2017 şubat-mart tüp bebek yaptıracaklar

Evet canım şükürler olsun. 50.91 çıktı sonucum
Canım hayırlı olsun cook sevindim Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah... Canım nerde yaptır din tedavini kaçıncı denemen idi ve taze mı dondurulmuslar embiyo mu idi normalden farklı ne yaptı Dr canım k.bakma çok sordum ...?

Olur mu canım seve seve cevaplarım. Öncelikle allah razı olsun.rabbim kimsenin kucağıni boş birakmasin.allah isteyen herkese nasip etsin. Benim 3. Denememde. Ankarada Novaarta Prof. Mehmet erdem hocaya gittim. Fazlasıyla kendisinden memnun kaldım. 5. Gün 2 transferim oldi

Canım hayırlı olsun, Rabbim sağ salim kucağına aldirsin

Aaaa canım bende Mehmet hocanın hastasiyim sana biopsi yaptı mı hangi testler istedi taze embiyo mu idi dondurulmus mu idi sorun ne idi canım

Aaaa canım bende Mehmet hocanın hastasiyim sana biopsi yaptı mı hangi testler istedi taze embiyo mu idi dondurulmus mu idi sorun ne idi canım
Çok soruyorum ama k.bakma canım ben ilk denemem negatif oldu çok yıkıldım 2 negatif olmaması için bütün testleri yaptırmak istiyorum inşallah bu sefer bebisim benimle olur inşallah çünkü maddi manevi kaldiramam gibi geliyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…