inşallah mutlu sona ulaşırız
amin arkadaşım sağolasın. inciri kür olarak mı yaptın yoksa sadece kuru inciri öyle mi tükettinAllahım hayırlı şekilde tedavini sürdürmeni nasip etsin. Tedavi sürecinde nar suyu ve incir tükettim. Aklında olsub
Ben iki tüp bebegide orda yaptırdım ikisinde hamdolsun tuttu bir tane 4yasinda oğlum var buda5 sene önce dondurulmuslarimla yaptık hatta tedirgin olmustuk hic bir sıkıntıyla karşılaşmadık maddi olarak da bizi sıkıntıya sokmadı
Ben ilkinde hep yattım tuttu simdi ikinciyi yaptırdım 4yasinda bir oğlum var hep oyun istiyor is yapmasamda hareket halindeydim Rabbim nasip ederse her şekilde oluyor agir iş yapmaktan ve kendini yormaktan kaçın ben ikisinde de on gün banyo yapmadım sıcak belki zarar verir diye doğru mu bilmiyorumİnşallah canım. Bazı doktorlar sürekli yat diyormuş, bazıları yatma diyor. Şuan yemek filan yapıyorum. Sürekli yatmıyorum ama kafamda soru işaretleri var. Hiç bişey yapmayıp yatsam da kim yapacak
Amin cnm amh değerin kaç cnm benm amelyttan snra 1.33 tu şuan 2.16. İnşallah Rabbim yardımcımız olsn ve dualrmzi kabul etsnrezerv düşüklüğünün engel olmadığına sevindim canım. benim çikolata kisti tekrarlamamış çok şükür.ona çok stres yapmıştım.inşallah sizin de kistiniz tedaviye engel olmaz.olumlu hayırlı sonuçlar alırsınız.ben de inşallah.Allah bu süreçte yormasın bizi.mutlu sona ulaştırsın hepimizi inşallah
canım benim gittiğim hastanede amh bakılmıyor.fsh den bakılıyor rezerve.ona da adetin 2. günü bakılacak ve hemen tüp bebeğe başlanacak.ben en son aralık ayında baktırdım fsh ye 9.40 tı. doktor 12 nin altındaysa sorun yok dedi.yani çok kötü sayılmazmış.Amin cnm amh değerin kaç cnm benm amelyttan snra 1.33 tu şuan 2.16. İnşallah Rabbim yardımcımız olsn ve dualrmzi kabul etsn
Tebrik ederim gözün aydın Rabbim devamını da getirsin ve sağlıklı kucağına almayı nasip etsinKızlar 10. gün değerim 119,18 di. Bugün 13.günüm 324.39 sanırım hamileyimAllaha şükür, darısı hepinizin başına.
amin canım.Allah yar ve yardımcımız olsun bu yolda.Allah eğer hakkımıza hayırlı ise evlat sahibi olmamızı nasip etsin.herşeyin hayırlısını dilemek gerek önceliklecanım benim gittiğim hastanede amh bakılmıyor.fsh den bakılıyor rezerve.ona da adetin 2. günü bakılacak ve hemen tüp bebeğe başlanacak.ben en son aralık ayında baktırdım fsh ye 9.40 tı. doktor 12 nin altındaysa sorun yok dedi.yani çok kötü sayılmazmış.
tebrikler canım.Allah sağlıkla hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.darısı bizlere olsun inşallah.Tebrik ederim gözün aydın Rabbim devamını da getirsin ve sağlıklı kucağına almayı nasip etsin
Anladım cnm evet kötü değil Rabbim yazdıysa hiç bişey engel olmuyor cnm bizm dua edip beklemekten başka çaremiz ykcanım benim gittiğim hastanede amh bakılmıyor.fsh den bakılıyor rezerve.ona da adetin 2. günü bakılacak ve hemen tüp bebeğe başlanacak.ben en son aralık ayında baktırdım fsh ye 9.40 tı. doktor 12 nin altındaysa sorun yok dedi.yani çok kötü sayılmazmış.
Benimde bugun 5.gun tedavimin..bugun moralim malesef biraz bozuk..cok asiri dikkate aliyorum dr umun her hareketini her mimigini..aninda demoralize oluyorum..napcam bu halimi ya benHımm hangi aşamadasın benim salı carsamba opu var
İlk tedavinmi canım senin. İlaçlar etkiliyor ruhsal yapımızı geçer zamanla merak etmeBenimde bugun 5.gun tedavimin..bugun moralim malesef biraz bozuk..cok asiri dikkate aliyorum dr umun her hareketini her mimigini..aninda demoralize oluyorum..napcam bu halimi ya ben
Yok arkadaşım kür yapmadım, işyerinde elimin altına koydum aklıma geldikçe yedim. Yumurtalarım olgun çıktıamin arkadaşım sağolasın. inciri kür olarak mı yaptın yoksa sadece kuru inciri öyle mi tükettin
Ikinci malesef.rezerv over problemim var. Iki yumurtam gelisme gostermis henuzİlk tedavinmi canım senin. İlaçlar etkiliyor ruhsal yapımızı geçer zamanla merak etme
anladım canım.o zaman öyle tüketmek de faydalı demek ki.ben de yapayım.tedaviye de hemen başlayacağım.bir zararı olmaz değil miYok arkadaşım kür yapmadım, işyerinde elimin altına koydum aklıma geldikçe yedim. Yumurtalarım olgun çıktı
Moralimizi yüksek tutmamız gerek, bir tane yumurta çocuk oluşumunu başlatıyor. Şükret ki iki tane olsada var.Benimde bugun 5.gun tedavimin..bugun moralim malesef biraz bozuk..cok asiri dikkate aliyorum dr umun her hareketini her mimigini..aninda demoralize oluyorum..napcam bu halimi ya ben
Valla ben tedavi başladığımda yedim, sıkıntı oluşturmadı bana. Rahim kalınlığım, yumurtalarım gayet yolunda gitti hamdolsunanladım canım.o zaman öyle tüketmek de faydalı demek ki.ben de yapayım.tedaviye de hemen başlayacağım.bir zararı olmaz değil mi
aynen canım.Allah ol dedikten sonra hiç bir şey engel olamaz.biz dua edelim bol bol.Allah a tevekkül edeceğiz.Anladım cnm evet kötü değil Rabbim yazdıysa hiç bişey engel olmuyor cnm bizm dua edip beklemekten başka çaremiz yk
Ne güzel benim 12 toplanmıştı ilk denememde son güne 2 kaldı biride kalitesizdi tek tuttu. Önemli olan kalitesi canım moralini bozma bu kez bakalım kaç toplanacak az olsun öz olsun inşallah.Ikinci malesef.rezerv over problemim var. Iki yumurtam gelisme gostermis henuzay sizinde hayirli olsun bu arda umarim olumlu ilerler hersey..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?