Bende yaşıyorum canım uykumdan edecek kadar çok değil ama baya rahatsız ediyor bol su iç canım bem çareyi su da buldum bi de yediklerine dikkat et beni o da çok etkiliyor.Kızlar aranızda mide yanması yaşayanlar var mı. O kadar acı çekiyorum ki uykumdan uyandırıyor uyutmuyor şimdiden. Bunun bir çözümü olmalı sizlerde nasıl durum
Kızlar aranızda mide yanması yaşayanlar var mı. O kadar acı çekiyorum ki uykumdan uyandırıyor uyutmuyor şimdiden. Bunun bir çözümü olmalı sizlerde nasıl durum
Çok geçmiş olsun ya çok ağır geçmiş sizin. Tavsiyelerinize uyucam tesekkur ederim:)Ben 4.ay kadar hiperemezis yaşadım hatta 1 hafta hastanede kaldım ara ara da gidip serum taktırdım 2 ay kadar hiç ayağa kalkamadım hareket ettikçe kötü oluyordu midem devamlı yanma bulantı kusma . Size tavsiyem zencefilli şeker emmeniz biraz da olsa işe yarıyor günde 5 taneyi geçmeyecek kadar . Uyanır uyanmazda yataktan kalkmadan kraker gibi bşyler atıştırmak iyi gelir . Yiyebildiğim şeyler pilav makarna mantı yogurtlayıp yiyordum bunları devamlı . Kesinlikle aç kalmayın devamlı bşyler atıştırın .
evet :) benim ailemde 4 kişi hamile 1 er ay var aramızda hepimizinki kız :)bu sene kız senesi mi ne :) genelde cinsiyetler kız gibi sanki :)
bende de mide yanması vardı doktorum gavıscon surup yazdı . bu arada benim bebişimin cinsiyeti de erkek :)Kızlar aranızda mide yanması yaşayanlar var mı. O kadar acı çekiyorum ki uykumdan uyandırıyor uyutmuyor şimdiden. Bunun bir çözümü olmalı sizlerde nasıl durum
Bende yarın gidicem inşallah doktora:) demek senin de erkek cok sevindim çok yalnız kalmıştım buralarda :))bende de mide yanması vardı doktorum gavıscon surup yazdı . bu arada benim bebişimin cinsiyeti de erkek :)
Hamilelikte gaviscon surup kullanilabiliyor diye biliyorum canim zararsizmis. Bu arada benim de erkek :)Kızlar aranızda mide yanması yaşayanlar var mı. O kadar acı çekiyorum ki uykumdan uyandırıyor uyutmuyor şimdiden. Bunun bir çözümü olmalı sizlerde nasıl durum
Oh oh iyi o zaman 3 olduk galiba şu an bildiğim :))Hamilelikte gaviscon surup kullanilabiliyor diye biliyorum canim zararsizmis. Bu arada benim de erkek :)
Hoşgeldiniz aramıza :) Allah sağlıcakla kucagimiza almayi nasip etsin inşallahMerhaba kızlar ben de temmuz annesi olucam 2.ci bebeğim geliyoo çok heycanlıyım henüz cinsiyetini öğrenemedim haftaya gidicem doktora bi merhaba demek istedim sizlere :)
Doktor kontrolüme daha var ama sırf midem için erken gidicem sanırım gerçekten dayanilmaz hal aldı çünkü. Belki o ilaci der bana da. Önceden de mide rahatsızlıklarım olduğu için sanırım biraz fazla yaşıyorum galiba bu sorunu
Yarın gideceğim inşallah bakalım ne vericek umarım biraz da olsa hafiflerBenim de gastritim var. Gaviscon da var ama ben tadından dolayı iade ediyorum onu. Rennie Duo daha iyi geliyor o sebeple. Başka çözüm bulamadım. Sen en iyisi doktoruna danış. Ben onun tavsiyesi ile kullanıyorum
Yalnız degilsin canım benimde erkek :)Bende yarın gidicem inşallah doktora:) demek senin de erkek cok sevindim çok yalnız kalmıştım buralarda :))
Yarın gideceğim inşallah bakalım ne vericek umarım biraz da olsa hafifler
Öyle mi cok sevindim Allah sağlıkla kucağımiza almayi nasip etsin inşallah:))Yalnız degilsin canım benimde erkek :)
İnşallah bakalım:/ gerçekten çok zormuş daha şimdiden böyleyse ilerisi ne olacak bakalım:/İnşallah rahatlarsın canım.mide yanması doğuma kadar devam ediyor maalesef. Ben hep içmiştim
İnşallah bakalım:/ gerçekten çok zormuş daha şimdiden böyleyse ilerisi ne olacak bakalım:/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?