2017 Temmuz Anneleri Buyrun :)))

Bir ben mi varım prens bekleyen

Ben bu ara çok duydum erkek aslında ama burda kız çoğunlukta gibi :)

kizlar mehaba :)
ben de 16 haftalik hamileyim.. arada karnimda cok aci oluyor. agri degil resmen kesik acisi gibi aci. sizlerde de oluyor mu?
bir de ilk 4 ayda kac kilo aldiniz? ben 1.5 kilo aldim ama insanlarin yazdiklarini okuyunca bu bile cok mu aceba diyorum.kilo veren cok fazla ilk aylarda ...

merhaba arkadaşlar bende temmuz annesi olacağım inşallah. 3 kilo aldım 16. haftadayız. normal dimi yaa
ben de sizden az once ayni soruyu sordum :) ben kimi okusam ( ozellikle bu sitede) ne tesaduf ki genelde yuzde 80 insan cok cok az kilo almis... 7 aylik hamileyim 1 kilo aldim diyen bir suru kisi okudum bu forumda degil ama.. ben de cok korkuyorum sizin gibi

Bende 1 kilo almışım şimdiye kadar sanki çok almışım gibi geliyordu ama 1 almışım sadece karnım çıktı şimdiden

Rekor bende caniim aman napalim dikkat edelim bari

Bende hiç kilo almıyordum hiperemezis vardı ondan da kaynaklanıyor ne zaman ki 16 . Haftaya geldik yemem düzeldi ve kilo almaya başladım şuan 24. Haftadayım 7 kilo aldım ☺ ama normal görünüyor şuana kadar 9 kilo alınabilirmiş ☺ bebeği hissetmek görmek süper birşey ben artık çok net görüyorum karnıma baktıgımda devamlı hareket etsin kızım istiyorum ❤

Kızlar acaba ne zaman hissedecegiz bebegimizi :) ben çok sevdim hamileliği
ne guzel nazar degmesin :)
ben henuz ne sevdim ne sevmedim..hicbir sey hissedemiyorum... hic anne gibi hissetmiyorum kendimi... sanki bir sorun olucak ve olmayacak gibi geliyor...cok duygusallastim belki ondan...ama 2.cocuk diyenleri bogmak istiyorum...ne esim ne de ben istemiyoruz 2.cocuk cunku.simdiden kardes demeye basladi insanlar... herkesin bir yapisi var ben oldum olasi hic cocuk sevmedim
ay hepimizin kiz :) minik kizim. ne garip. kulagima cok tuhaf geliyo simdi ben birinin annesi miyim? hala inanmiyorum.inanamiyorum yani. cok ilginc bir seymis. cok cocuk yapan kadinlar bana suan cok sabirli geliyor. ben zaten istemiyorum hic istemedim de cocuk. bu ilk ve son ama istesem bile bu yollardan bir daha gecmeye sabrim olmazdi... bir bitse gun sayiyorum 4 yil olmus gibi geliyor daha 4 ay oldu.catlayip ortadan ayrilmadan biter umarim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…