2017 şubat-mart tüp bebek yaptıracaklar

Sabah 8de ultrasona gidiyordum, sonra koştur koştur işe..

Bugün daha 3.gün ama benim embriyom orta kalite çok umutlu değliz tutarsa allahtansizin transfer ne zaman?

Merhaba. Doktorunuz kim acaba? 2 cm az değil yalnız. 1 cm den büyük olunca etki ediyor diye biliyorum.iyi araştırdınız mı?

Bugün daha 3.gün ama benim embriyom orta kalite çok umutlu değliz tutarsa allahtansizin transfer ne zaman?
Canım benim embriyoların gelişimi durdu çözülürken bozuldular ben de şimdi sizleri takip ediyorum inşallah sonu güzel olur kaliteye takılma kün fe yekün

Canım benim embriyoların gelişimi durdu çözülürken bozuldular ben de şimdi sizleri takip ediyorum inşallah sonu güzel olur kaliteye takılma kün fe yekün
Benim de öyle oldu işte. 10 embriyodan hepsi 4.günden sonra gelişimleri geriden gelmeye başladı. Bir tek bu tramsferimde bir tanesi biraz daha iyi diye transfer edildi. Geçen sefer de aynı şekilde iki tane transfer edilmişti ama tutmadı doğal olarak.yine aynı şey olmasından korkuyoruz.sizin araştırma falan yapıldı mı? Kaçıncı deneme kaç embriyo oluştu?

Canım 3.denemeydi 5 embriyom vardı 1.1.kalite donduruldu dr şok oldum resmen dedi ama eşimin Sperm kalitesinden öyle olduğunu söyledi senin kaçıncı denemen bu

Canım 3.denemeydi 5 embriyom vardı 1.1.kalite donduruldu dr şok oldum resmen dedi ama eşimin Sperm kalitesinden öyle olduğunu söyledi senin kaçıncı denemen bu
O zaman aynışeyleri yaşamışız. Bizim 2.deneme. 1. De 6 embriyo çözüldü ama 5.güne sadece 2 embrşyo kaldı o da gelişimleri geriden geliyordu. Doktor belki içerde gelişir diye transfer etti ikisini de ama tutmadı. Şimdi de 4 Embriyodan 3 ü gelişimleri durdu sadece 1 tane kaldı o da iyi kalite değil. Halbuki 3. Gün dondurulduklarında çok iyi kaliteydiler. Bizim doktorumuz şok oldu ve spermden kaynaklı olduğunu söyleyip test istedi. Sizin doktor kim?

Canım bizim dr öyle çok bilindikbir dr değil Hatay'dayım burdaki tüp bebek merkezinde yaptırdık drum ümit zeteroglu eşim azosperm Eylül Ekim gibi 4.tedaviye başlayacaz bu denemede transfer bile olmadı geçen ay yapılacaktı ama kısmet umutlar başka bahara kaldı hayırlısı buymuş vakit geçmiyor bende sizleri takip ediyorum

Benimde sayılı gün Regl için. Bu 3.tedavim ama farklı merkezde yapacam bu sefer ongorusme ve eğer sorun çıkmazsa iğnelerle direk başlamak istiyorum. Senin kacinci ?

İlk denemem canım Allahın izniyle son olur inşallah ocakta rezerv azlığından teşhis konuldu hemen başlayalım dedi doktor ben biraz ürktüm acaba tüp bebek yaptırmak için mi diyor diye gelecek aya kalsın dedim araştırdım internetten meğersem geç bile kalmışım şubat ayında da başlayamadık yaptığım kürlerden kist oluşmuş bu ay çok bir kür yapmadım vitaminler kullandım inşallah iyi olur senin sorunun ne canım

Günaydın canım son durum nedir sende başlamışssın galiba tedaviye merak ettim

Bugün test günüm Ümit'lerim Cumartesi günü yaptığın erken gebelik testi negatif gösterdiği için biraz tükendi. Rabbim inşallah bugün güzel haber almamı hayırlısıyla nasip eder
ayy canım bizede haber ver , inşallah güzel haberlerini alırız. kaçıncı gün transfer yapılmıştı?

Bugün test günüm Ümit'lerim Cumartesi günü yaptığın erken gebelik testi negatif gösterdiği için biraz tükendi. Rabbim inşallah bugün güzel haber almamı hayırlısıyla nasip eder
Canım sen boşver erken gebelik testlerini onlar hep negatif çıkıyor bugün kaçıncı günün ve testi kaçıncı günde yaptmıştın? Rabbiö yüzünü güldürür inşallah güzel haberlerini bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…