- 16 Ocak 2015
- 3.295
- 2.547
- 133
Evet doğru söylüyorsun ben 29 um ama 2 kez denedik tutmadı.bence 18 ml iyi bir sayı tüp bebekiçin benim eşimin 3 ml ki ona bile iyi diyor doktor. Oyüzden bence şansınız var çok da yaşın yok sen de çok takma canım. Bence bu defa olacakValla canım eşiminde spermi çok parlak degil sonucları 18 milyonmu ne belkide o yüzden kalmadı kalitesiz oldu. herşey rabbimden buda bizim sınavımız yaşı 30 dan küçük olanlar çok takmasın bence olur ama 35 ten sonrası sıkıntı biraz
Hangi aşamadasınEvet doğru söylüyorsun ben 29 um ama 2 kez denedik tutmadı.bence 18 ml iyi bir sayı tüp bebekiçin benim eşimin 3 ml ki ona bile iyi diyor doktor. Oyüzden bence şansınız var çok da yaşın yok sen de çok takma canım. Bence bu defa olacak
Transferin 5.günündeyim dahaHangi aşamadasın
Böyle bişi duymadım ama en azından tedavin olmadan öğrenmen senin için daha iyi olmuş inşallah herşey yolunda dewam eder sonu mutluluk olur :)Kızlar bugün doktora gittim tedavinin seyrini konuşacaktık kötü bi süpriz ile karşılaştı m.9 yıl önce dış gebelik geçirmiştim tüpüm alınmıştı.bugün doktorum hsg filmime bakınca tüpün tamamını almamışlar o bölüm şişmiş hsg de dedi vu şekilde tüp yaparsak orası su toplayabilir ve şansını düşürür dedi.önce tüpün geri kalan kısmını alıp öyle tedaviye başlayalım dedi .böyle bişey duyan yaşayan varmı kızlar
İyi gecegeler cnm evet oluyor ilk denememde olumlu sonuc almistim ve benimde ayni sekilde surekli acikip canim bilmedigim seyler istiyordu ins olumlu olur benim 3cu gun embriyosuydu ve 9cu gunde erken gebelik testinde cikmisti bir kac gun daha bekle uzulmemek kaydiyla dene istersennnİyi geceler herkese... Bugün transferimin 5.günümdeyim. 2 gündür aşırı iştahlıyım. Sürekli acıkıyorum. Doymuyorum. Adet dönemleri yaklaşırken de böyle oluyor. Sizlerde de böyle oluyor mu? En ufak bi değişiklik acaba tuttumu dedirtiyor insana. Daha önceki hamileliklerimde de iştahım hep açılıyordu ama daha çok erken böyle şeyler için değil mi?
İnşallah tutmuştur güzel haberler alırız benm bel ağrısı dışında hiç bişi kalmadı ne yazıkkiİyi geceler herkese... Bugün transferimin 5.günümdeyim. 2 gündür aşırı iştahlıyım. Sürekli acıkıyorum. Doymuyorum. Adet dönemleri yaklaşırken de böyle oluyor. Sizlerde de böyle oluyor mu? En ufak bi değişiklik acaba tuttumu dedirtiyor insana. Daha önceki hamileliklerimde de iştahım hep açılıyordu ama daha çok erken böyle şeyler için değil mi?
Sende uzulme cnm bir baslayip bir gidiyor belirtiler zaten olumlu oluncadaaİnşallah tutmuştur güzel haberler alırız benm bel ağrısı dışında hiç bişi kalmadı ne yazıkkiAllah hayırlısını nasip etsin
Sende uzulme cnm bir baslayip bir gidiyor belirtiler zaten olumlu oluncadaa
Zaman yaklastikcada zamanin gecmesini istemiyceksin cnmm ya olumsuz sonuc olursa diyee cok karisik duygular yaaa bende oyleydim 6 ci haftada dusuk yasadim suanda dogum kontrol hapi kullaniyorumm ins bu ay olacak transferim inan insanin bir ani biranini tutmuyor rabbim tum isteyenlere nasip etsin inss az kalmisss bak hadi hayirlisiiTest günü gelsin artık hayırlısıyla sonuçları alalım yoksa ben bu gidişle kafayı yiyebilirim
Ben ilk denemede hiç böle değildim 3 gün sonra direk olumsuz olmadı dedim hissetmedim çünkü bişey we öle de oldu bu sefer farklı aslında biraz da oyüzden bu kadar taktım sanırım Allah inşallah bidaha aynı acıyı yasatmaz sana kimseye yaşatmasın çok zor inşallah sağlıkla hayırlısıyla nasip olsunZaman yaklastikcada zamanin gecmesini istemiyceksin cnmm ya olumsuz sonuc olursa diyee cok karisik duygular yaaa bende oyleydim 6 ci haftada dusuk yasadim suanda dogum kontrol hapi kullaniyorumm ins bu ay olacak transferim inan insanin bir ani biranini tutmuyor rabbim tum isteyenlere nasip etsin inss az kalmisss bak hadi hayirlisii
Mlsf cnm 6ci haftada dusuk yasadim ocak 07 de suanda transfer icin dogumkontrol hapina basladim 2 gundur ins martn sonunda basliycazz rabbim sizlere olumlu sonuclar nasip etsinnP Pinokyo1905Seval_cagla Benimde 3.gün embriyosu canım. İnşallah tuttuğunun belirtileridir. Rabbim isteyen herkesin yüzünü güldürsün. Normalde tatlı çok severim. Ama hiç tatlı aklıma gelmiyor hep tuzlu bişeyler özelliklede yemek yemek istiyorum. @Seval_cagla sen sağlıkla kucağına alabildin mi canım. @Pinokyo1905 bel ağrısı bende de var canım. Bir de ara ara sol kasığımda batmalar oluyor. Regl belirtilerine o kadar benziyor ki tuvalete gidip kontrol ediyorum sürekli.
aminnn cnmm olumlu sonuc alip heveslenip kaybetmek inanin daha zor kizlar umutsuz olmayin gulmeyin dusuk yaptigim gun deli gibi guluyordumm sadece hic bir tepki veremiyordum baska keske basta olumsuz olsaydi diyorum kendimce rabbimden ne isterseniz hayirlisini isteyinn rabbim sizler icin hayirlisi neyse onu nasip etsinnBen ilk denemede hiç böle değildim 3 gün sonra direk olumsuz olmadı dedim hissetmedim çünkü bişey we öle de oldu bu sefer farklı aslında biraz da oyüzden bu kadar taktım sanırım Allah inşallah bidaha aynı acıyı yasatmaz sana kimseye yaşatmasın çok zor inşallah sağlıkla hayırlısıyla nasip olsun
Benmde oluyo regl ağrısı gibi ama gece yattığımda oluyo genelde bide 2 gündür o da azaldı gerçiP Pinokyo1905Seval_cagla Benimde 3.gün embriyosu canım. İnşallah tuttuğunun belirtileridir. Rabbim isteyen herkesin yüzünü güldürsün. Normalde tatlı çok severim. Ama hiç tatlı aklıma gelmiyor hep tuzlu bişeyler özelliklede yemek yemek istiyorum. @Seval_cagla sen sağlıkla kucağına alabildin mi canım. @Pinokyo1905 bel ağrısı bende de var canım. Bir de ara ara sol kasığımda batmalar oluyor. Regl belirtilerine o kadar benziyor ki tuvalete gidip kontrol ediyorum sürekli.
O şokla çok zor allah bidaha yaşatmasın inşallah bende hep öyle diyorum olsun istiyorum ama hayırlısıysa olsun Allah hayırlısını nasip etsin diyorum herxaman hepimiz için en hayırlısı olur inşallahaminnn cnmm olumlu sonuc alip heveslenip kaybetmek inanin daha zor kizlar umutsuz olmayin gulmeyin dusuk yaptigim gun deli gibi guluyordumm sadece hic bir tepki veremiyordum baska keske basta olumsuz olsaydi diyorum kendimce rabbimden ne isterseniz hayirlisini isteyinn rabbim sizler icin hayirlisi neyse onu nasip etsinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?