2017 Temmuz Anneleri Buyrun :)))

Evet ama benim bulundugum yerde özel yoktu bende arastırma hastanesine gittim sadece doktor gördü sayısal değerler söyleyip durdu o kadar ☺

Maşallah canım :) evet ilkde geç hissedilir diyorlar bakalım ben ne zaman hissedicem. Ultrasonda çok hareketli görüyoruz bakalım öyle olacak mı merak içindeyim :)

Maşallah canım :) evet ilkde geç hissedilir diyorlar bakalım ben ne zaman hissedicem. Ultrasonda çok hareketli görüyoruz bakalım öyle olacak mı merak içindeyim :)
Benimkide ultrasonda çok hareketli gözüküyordu cinsiyet öğrenmeye gittiğimizde hariç uyuyordu galiba o zaman zor görmüştü doktorum :))

Benimkide ultrasonda çok hareketli gözüküyordu cinsiyet öğrenmeye gittiğimizde hariç uyuyordu galiba o zaman zor görmüştü doktorum :))
Ya bende ondan korkuyorum :)) haftaya gidicez cinsiyetini öğrenmek için gösterecek mi bakalım

Ya bende ondan korkuyorum :)) haftaya gidicez cinsiyetini öğrenmek için gösterecek mi bakalım
Benimkisi uyuyordu doktorum bacaklarina doğru ultrason aleti ile hafif vurunca hareketlendi gösterdi oğluşum :)) inşallah gösterir seninkide canım :)

kızlar selamlar ben de sanırım temmuz annesi olacağım :) doktorum 8 temmuz dedi:) yolu yarılamış sayılır mıyız sanki.. ayrıca çok kilo aldım gibi hissediyorum..8 kilo 20. haftada fazla değil mi
Merhaba ,

Bende suan 19 haftalık hamıleyım 4 kılo aldım .
Bıraz dıkkat etmen gerekıyor 20 kılo cok fazla .
Doktor ne dedı ?

kızlar selamlar ben de sanırım temmuz annesi olacağım :) doktorum 8 temmuz dedi:) yolu yarılamış sayılır mıyız sanki.. ayrıca çok kilo aldım gibi hissediyorum..8 kilo 20. haftada fazla değil mi

Merhaba Canım ,

Dogum tarıhlerımız aynı :)

tebrık ederım cınsıyetınız bellı mı .

Aynen öyle haklısın. Bu arada bebeklerinizin hareketleri başladı mı kızlar. Ben 3 gündür hissediyorum hele bugün hiç durmadı maşallah :):):) sizinkiler nasıl?

Bende 4-5 gundur hıssedıyorum kızımı ,
kıpır kıpır oluyor genelde karnı doyunca :)))

Mrb kızlarr bende geldim aranıza 23 temmuz tahmini doğum tarihi ilk bebeğim kız annesi olacam inşallah bu sene, 3 yıllık bekleyişten sonra :)

Bende 4-5 gundur hıssedıyorum kızımı ,
kıpır kıpır oluyor genelde karnı doyunca :)))
Çok sevindim hissetmene canım:) evet kıpır kıpır oluyor. Sağ kasigima vuruyordu başlarda sanırım ayakları orada son günlerde orta taraflarda da bişeyler hissetmeye başladım sanırım elleri o da. Bide bebeğin yukarı çıktığını anlayabiliyor musun ben şu an 18+3 um. Ve henüz yukarı çıkmadı aşağıda hissediyorum. Sen nasıl hissediyorsun?

Ben 16. Haftada hissetmeye başlamıştım ilk hamilelik olmasına rağmen ☺ çok hareketliymiş benim kız ☺ şuan 23 haftalık oldu dikkatli bakınca dışardan da anlaşılıyor hareketleri ☺ müthiş bir duygu Allah isteyen herkese nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…