- 29 Aralık 2016
- 289
- 450
- 103
Yook elbet bin sukur ins kaliteli olusuyordur.ailede erken menopoz oykusu var.dr elimizi cabuk tutmaliyiz dedikcee cikip daglara taslara kosasim var ya.strestenMoralimizi yüksek tutmamız gerek, bir tane yumurta çocuk oluşumunu başlatıyor. Şükret ki iki tane olsada var.
Gecen seferde iki yumrtam vardi bi gelisme gostermedi biri tek dollendi oda orta kaliteydii..simdi yine yine ayni olmasin allahim lutfen..yas oldu 34 ve acele etmeliyiz sansa birakamyiz dio dr um.Ne güzel benim 12 toplanmıştı ilk denememde son güne 2 kaldı biride kalitesizdi tek tuttu. Önemli olan kalitesi canım moralini bozma bu kez bakalım kaç toplanacak az olsun öz olsun inşallah.
anladım canım.inşallah benim de yolunda gider her şey.Rabbim zorlaştırmaz işimizi inşallah bu yolda.süreç nasıl başlayıp ilerliyor biraz bahsedebilir misn? henüz doktorla detaylı konuşmadım tedaviyi.Valla ben tedavi başladığımda yedim, sıkıntı oluşturmadı bana. Rahim kalınlığım, yumurtalarım gayet yolunda gitti hamdolsun
Tabiiki, benim doktorum adetimin 19. Günü lucrine başladı 26 günde bir adet olduğum için bazen 25 günde. Sonrasında sürekli ultrasona gittim, kaçıncı gündü hatırlamıyorum gonalf iğnesine başladım. Gonalf kullandığımda hemen hemen hergün ultrasona gittim ve boyutlarına bakıldı. Sonrasında istenilen boyuta gelince çatlatıcı iğne ve 36 saat sonra yunurta toplama. Yumurta toplama bitince ertesi gün crinone jele başladım. Yumurta toplamadan sonra birde hergün laboratuvardan arıyorlar, oda ayrı heyecan. Sormak istediğin birşey varsa seve seve cevaplarımanladım canım.inşallah benim de yolunda gider her şey.Rabbim zorlaştırmaz işimizi inşallah bu yolda.süreç nasıl başlayıp ilerliyor biraz bahsedebilir misn? henüz doktorla detaylı konuşmadım tedaviyi.
İçimize iyi tutalım:) biliyorum elimizde değilYook elbet bin sukur ins kaliteli olusuyordur.ailede erken menopoz oykusu var.dr elimizi cabuk tutmaliyiz dedikcee cikip daglara taslara kosasim var ya.stresten
Bende 36 , olur inşallah canım yıllar cabucak geçıyo tutamıyosun acele etmekte fayda var canım.Gecen seferde iki yumrtam vardi bi gelisme gostermedi biri tek dollendi oda orta kaliteydii..simdi yine yine ayni olmasin allahim lutfen..yas oldu 34 ve acele etmeliyiz sansa birakamyiz dio dr um.
jel ne için kullanılıyor canım.iğneleri kendin mi yaptın?bir de tedavi toplamda kaç gün sürdü.çok soru sordum kusura bakma :)Tabiiki, benim doktorum adetimin 19. Günü lucrine başladı 26 günde bir adet olduğum için bazen 25 günde. Sonrasında sürekli ultrasona gittim, kaçıncı gündü hatırlamıyorum gonalf iğnesine başladım. Gonalf kullandığımda hemen hemen hergün ultrasona gittim ve boyutlarına bakıldı. Sonrasında istenilen boyuta gelince çatlatıcı iğne ve 36 saat sonra yunurta toplama. Yumurta toplama bitince ertesi gün crinone jele başladım. Yumurta toplamadan sonra birde hergün laboratuvardan arıyorlar, oda ayrı heyecan. Sormak istediğin birşey varsa seve seve cevaplarım
Degilmii...evet cok cabuk geciyo vallaBende 36 , olur inşallah canım yıllar cabucak geçıyo tutamıyosun acele etmekte fayda var canım.
Yaaa :) canım sen deneyimlisin. Embriyolog ne diyor arayip. Ayy insan nasıl da heyecan yapar. Ben de ignelerimin 8. Günündeyim çarşamba yine ultarsonum var. Büyük iht. Cuma opu olucak. ☺☺☺Tabiiki, benim doktorum adetimin 19. Günü lucrine başladı 26 günde bir adet olduğum için bazen 25 günde. Sonrasında sürekli ultrasona gittim, kaçıncı gündü hatırlamıyorum gonalf iğnesine başladım. Gonalf kullandığımda hemen hemen hergün ultrasona gittim ve boyutlarına bakıldı. Sonrasında istenilen boyuta gelince çatlatıcı iğne ve 36 saat sonra yunurta toplama. Yumurta toplama bitince ertesi gün crinone jele başladım. Yumurta toplamadan sonra birde hergün laboratuvardan arıyorlar, oda ayrı heyecan. Sormak istediğin birşey varsa seve seve cevaplarım
Olur mu öle şey, bende bu soruların cevaplarını çok kez okudum. Jel progestoren hormonu için diye biliyorum, rahmi hazırlıyor diye ama emin değilim. İğneleri sağolsun eşim yapıyordu iğne konusunda nedensiz korkum vardı:)2 şubatta başladım ben tedaviye Çarşamba allahın izniyle transferim var .jel ne için kullanılıyor canım.iğneleri kendin mi yaptın?bir de tedavi toplamda kaç gün sürdü.çok soru sordum kusura bakma :)
Laborantlar arıyor şukadar yumurtadan şu kadarı döllendi, şukadar hücreli diyorlar:) inş bol yumurtan çıkar cnm, kaç yumurta görüolar:)Yaaa :) canım sen deneyimlisin. Embriyolog ne diyor arayip. Ayy insan nasıl da heyecan yapar. Ben de ignelerimin 8. Günündeyim çarşamba yine ultarsonum var. Büyük iht. Cuma opu olucak. ☺☺☺
8+8 dedi bugün 2 de küçük var saymıyorum dediLaborantlar arıyor şukadar yumurtadan şu kadarı döllendi, şukadar hücreli diyorlar:) inş bol yumurtan çıkar cnm, kaç yumurta görüolar:)
anladım canım.çok teşekkürler cevapların için.inşallah Allah bu kez yüzünü güldürür.Hayırlı haberi alırsın.Dua edeceğim.Allah isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin.bizlere de inşallah.Olur mu öle şey, bende bu soruların cevaplarını çok kez okudum. Jel progestoren hormonu için diye biliyorum, rahmi hazırlıyor diye ama emin değilim. İğneleri sağolsun eşim yapıyordu iğne konusunda nedensiz korkum vardı:)2 şubatta başladım ben tedaviye Çarşamba allahın izniyle transferim var .
Amin cnm inşallah, allahım ilk denemede yüzümüze baksın diyorum. Hangi hastanede yaptırıyorsun?anladım canım.çok teşekkürler cevapların için.inşallah Allah bu kez yüzünü güldürür.Hayırlı haberi alırsın.Dua edeceğim.Allah isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin.bizlere de inşallah.
Maşallahhh çok iyi, umarm hepsi olgun çıkar:)8+8 dedi bugün 2 de küçük var saymıyorum dedi
ben gaziantep te yaşıyorum cnm.burada yaptırıyorum.doktorum tüp bebek konusunda deneyimli iyi bir doktor.inşallah Rabbim ilk denemede yüzümüzü güldürürAmin cnm inşallah, allahım ilk denemede yüzümüze baksın diyorum. Hangi hastanede yaptırıyorsun?
İnşallah. Ben daha önce 2 dis gebelik geçirdim birinde sağ tüpumu kaybettim. Sorunumuz tuplerdi yani. Sprem ya da yumurta da Allaha Şükür sıkınti yok. Tüp faktörünü atlatmak için Tüp bebek yapıyoruzMaşallahhh çok iyi, umarm hepsi olgun çıkar:)
Allahım utandırmasın, bizdede nedensiz olmuyor 1.5 yıldırİnşallah. Ben daha önce 2 dis gebelik geçirdim birinde sağ tüpumu kaybettim. Sorunumuz tuplerdi yani. Sprem ya da yumurta da Allaha Şükür sıkınti yok. Tüp faktörünü atlatmak için Tüp bebek yapıyoruz
Ne asamadasiniz canım. İstanbulda mi yaşıyorsun. Ben de manisada öğretmenim. İzmir kent hastanesi dr dilek aslan doktorum. Sonrasında rapor işi nasıl oluyor acaba. İlk görüşmeye gittiğimizde "Bizde rapor sıkıntısı yok hastane olduğumuz için veririz her türlü " demişlerdi. Köy öğretmeniyim araç kullanmak istemiyrum hiç.Allahım utandırmasın, bizdede nedensiz olmuyor 1.5 yıldırdoktorum 6 ay deneyin öyle yapalım dedi ama eşimle istemedik. Rabbim utandırmasın inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?