bana da dun dedi bugun yapsin diyede adamcagiz isteydi :) zaten aksam geldi.aksamda nerdeyse bibucuk gun kalmısti. Esim bisi olmaz amaan dedi..ay ins bisi olmazBende aynı durumda kalmıştım ama mesela son kontrolümde belirtmiştim,bugün yapsın demişti asistanımız :) Bende çok sorgulamadım,hesaplarsan evet 2 gün olmuyor ama kendileri öyle dedi napalım...
Embriyolarım çözdürüldü bugüüüüünnn...
Allahıma çok şükür üçüde devam ediyormuş gelişmeye.Çok korkuyordum bişey olacak diye.Topu topu 3 tanecik var zaten.Yarın haber verecekler bugün ya da yarın transfer diye...
Eftelyacım hayırlı uğurlu olsun inşallah 3 ü de çok kaliteli sağlıklı gelişir ve transferin çok olumlu geçer.Embriyolarım çözdürüldü bugüüüüünnn...
Allahıma çok şükür üçüde devam ediyormuş gelişmeye.Çok korkuyordum bişey olacak diye.Topu topu 3 tanecik var zaten.Yarın haber verecekler bugün ya da yarın transfer diye...
Kızlar canım sıkıldı ya 12. Gün değerim 607 idi bugün 14. Gün tekrar test yaptırdım 944 çıktı tam %55 artmış doktorumla da konuşamadım. Of için sıkılıyor
Bilmem :) doktorumun dediğine göre başta ikisi de tutmus sonra birisi gitmiş olabilir deri. Bi daha test yapma psikolojini bozma, buraya geldiğinde belli olacak herşey dedi. Salı günü gidicem iste kese görmeye inşallah her şey yolundadır. Sen ne yaptın ne zaman gidiyosun kese görmeye ?Ne yaptın cnm? Nasıl bebişler?
Bilmem :) doktorumun dediğine göre başta ikisi de tutmus sonra birisi gitmiş olabilir deri. Bi daha test yapma psikolojini bozma, buraya geldiğinde belli olacak herşey dedi. Salı günü gidicem iste kese görmeye inşallah her şey yolundadır. Sen ne yaptın ne zaman gidiyosun kese görmeye ?
Ben hicbisey hissetmiyorumm siz hissediyomusunuzz6 Martta veya öncesi sonrasında test yapacak arkadaşlarım birşey hissediyor musunuz sizler?
Tatlım ben de hissetmiyorumBen hicbisey hissetmiyorumm siz hissediyomusunuzz
Geçmiş olsun canım. Hakkımızda hayırlısı inşallah Rabbimden. Test gününüz ne zamandı? Idrar testinizi bugün tekrar yaptınız mı acaba?Ben ikinci gününden beri idrar yolu enfeksiyonu gibi ağrı yaşıyorum hatta sürekli yatıyorum arkadaşlar hayırlısı diyprum artık
Bende bişi hissetmiyorum desem yeri war adet olcakmış gibi ağrım oluyo sadece artık iyi düşünemiyorum Ama inşallah bizimledirler6 Martta veya öncesi sonrasında test yapacak arkadaşlarım birşey hissediyor musunuz sizler?
Yaptım canım hayalet ciZgi devam ediyor cumartesi test günüm.. Belirti olmaması cok daha guzel. Ağrı olunca sürekli yatasım geliyor. Yarında işe başlıcam ama asla gitmek istemiyorum agrılar canımı sıkıyorGeçmiş olsun canım. Hakkımızda hayırlısı inşallah Rabbimden. Test gününüz ne zamandı? Idrar testinizi bugün tekrar yaptınız mı acaba?
Adet ağrısına benzer ağrılar iyiye işaret diye duydum canım ama inşaAllah pozitif sonuçlar görürüz hepimizBende bişi hissetmiyorum desem yeri war adet olcakmış gibi ağrım oluyo sadece artık iyi düşünemiyorum Ama inşallah bizimledirler
Canım ağrılar iyiye işarettir inşaAllahYaptım canım hayalet ciZgi devam ediyor cumartesi test günüm.. Belirti olmaması cok daha guzel. Ağrı olunca sürekli yatasım geliyor. Yarında işe başlıcam ama asla gitmek istemiyorum agrılar canımı sıkıyor
Erken gebelik testi yaptım sabah dayanamadım ve negatifti oyüzden de aslında pek bi ümidim kalmadı ama inşallah yanlıştır inşallah test günü yanılırAdet ağrısına benzer ağrılar iyiye işaret diye duydum canım ama inşaAllah pozitif sonuçlar görürüz hepimizbenim dün vardı mesela o tür ağrım ama bugün eser yok kalmadı hiçbir şey
Canim test günün ne zamandı? Kaçıncı gün transferi ne zaman transfer edilmişti? Erken değilmi test için cnm?Erken gebelik testi yaptım sabah dayanamadım ve negatifti oyüzden de aslında pek bi ümidim kalmadı ama inşallah yanlıştır inşallah test günü yanılır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?