2017 şubat-mart tüp bebek yaptıracaklar

Evet doğru söylüyorsun ben 29 um ama 2 kez denedik tutmadı.bence 18 ml iyi bir sayı tüp bebekiçin benim eşimin 3 ml ki ona bile iyi diyor doktor. Oyüzden bence şansınız var çok da yaşın yok sen de çok takma canım. Bence bu defa olacak

Hangi aşamadasın

Kızlar bugün doktora gittim tedavinin seyrini konuşacaktık kötü bi süpriz ile karşılaştı m.9 yıl önce dış gebelik geçirmiştim tüpüm alınmıştı.bugün doktorum hsg filmime bakınca tüpün tamamını almamışlar o bölüm şişmiş hsg de dedi vu şekilde tüp yaparsak orası su toplayabilir ve şansını düşürür dedi.önce tüpün geri kalan kısmını alıp öyle tedaviye başlayalım dedi .böyle bişey duyan yaşayan varmı kızlar

Böyle bişi duymadım ama en azından tedavin olmadan öğrenmen senin için daha iyi olmuş inşallah herşey yolunda dewam eder sonu mutluluk olur :)

İyi geceler herkese... Bugün transferimin 5.günümdeyim. 2 gündür aşırı iştahlıyım. Sürekli acıkıyorum. Doymuyorum. Adet dönemleri yaklaşırken de böyle oluyor. Sizlerde de böyle oluyor mu? En ufak bi değişiklik acaba tuttumu dedirtiyor insana. Daha önceki hamileliklerimde de iştahım hep açılıyordu ama daha çok erken böyle şeyler için değil mi?

İyi gecegeler cnm evet oluyor ilk denememde olumlu sonuc almistim ve benimde ayni sekilde surekli acikip canim bilmedigim seyler istiyordu ins olumlu olur benim 3cu gun embriyosuydu ve 9cu gunde erken gebelik testinde cikmisti bir kac gun daha bekle uzulmemek kaydiyla dene istersennn

İnşallah tutmuştur güzel haberler alırız benm bel ağrısı dışında hiç bişi kalmadı ne yazıkki Allah hayırlısını nasip etsin

Test günü gelsin artık hayırlısıyla sonuçları alalım yoksa ben bu gidişle kafayı yiyebilirim
Zaman yaklastikcada zamanin gecmesini istemiyceksin cnmm ya olumsuz sonuc olursa diyee cok karisik duygular yaaa bende oyleydim 6 ci haftada dusuk yasadim suanda dogum kontrol hapi kullaniyorumm ins bu ay olacak transferim inan insanin bir ani biranini tutmuyor rabbim tum isteyenlere nasip etsin inss az kalmisss bak hadi hayirlisii

Ben ilk denemede hiç böle değildim 3 gün sonra direk olumsuz olmadı dedim hissetmedim çünkü bişey we öle de oldu bu sefer farklı aslında biraz da oyüzden bu kadar taktım sanırım Allah inşallah bidaha aynı acıyı yasatmaz sana kimseye yaşatmasın çok zor inşallah sağlıkla hayırlısıyla nasip olsun

P Pinokyo1905 Seval_cagla Benimde 3.gün embriyosu canım. İnşallah tuttuğunun belirtileridir. Rabbim isteyen herkesin yüzünü güldürsün. Normalde tatlı çok severim. Ama hiç tatlı aklıma gelmiyor hep tuzlu bişeyler özelliklede yemek yemek istiyorum. @Seval_cagla sen sağlıkla kucağına alabildin mi canım. @Pinokyo1905 bel ağrısı bende de var canım. Bir de ara ara sol kasığımda batmalar oluyor. Regl belirtilerine o kadar benziyor ki tuvalete gidip kontrol ediyorum sürekli.

Mlsf cnm 6ci haftada dusuk yasadim ocak 07 de suanda transfer icin dogumkontrol hapina basladim 2 gundur ins martn sonunda basliycazz rabbim sizlere olumlu sonuclar nasip etsinn

Seval_cagla canım bir başka mesajını okudum. 6. Haftada düşük yapmışsın. İnşallah Rabbim bir daha o acıyı yaşatmaz. Ben de 3 kez düşük yaptım. Tedavisiz gebe kalmıştım. 2sinde kürtaj oldum. 3.de hastaneye yattığım gün kanamam başladı. Tedaviyı reddettim hastaneden resmen kaçtım. Evde düşük yaptım. Sonra kontrole gittim içerde parça kalmış mı diye. 1 tanede başarısız aşılamam var. İnşallah Rabbim bizlerede evlat nasip eder.

aminnn cnmm olumlu sonuc alip heveslenip kaybetmek inanin daha zor kizlar umutsuz olmayin gulmeyin dusuk yaptigim gun deli gibi guluyordumm sadece hic bir tepki veremiyordum baska keske basta olumsuz olsaydi diyorum kendimce rabbimden ne isterseniz hayirlisini isteyinn rabbim sizler icin hayirlisi neyse onu nasip etsinn

Benmde oluyo regl ağrısı gibi ama gece yattığımda oluyo genelde bide 2 gündür o da azaldı gerçi kendimi dinlemekten bıkmış durumdayım dinlemeden de edemiyorum :)

O şokla çok zor allah bidaha yaşatmasın inşallah bende hep öyle diyorum olsun istiyorum ama hayırlısıysa olsun Allah hayırlısını nasip etsin diyorum herxaman hepimiz için en hayırlısı olur inşallah

Defalarca o şoku yaşadım. 10 haftalıktı ilki. Kalp atışını dinlemeye gitmiştik güle oynaya. Kalp atimlari çok zayıf bu bebek düşecek dedi doktor. Eşimin elinde cep telefonunun videosu açık. Kalp seslerini kaydedecegiz. İçimiz kıpır kıpır. Adam direk bunu dedi. Karşısındakinin insan olduğunu unutup sadece aldığı paraya bakan doktorlardan nefret ediyorum. 12.haftada düşük yaptım. Sonrakiler 6 ve 8 hafta da... Korkuyorum o günleri yeniden yaşamaktan. Umutlanip yine umutlarimin yarim kalmasından. Çevremde surekli çocuk yapmayacak misiniz. Ne tembelsiniz bir çocuğu beceremediniz baskilarindan bunalıma giriyorum. Bir umut var içimde her zaman. Sağolsun eşimde çok destek. İnşallah bu kez bizde muradimiza ereriz.

Selam arkadaslar ben 25yasindaym tup bebek tedawisine basladk cuma yumurtalar toplandi 19yumurtadan 6si kaliteliydi sonra sayi 3e dustu bgun 5.gunum 3ude donduruldu transferm bi aksilik olmazsa 3nisan sizlerden fikir almak istiyorum bu surecte insllah test gunu bekleyenler olumlu olur bize de umut olursunuz.allahm isteyen herkese nasio etsn kmseyi bu yollarda ugrastrmasin hayrlisini versn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…