2017 Temmuz Anneleri Buyrun :)))

canım bende acıbademe gidiyorum .kaçıncı haftadasın
Yarın 17. Haftama giricem canım. Ilk başta bende Acıbademe gitmiştim mine inana çok da memnun kalmıştım ama degistirmek zorunda kaldım. Şimdi de çok memnunum doktorimdan. Siz kaçıncı haftadasiniz?

Yarın 17. Haftama giricem canım. Ilk başta bende Acıbademe gitmiştim mine inana çok da memnun kalmıştım ama degistirmek zorunda kaldım. Şimdi de çok memnunum doktorimdan. Siz kaçıncı haftadasiniz?
Bir de ayrıntılı ultrason için esk.de tipta ve bir özel bir yerde yapıldığını söyledi doktorum ikisinden birine randevu alicam. Acıbademde yapiyorlar mi acaba bilginiz var mı?

Bir de ayrıntılı ultrason için esk.de tipta ve bir özel bir yerde yapıldığını söyledi doktorum ikisinden birine randevu alicam. Acıbademde yapiyorlar mi acaba bilginiz var mı?
Acıbademde yapılmıyor bildiğim kadarıyla özel bir yer dediği turgay şener sanırım bizim arkadaşlar ona yaptırmışlardı özel muayenehanesi var

Acıbademde yapılmıyor bildiğim kadarıyla özel bir yer dediği turgay şener sanırım bizim arkadaşlar ona yaptırmışlardı özel muayenehanesi var
Evet orası. Siz kaçıncı haftadasiniz bu arada?

kızlar ben ıstanbulda şişlideki recep has a detaylı ultrasona gıtmeyı dusunuyorum gıden var mı ?

Aranızda ayrıntılı ultrason yaptıran var mı. Ben randevu aldım ama daha 1 ay var. Süreç nasıl işliyor. Giderken tatlı vs. Yiyen var mı. Önerileriniz neler?

kızlar selamlar ben de sanırım temmuz annesi olacağım :) doktorum 8 temmuz dedi:) yolu yarılamış sayılır mıyız sanki.. ayrıca çok kilo aldım gibi hissediyorum..8 kilo 20. haftada fazla değil mi

Ben su an 18. Hafta içindeyim ve 5 kilo aldım başından beri.
kızlar selamlar ben de sanırım temmuz annesi olacağım :) doktorum 8 temmuz dedi:) yolu yarılamış sayılır mıyız sanki.. ayrıca çok kilo aldım gibi hissediyorum..8 kilo 20. haftada fazla değil mi
Hosgeldin aramıza öncelikle Allah kolay doğum nasip etsin sağlıkla kucagimiza almayi nasip etsin. Ben su an 18. Hafta içindeyim ve 5 kilo aldım şu ana kadar. Bana normal gibi geldi bilemedim ki :)

kızlar bana doktorum toplamda en fazla 15 kilo almamı söyledi ben şu ana kadar yaklaşık 3 kilo aldım 17.haftadayım bence kontrollü gitmekte fayda var son aylarda daha hızlı kilo alcaz çünkü :)

Hoş buldum.. Hayırlısıyla bebeişlerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza alabilmemizi nasip etsin Rabbim hepimize..
Kış olması nedeniyle zaten kilo alıyoruz hareketsizlikten bir de hamile olunca daha da artıyo gibi korkuyor insan ister istemez.. Şu havalar bir ısınsa da güzelce yürüyebilsek hepimiz..

Aynen öyle haklısın. Bu arada bebeklerinizin hareketleri başladı mı kızlar. Ben 3 gündür hissediyorum hele bugün hiç durmadı maşallah :):):) sizinkiler nasıl?

Aynen öyle haklısın. Bu arada bebeklerinizin hareketleri başladı mı kızlar. Ben 3 gündür hissediyorum hele bugün hiç durmadı maşallah :):):) sizinkiler nasıl?
Canım kaçıncı haftada başladın hissetmeye hareketlerini benim için daha baya erken sanırım ama heyecanla bekliyorum bende :)

Merhaba bende 22. Haftalık gebeyim 7 kilo aldım ama normal geliyor bana ☺ ayrıntılı ultrasonda da birşey yok bebeğim pozisyonuna göre süre uzayaniliyor en az 10 dk kadar sürüyor tok gitmekte fayda var tabiki . Ben yaptıralı 3 gün oldu

Selam ben de geldim.. Temmuz 22 muhtemel tarih ancak daha erken olur diye düşünüyorum. 2. Bebeğim olacak ilki sezaryen. :)

Canım kaçıncı haftada başladın hissetmeye hareketlerini benim için daha baya erken sanırım ama heyecanla bekliyorum bende :)
Canim şu an 17+4 mus. Ilk gebeliklerde hemen hissedilmiyomus ama bende başladı çok şükür 3 gündür kıpırdiyor. Bugün hele hiç durmadi maşallah ya. Başlarda segirme gibi oluyordu acaba bebek mi diye dusunuyodum ama bugün emin oldum sabahtan beri vurunuyo inşallah sende hissedersin yakın zamanda

Benimde 3 hafta sonra randevum. İnşallah güzel sonuçlar çıkar bakalım. Çocuğun her şeyi görünüyormus ya insan stres oluyor ne kadar iyi hissetsek de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…