- 14 Şubat 2016
- 62
- 31
- 18
- 33
Hoşgeldin canım :) kız geliyor galiba :) sağlıkla alalım inşallah mimikleri kucağımızaSelam ben de geldim.. Temmuz 22 muhtemel tarih ancak daha erken olur diye düşünüyorum. 2. Bebeğim olacak ilki sezaryen. :)
Maşallah canım :) evet ilkde geç hissedilir diyorlar bakalım ben ne zaman hissedicem. Ultrasonda çok hareketli görüyoruz bakalım öyle olacak mı merak içindeyim :)Canim şu an 17+4 mus. Ilk gebeliklerde hemen hissedilmiyomus ama bende başladı çok şükür 3 gündür kıpırdiyor. Bugün hele hiç durmadi maşallah ya. Başlarda segirme gibi oluyordu acaba bebek mi diye dusunuyodum ama bugün emin oldum sabahtan beri vurunuyoinşallah sende hissedersin yakın zamanda
Hoşgeldin canım :) kız geliyor galiba :) sağlıkla alalım inşallah mimikleri kucağımıza
Benimkide ultrasonda çok hareketli gözüküyordu cinsiyet öğrenmeye gittiğimizde hariçMaşallah canım :) evet ilkde geç hissedilir diyorlar bakalım ben ne zaman hissedicem. Ultrasonda çok hareketli görüyoruz bakalım öyle olacak mı merak içindeyim :)
Ya bende ondan korkuyorum :)) haftaya gidicez cinsiyetini öğrenmek için gösterecek mi bakalımBenimkide ultrasonda çok hareketli gözüküyordu cinsiyet öğrenmeye gittiğimizde hariçuyuyordu galiba o zaman zor görmüştü doktorum :))
Benimkisi uyuyordu doktorum bacaklarina doğru ultrason aleti ile hafif vurunca hareketlendi gösterdi oğluşum :)) inşallah gösterir seninkide canım :)Ya bende ondan korkuyorum :)) haftaya gidicez cinsiyetini öğrenmek için gösterecek mi bakalım
Merhaba ,kızlar selamlar ben de sanırım temmuz annesi olacağım :) doktorum 8 temmuz dedi:) yolu yarılamış sayılır mıyız sanki.. ayrıca çok kilo aldım gibi hissediyorum..8 kilo 20. haftada fazla değil mi
kızlar selamlar ben de sanırım temmuz annesi olacağım :) doktorum 8 temmuz dedi:) yolu yarılamış sayılır mıyız sanki.. ayrıca çok kilo aldım gibi hissediyorum..8 kilo 20. haftada fazla değil mi
Aynen öyle haklısın. Bu arada bebeklerinizin hareketleri başladı mı kızlar. Ben 3 gündür hissediyorum hele bugün hiç durmadı maşallah :):):) sizinkiler nasıl?
Ya maşallah ne kadar güzel kaç haftalık hamilesiniz ben hala hissedemiyorumBende 4-5 gundur hıssedıyorum kızımı ,
kıpır kıpır oluyor genelde karnı doyunca :)))
Ya maşallah ne kadar güzel kaç haftalık hamilesiniz ben hala hissedemiyorum
Çok sevindim hissetmene canım:) evet kıpır kıpır oluyor. Sağ kasigima vuruyordu başlarda sanırım ayakları orada son günlerde orta taraflarda da bişeyler hissetmeye başladım sanırım elleri o da. Bide bebeğin yukarı çıktığını anlayabiliyor musun ben şu an 18+3 um. Ve henüz yukarı çıkmadı aşağıda hissediyorum. Sen nasıl hissediyorsun?Bende 4-5 gundur hıssedıyorum kızımı ,
kıpır kıpır oluyor genelde karnı doyunca :)))
Sizinle günümüz aynı ben de hissediyrm bebişimi pıt pıt vuruyor:)Bende 4-5 gundur hıssedıyorum kızımı ,
kıpır kıpır oluyor genelde karnı doyunca
Sizinle günümüz aynı ben de hissediyrm bebişimi pıt pıt vuruyor:)Bende 4-5 gundur hıssedıyorum kızımı ,
kıpır kıpır oluyor genelde karnı doyunca
Sizinle günümüz aynı ben de hissediyrm bebişimi pıt pıt vuruyor:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?