2017 şubat-mart tüp bebek yaptıracaklar

Benim erken gebelik testinde cikmisti 8ci gunde cnmm
Ya aslinda bu sefer erken yapsam mi diye dusunuyorum.beklemek cok yorucu.bebeklerin anneye tutunmasi ilk yarim saatte gerceklesiyormus aslinda.keske hemen o an ogrenebilsek.cok heyecanliyim.Rabbim insallah bu sefer hayirlisiyla nasip eder.isteyen herkese tabi benimle birlikte

RAhat ol canım transfer daha zevkli geçiyor çok mutlu bi an inşallah pozitifleri alcaz

stres olmamalı unuttunmuu

datse022 rahat ol canım gerisi transfer ve 10 12 günlük heyecanlı bir süreç.. Zor kısım atlatıldı. Hayirlisini dileyelim Allahtan♡

tsk ederım kızlar ama ıste 3 negatıf olunca korkuyorum napayım ama haklısınız sonucu inş. güzel olacak son 24 saat :)

Siz hic belirti yasamis miydiniz.hani boyle olagan disi bisey.bel gogus agrisi disinda.
Hayir cnm ilk 3gun hic bir sey olmadi 4cu gun bel ve gaz sikismasi ve surekli idrara cikma goguslerde buyume ve koltuk altina dogru agri 7ci gune kadar ondan sonra hic bir belirtim olmadi ama hamileydim ustelik degerimde ilk 72 idi 11ci gun 3.cu gun olmasina ragmenn

bakcanim ben 7ci gun dayanamiyip bide hcg yaptirdim 1.28di 8ci gun erken gebelikte hafifbir ikinci cizgi vardi 11ci gun 72 ile kanitlandi cnm anlayacagin 1gun bile cok degerli yerlesme ilk 7gunde oluyormus bunuda goz onune al istersen bir dene ovula erken gebelik testiydi cikmasada uzulmek yok amaa tmm miii arkadasimmm (fiyati15 tl )

Aynı günde transfer olmusuz canım. Benim de bugün transferimin 3. Gunu. Evdeyim genelde yarı oturur yarı yatar pozisyondayim. Arada wc ye kalkıp söyle bir evde turluyorum. İnşallah tutunur lar ama hiçbir şey hissetmiyorum

Kizlar nolursunuz boyle seylerle uzmeyin kendiniziii inanin pisman olacaksinizzzzzz gun yaklastikcada gecmesini istemiyceksiniz zamaninn ya olumsuz diyeee evet beklemek zor amaa kiziyommm heee kac sene bekledinizzzzz sunun surasinda 9gun nekiiiiiii takilmayinnn belirtilere hadi kusunnn basiniz donsunnn rahatlatacakmi sizleriiii bu belirtileri ben her ay yasiyordummm aha bu sefer oldu diyordummm ama hamile degildimmm ne guzel hic belirti yasamadannn bebisler sizinle olacaklarrrr strese sokmayin kendinizi bakalimmmm yasabirrrrr ddeginn @denizzz3 sende cnmmm

Aynen bende sürekli belirti arayanlara çok kızıyorum erken test yapanlara özellikle yani dediğin gibi 9 10 gün. Cabuk gecen bi zaman hayırlısını versin rabbim herşey pozitif çıkıp bitmiyor daha sonraki 10 günler önemli kalp atışı haftalık testleri saglıklımı nasıl o yüzden hayırlısını nasip etsin rabbim kucagımıza almayı nasip etsin

merhaba arkadaşlar.. bende 27 yaşındayım. 1 olumsuz aşılama denememiz var. arkasından vakit kaybetmemek adına direk tüp bebeğe geçiş yaptım. hakkımızda hayırlısı olsun.. bu ay tedaviye başladık. yarın kontrol var yumurta toplama günüm belli olacak diye düşünüyorumm.. çok ta fazla bi bilgim yok bu süreçle ilgili.. bilgilendirirseniz beni çok sevinirim.. izmir irenbede ümit inceboz doktorum

İlaçların etkisi olabilir canım koyu kahve degilmi siyah ilginç geldi doktora sor istersen bi
Ah doktorum açsa tel. 9. Gün simsiyah resmen ama akıntı gibi sürekli gelmiyor korkmaya başladım negatif sonrası böyle olan kimse yok mu hep normal adet mi oluyor acaba

Ah doktorum açsa tel. 9. Gün simsiyah resmen ama akıntı gibi sürekli gelmiyor korkmaya başladım negatif sonrası böyle olan kimse yok mu hep normal adet mi oluyor acaba
BENİM AŞILAMADAN SONRA AYNISI OLMUŞTU CANIM BENDE ÇOK KORKMUŞTUM. İLAÇLARDAN DOLAYI OLUYOR SANIRIM.. HİÇ KIRMIZI RENK GÖRMEMİŞTİM HEP KAHVERENGİ VE SİYAH GELMİŞTİ BENİMDE AŞILAMA TUTMAYINCA. AMA SEN 9. GÜN DİYORSUN DAHA ERKEN DEĞİLMİ. BANA ERKEN GİBİ GELDİ SEN Bİ DOKTORUNA ULAŞMAYA ÇALIŞ BENCEDE

Ümit hanımın çok iyi bir dr olduğunu duymuştum hatta bizzat kendi endokrin doktorum önermisti. Umarım senin için hayırlısı olur canim

Meraba bende pcos var bu ay tüp bebege başlıcaz bu tutan var mı bu konuda bilgi verirseniz çok memnun olurum

Kızlar ben dün gonal f el başladım 150 yapıyorum her gün bugün ikinci dozu yaptım Pazartesi kontrol var

M Melekserhat bende pco var benim ilk denemem olacak tüp bebek dün başladım ilaçlara. İki olumsuz aşılamam var. İki dış gebelik bir kimyasal geçirdim. Pco olup gebe kalan çok var yeter ki Allah nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…