Bende cumartesi susunuyorum firsat bulursamm sinavim var hemde dogumgunumTatlım ben de hissetmiyorumhiç birşey ama. Bugüne kadar sakin relax bekledim ama bugün hafiften belirti varmı? devam ediyor mu? diye düşünerek dinliyorum resmen kendimi pazar test yaparım sanıyorum, pazartesiye hazırlık olur hiç olmazsa
Test günü 6 mart 3. Gün embriyosu dondurulmuşlarla oldu transferim inşallah ben erken yaptığım için yanılmışımdırCanim test günün ne zamandı? Kaçıncı gün transferi ne zaman transfer edilmişti? Erken değilmi test için cnm?
İnşallah hakkımızda hayırlısı olsun cnmBende cumartesi susunuyorum firsat bulursamm sinavim var hemde dogumgunum
Canım inşallah doğum günü hediyen olur Rabbim güldürsün ♡♡♡Bende cumartesi susunuyorum firsat bulursamm sinavim var hemde dogumgunum
Canım inşallah pozitif görürsün, içini ferah tut ♡♡♡Test günü 6 mart 3. Gün embriyosu dondurulmuşlarla oldu transferim inşallah ben erken yaptığım için yanılmışımdır
Benim bugüne kadar karın ağrım var saplantı ve kasılma şeklinde. Ama artık bugün hç bir şeyim yok diyebilirim. 5. Günüm daha6 Martta veya öncesi sonrasında test yapacak arkadaşlarım birşey hissediyor musunuz sizler?
Hafif görünüyor gibi canimKızlar sizce varmı cizgi hamilelik varmı
Senin kaçıncı günündü? Sende bir şeyler varmı peki?Canım inşallah pozitif görürsün, içini ferah tut ♡♡♡
Amin inşallah cnm hepimize inşallah :)Canım inşallah pozitif görürsün, içini ferah tut ♡♡♡
Canım senin kaçıncı gündü? 7 oldu mu?Amin inşallah cnm hepimize inşallah :)
Ewet cnm 7 oldu bugünCanım senin kaçıncı gündü? 7 oldu mu?
İdrarda çıkmaması normal bence bozma moralini 10.gün kanda baktır inşallah yüzünüz güler canımEwet cnm 7 oldu bugün
amin canimm insallahhCanım inşallah doğum günü hediyen olur Rabbim güldürsün ♡♡♡
Bende de aynı canım durumlar. Bekleyişimizi mutlulukla sonuçlandırsın Rabbim ♡Benim bugüne kadar karın ağrım var saplantı ve kasılma şeklinde. Ama artık bugün hç bir şeyim yok diyebilirim. 5. Günüm daha
5 gün canım bugün birşey kalmadıSenin kaçıncı günündü? Sende bir şeyler varmı peki?
O zaman belki de bütin ağrılarımız ilaçlardandı baksana benim de bugün kesildi5 gün canım bugün birşey kalmadı
İnşallah cnm hepimizin yüzü gülsün inşallah çok zor bir süreç Allah yardımcımız olsunİdrarda çıkmaması normal bence bozma moralini 10.gün kanda baktır inşallah yüzünüz güler canım
Hemşirede bana öyle demişti ilaçlardan olabilir o ağrılar demişti ama bi bel ağrısı kaldı bende geçmeyenO zaman belki de bütin ağrılarımız ilaçlardandı baksana benim de bugün kesildi
Canım alt karında hafif şişlik dolgunluk varmı bende çok agrı olmamıştıHemşirede bana öyle demişti ilaçlardan olabilir o ağrılar demişti ama bi bel ağrısı kaldı bende geçmeyen
Canım alt karında hafif şişlik dolgunluk varmı bende çok agrı olmamıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?