Göbek altı yaniAlt karın tam olarak neresi
Ayy ben de var çatlıycak gibi gergin kasılıyor. O bir belirti mi? Hem sizin daha önce pozitif olmuş muydu?Canım alt karında hafif şişlik dolgunluk varmı bende çok agrı olmamıştı
Evet benim arkadasımda öyle oldu canım negatifti kanda pozitif çıktı çok üzülmüştü negatif diye benim ince belirgin çizgi çıkmıştı testte. Canım 17 toplandı ama ne oldular bilmiyorum yarın 3 te arayacaklar dr birdahaki ay yapıcam transfer dedi rahimi dinlendircem dedi. Ocak ayınca kürtaj olmuştum ben aslında dinlendirmesi iyi gelecek sanırım
Evet ilk denemem pozitifti, ben hamile iken gerinme aşırı olmuştu bendeAyy ben de var çatlıycak gibi gergin kasılıyor. O bir belirti mi? Hem sizin daha önce pozitif olmuş muydu?
Olabilir canım bekleyip görücez. Ben hala progestan yaptıyorum ama bakalım inşallah hepimiz pozitifi görürüz. Pozitif olalım inşaAllah pozitif olsun sonuçO zaman belki de bütin ağrılarımız ilaçlardandı baksana benim de bugün kesildi
Göbek altı yani
Ne oldu bebeğiminizr üzüldümEvet ilk denemem pozitifti, ben hamile iken gerinme aşırı olmuştu bendenormalde gerinme huyum yoktur
Evet ilk denemem pozitifti, ben hamile iken gerinme aşırı olmuştu bendenormalde gerinme huyum yoktur
Aynen pozitif yetmiyor canım 9. Haftada kürtaj oldum kalbi durdu yavaş atıyordu o an dedim allahım keşke negatif olsaydı o daha acıydı çünkü allah herkese hayırlısını nasip etsin kucagına almayı nasip etsin ,Ne oldu bebeğiminizr üzüldümpozitifi görmek de yetmiyor işte allah herkese sağlıklı gebelik ve evlat versin inşallah
Bebiş oluyo işte o şişkinlik ondanBiraz çok hafif bi şişkinlik war neden oluyodur ki sizin de olmuşmuydu
Allah sabır versin bitanem. Allahım sağlıcakla kucağına alacağın evlatlar nasip etsin acını unuttursun canım benim ♡♡Aynen pozitif yetmiyor canım 9. Haftada kürtaj oldum kalbi durdu yavaş atıyordu o an dedim allahım keşke negatif olsaydı o daha acıydı çünkü allah herkese hayırlısını nasip etsin kucagına almayı nasip etsin ,
Saol canımsın allah hepimize yaşatsın o güzel duyguyuAllah sabır versin bitanem. Allahım sağlıcakla kucağına alacağın evlatlar nasip etsin acını unuttursun canım benim ♡♡
Aynen çok haklısın ben de öyle dua ediyorum negatifi görünce allah sabrını veriyor diğer türlüsü daha zor. Hakkımızda hayırlısı ne ise o olu inşallah.senin opu baya iyi geçmiş sevindim 17 yumurta gayet iyi. İnşallah kaliteli embriyoların olur canımAynen pozitif yetmiyor canım 9. Haftada kürtaj oldum kalbi durdu yavaş atıyordu o an dedim allahım keşke negatif olsaydı o daha acıydı çünkü allah herkese hayırlısını nasip etsin kucagına almayı nasip etsin ,
Amiin canım benim AmiiinSaol canımsın allah hepimize yaşatsın o güzel duyguyu
Saol canım aynen evet negatif sanırım teselli biraz daha bildiğim için o acıyı. Çok istediğin bişey oluyor bukezde ondan vazgecmek için aldırmak için gidiyosun ugrasıyosun ayy allahım yaşatmasın neyse moralleri bozmayalım. İlktede 12 olmuştu ama 1 tane kalmıştı son güne oda 2. Kalite tutmuştu. ben maşallah yumurtluyomda içi boş çıkıyo bu kez çıkmaz inşallah. Bal tarçın çörek otu adetim 2. Günden itibaren sabahları yemege çalıştım belkide faydası olmuştur bilmiyorumki canım yarın belli olur artık dr diger ay yapacagını söyledi transferi geç olsun güç olmasın ne yapalım yaş 36 artık bu iğnelere dayanamıuorum bu kez olur inşallah hepimiz kucagımıza alırız minnoşlarımızıAynen çok haklısın ben de öyle dua ediyorum negatifi görünce allah sabrını veriyor diğer türlüsü daha zor. Hakkımızda hayırlısı ne ise o olu inşallah.senin opu baya iyi geçmiş sevindim 17 yumurta gayet iyi. İnşallah kaliteli embriyoların olur canım
Umarım bu sefer kucağınıza alırsınız artık bebişiSaol canım aynen evet negatif sanırım teselli biraz daha bildiğim için o acıyı. Çok istediğin bişey oluyor bukezde ondan vazgecmek için aldırmak için gidiyosun ugrasıyosun ayy allahım yaşatmasın neyse moralleri bozmayalım. İlktede 12 olmuştu ama 1 tane kalmıştı son güne oda 2. Kalite tutmuştu. ben maşallah yumurtluyomda içi boş çıkıyo bu kez çıkmaz inşallah. Bal tarçın çörek otu adetim 2. Günden itibaren sabahları yemege çalıştım belkide faydası olmuştur bilmiyorumki canım yarın belli olur artık dr diger ay yapacagını söyledi transferi geç olsun güç olmasın ne yapalım yaş 36 artık bu iğnelere dayanamıuorum bu kez olur inşallah hepimiz kucagımıza alırız minnoşlarımızı
Allah sabır versin rabbim herkese hayırlısını nasip etsin inşallahAynen pozitif yetmiyor canım 9. Haftada kürtaj oldum kalbi durdu yavaş atıyordu o an dedim allahım keşke negatif olsaydı o daha acıydı çünkü allah herkese hayırlısını nasip etsin kucagına almayı nasip etsin ,
İnşallah hayırlısıyla rabbim yüzümüze gülsün :)Bebiş oluyo işte o şişkinlik ondan
Valla canım eşiminde spermi çok parlak degil sonucları 18 milyonmu ne belkide o yüzden kalmadı kalitesiz oldu. herşey rabbimden buda bizim sınavımız yaşı 30 dan küçük olanlar çok takmasın bence olur ama 35 ten sonrası sıkıntı birazUmarım bu sefer kucağınıza alırsınız artık bebişibenim de 4 embriyodan son güne bir tane kaldı doktorum 2.kalite dedi ama o 1 den dörde doğru sıralıyor kaliteyi yani 4 en kaliteli şeklinde. O yüzden bizimkisi vasat sayılır. Yine umudumuzu yitirmek istemedik. İlk toplandığında 23 yumurta toplandı ve 10 kaliteli embriyo oluştu ama sonradan gittiler. Biz de aynı durumu sperm açısından yaşıyoruz.üzülme inşallah güzel şeyler olur.Hayırlısı artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?