Kızlar bizim bugün kontrolümüz vardı cinsiyetini öğrendik kızımız geliyor hayırlısıyla :))
Tebrik ederim ☺ bizimkisi de kız ☺ artık buradan isim alışverişide yaparızzzKızlar bizim bugün kontrolümüz vardı cinsiyetini öğrendik kızımız geliyor hayırlısıyla :))
Ya seninde mi kız prensesler çoğalıyor desene canım :)tebrık ederım canım ; kızıma arkadas gelıyor desene :)
Sağol canım. Ay evet canım isim telaşı aldı bizi de :)Tebrik ederim ☺ bizimkisi de kız ☺ artık buradan isim alışverişide yaparızzz
Cinsiyetini göstermedi benimki dahatebrık ederım canım .
cınsıyetı ne bebısıyın
Merhaba Canım ,
Dogum tarıhlerımız aynı :)
tebrık ederım cınsıyetınız bellı mı .
Benim ki 17+4 haftalık canımben 19+6 haftalık hamıleyım .
sen kaç haftalıksn canım .
Kızlar bizim bugün kontrolümüz vardı cinsiyetini öğrendik kızımız geliyor hayırlısıyla :))
Ay sağol canım :) evet kızlar çoğaldı :)E hadi gözün aydın canım :) kızlar çoğalıyor.. Bol cimcime senesi desene :)
ben de sizden az once ayni soruyu sordum :) ben kimi okusam ( ozellikle bu sitede) ne tesaduf ki genelde yuzde 80 insan cok cok az kilo almis... 7 aylik hamileyim 1 kilo aldim diyen bir suru kisi okudum bu forumda degil ama.. ben de cok korkuyorum sizin gibimerhaba arkadaşlar bende temmuz annesi olacağım inşallah. 3 kilo aldım 16. haftadayız. normal dimi yaa
Rekor bende caniim aman napalim dikkat edelim bariben de sizden az once ayni soruyu sordum :) ben kimi okusam ( ozellikle bu sitede) ne tesaduf ki genelde yuzde 80 insan cok cok az kilo almis... 7 aylik hamileyim 1 kilo aldim diyen bir suru kisi okudum bu forumda degil ama.. ben de cok korkuyorum sizin gibi
ne guzel nazar degmesin :)Kızlar acaba ne zaman hissedecegiz bebegimizi :) ben çok sevdim hamileliği
ay hepimizin kiz :) minik kizim. ne garip. kulagima cok tuhaf geliyo simdi ben birinin annesi miyim? hala inanmiyorum.inanamiyorum yani. cok ilginc bir seymis. cok cocuk yapan kadinlar bana suan cok sabirli geliyor. ben zaten istemiyorum hic istemedim de cocuk. bu ilk ve son ama istesem bile bu yollardan bir daha gecmeye sabrim olmazdi... bir bitse gun sayiyorum 4 yil olmus gibi geliyor daha 4 ay oldu.catlayip ortadan ayrilmadan biter umarim :)Bende hiç kilo almıyordum hiperemezis vardı ondan da kaynaklanıyor ne zaman ki 16 . Haftaya geldik yemem düzeldi ve kilo almaya başladım şuan 24. Haftadayım 7 kilo aldım ☺ ama normal görünüyor şuana kadar 9 kilo alınabilirmiş ☺ bebeği hissetmek görmek süper birşey ben artık çok net görüyorum karnıma baktıgımda devamlı hareket etsin kızım istiyorum ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?