Benim de gastritim var. Gaviscon da var ama ben tadından dolayı iade ediyorum onu. Rennie Duo daha iyi geliyor o sebeple. Başka çözüm bulamadım. Sen en iyisi doktoruna danış. Ben onun tavsiyesi ile kullanıyorum
Bana doktor bol su icmemi, sulu yemekler tercih etmemi fazla hamur işi yemememi tavsiye etmişti. 2 lt su içiyorum baya fark ettiİnşallah bakalım:/ gerçekten çok zormuş daha şimdiden böyleyse ilerisi ne olacak bakalım:/
Bana doktor bol su icmemi, sulu yemekler tercih etmemi fazla hamur işi yemememi tavsiye etmişti. 2 lt su içiyorum baya fark etti
Bende çok su içerim hatta geceleri tuvalete sık çıkmaktan uyuyamazdim ama artık yerini mide yanması aldı hiçbir şey fayda etmiyor ilaca başlayacağım bende. Gaviscon verdi bana da doktorum inşallah işe yarar bakalım:/Bana doktor bol su icmemi, sulu yemekler tercih etmemi fazla hamur işi yemememi tavsiye etmişti. 2 lt su içiyorum baya fark etti
Katılıyorum size. Bu arada diyet derken mideniz yanmamasi için mi yapıyorsunuz. Ben önceden beri reflü gastrit ülser hepsini yaşadığım için belki de hamilelikte çok erken başladı mide agrilarim. Çevremdeki insanlara sorsam herkes aaa çok erken bizim son zamanlarda oluyordu diyorlar. O yüzden sanırım önceden yaşadığım rahatsizliklar galiba bana erken hissettirdi bu durumu:) midemi yakacak korkusuna zaten yiyeceğim seyi 2 kere düşünürdum hala da öyleyim:)Doğrudur canım ben zaten diyet yapıyorum diyebilirim. 3 litre içiyorum su ama gastritim ve reflüm var. Fark etmiyor ilaçsız olmuyor maalesef
Amin canım inşallahÖyle mi cok sevindim Allah sağlıkla kucağımiza almayi nasip etsin inşallah:))
Katılıyorum size. Bu arada diyet derken mideniz yanmamasi için mi yapıyorsunuz. Ben önceden beri reflü gastrit ülser hepsini yaşadığım için belki de hamilelikte çok erken başladı mide agrilarim. Çevremdeki insanlara sorsam herkes aaa çok erken bizim son zamanlarda oluyordu diyorlar. O yüzden sanırım önceden yaşadığım rahatsizliklar galiba bana erken hissettirdi bu durumu:) midemi yakacak korkusuna zaten yiyeceğim seyi 2 kere düşünürdum hala da öyleyim:)
Çok geçmiş olsun. Umarım en kisa zamanda ve kolay şekilde atlatirsinizBende çok su içerim hatta geceleri tuvalete sık çıkmaktan uyuyamazdim ama artık yerini mide yanması aldı hiçbir şey fayda etmiyor ilaca başlayacağım bende. Gaviscon verdi bana da doktorum inşallah işe yarar bakalım:/
Devlette ayrıntılı ultrason için nerden randevu alıyosunuz kızlar?Ben devlette yok sanıyodum özeller baya pahalıArkadaşlar ayrıntılı ultrason yaptıracak misiniz?hastanelerde baya fiyat farkı var. Devlete gideceğim ben galiba. Devlet hastanesinde yaptırmak nasıl bir fikir sizce?
Eskiden mide yanmalarima çok iyi gelirdi süt ama artık fayda etmiyorGünaydın merhaba herkese, mide yanması olduğu zaman annem bir yudum süt iç der bana, bende şimdilik olmadı ama arkadaşım 19 haftalık hamile ve onda oluyordu süt içmesini söyledim süt içtikçe yanmanın geçtiğini söyledi. İsterseniz sizde bir deneyin inşallah şifa olur hepinize. Bende cinsiyeti öğrendim, kızımdan sonra şimdi oğlum oluyor inşallah, eğer bir sürpriz olmazsa hepimiz sağlıkla kucaklayalım inşallah kuzuları
Ayy ne güzel ya insan heyecanlaniyor bunları duyunca:)) siz tecrübeliymissiniz hem böyle alınması gerekenleri yazdikca biz acemilere de yardımcı olmuş olursunuz :))kızlar mide yanmam fazla olduğunda mısır patlatıp yiyorum ben baya iyi geliyor mideme bi deneyin bana da sonucu yazarsanız sevinirim. Bu arada ben yavaş yavaş başladım alışverişe bir tam set hastane çıkışı alım. bikaç tane tulum aldım tekli . hastane için pijama takımı aldım kendim için .ikinci çocuğum olduğu için öncekinden de var biraz eşyalar ama gene de almadan olmaz
Aynı şeyi bende her an defalarca diyorum:/Ya bende bakıyorum ama hiç birşey alamadım nedense :) sadece bakıyorum ilk olunca bi tecrübesizlik var annem yakında olsa diyorum hep
Arkadaşlar ayrıntılı ultrason yaptıracak misiniz?hastanelerde baya fiyat farkı var. Devlete gideceğim ben galiba. Devlet hastanesinde yaptırmak nasıl bir fikir sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?