- 4 Ağustos 2010
- 628
- 482
- 103
Ben de hala bakınıp bakınıp hiçbir şey alamayanlardanım.Nerden başlayacağımı bilmiyrm.Tecrübesizlik ne zor
Canim kimden aldin randevuyu turgay beyden mi? Beni Acibademde ona yonlendirdiler de ama muayenehanesinde degil acibademde yapacakmış, 350 tl dediler. Ozel muayenehanesinde de ayni fiyatsa oyle yapmayi tercih ederdim aslinda ondan soruyorum :)Bende epey araştırmistim. Devletten sıra almak çok zordu biraz uğraştım sonra vazgeçtim. Bi doktor var onun özel muayenehanesinden randevu aldım 2 hafta sonra gidicem inşallah.
Bende şimdiye kadar hep araştırmayla geçiştirdim hangi biberon iyi hangi kıyafetler %100 pamuk diye . 24. Haftadayım şimdi artık yavaş yavaş almaya başlayacağım ☺ liste yaptım alacaklarımı ve nereden alacağımı son 3 ay 3 e bölüp alacağım hepsini ☺ sizede liste yapmayı tavsiye ederim
Canım dışkı rengi ilaçtan diye duymuştum istersen bi kullandığın ilaçlara bak. Kabızlık için de normalde kayısı incir işe yarar ama malesef hamilelikte bende bi faydasını görmedim.suyu kaynatıp ılık olarak içmeyi dene birde canım.kızlar iyi akşamlar. Acayip derecede kabızlıksorunum var özellikle kan ilacından sonra daha fazla arttı.. Affınıza sığınarak söylüyorum ki dışkı rengim siyaha yakın. AYRICA GÜNDE ORTLAMA 4 LÜTREYE YAKIN SU TÜKETMEME RAĞMEN kabızlık sorunum haa devam ediyor.. Kayısı ve incir iyi gelir diyorlar ama kayısı da tükettiğim halde geçmiyor. Benim gibi aynı sorundan muzdarip biri veya bu konuda bilgi sahibi olan varsa aydınlatabilir mi acaba
kızlar iyi akşamlar. Acayip derecede kabızlıksorunum var özellikle kan ilacından sonra daha fazla arttı.. Affınıza sığınarak söylüyorum ki dışkı rengim siyaha yakın. AYRICA GÜNDE ORTLAMA 4 LÜTREYE YAKIN SU TÜKETMEME RAĞMEN kabızlık sorunum haa devam ediyor.. Kayısı ve incir iyi gelir diyorlar ama kayısı da tükettiğim halde geçmiyor. Benim gibi aynı sorundan muzdarip biri veya bu konuda bilgi sahibi olan varsa aydınlatabilir mi acaba
Ben hamileliğimin başından beri kabızlık sorunu yaşıyorum dr.um prebiyotik ilaç verdi direk. Yoğurdunuzu evde kendiniz yaparsanız zaten prebiyotik içerir ama tabiki kefir herkesin tüketmesi gereken bir şey. Ben ilk hamileliğimde başlamıştım tetanoz aşısına ve doğumdan sonra da devam ettirdim yaptırmaya o yüzden şimdi aşım yok.birde kızlar ben bu ara kefir içiyorum ve probiyotikli yoğurt yiyorum danone activia gibi. midemdeki yanmalar azaldı sanırım ve kabızlık sorunu da çok yaşamıyorum tavsiye ederim yani ayrıca çok faydalıymış internetten araştırırsanız biraz. birde benim aşı günüm geldi hamilelikte tetanoz aşısı zamanı siz yaptırdınız mı ?
Evet turgay beyin özel muayenehanesinden aldım canım. Ben acibademle de görüşmüştum aynı doktor bakiyor orada da 300 liraymis orada muayenesi. Bir de acibademin kendi kadin doğum doktorlarinin bakıp yonlendirmesi zorunlu olduğu için normal kadın doğum randevusu da almak gerekiyor e o da 100 lira zaten. Yani acibadem 50 lira daha fazla oluyo aslında. O yüzden bende direk özel muayenehanesinden aldım randevuyu:)Canim kimden aldin randevuyu turgay beyden mi? Beni Acibademde ona yonlendirdiler de ama muayenehanesinde degil acibademde yapacakmış, 350 tl dediler. Ozel muayenehanesinde de ayni fiyatsa oyle yapmayi tercih ederdim aslinda ondan soruyorum :)
Bende de vardı doktoruma söylemiştim vinalac diye bi ilaç verdi bana doğuma kadar kullanabilirsin dedi o beni rahatlattı açıkçası. Istersem doktoruna bir sor bu ilaci canımkızlar iyi akşamlar. Acayip derecede kabızlıksorunum var özellikle kan ilacından sonra daha fazla arttı.. Affınıza sığınarak söylüyorum ki dışkı rengim siyaha yakın. AYRICA GÜNDE ORTLAMA 4 LÜTREYE YAKIN SU TÜKETMEME RAĞMEN kabızlık sorunum haa devam ediyor.. Kayısı ve incir iyi gelir diyorlar ama kayısı da tükettiğim halde geçmiyor. Benim gibi aynı sorundan muzdarip biri veya bu konuda bilgi sahibi olan varsa aydınlatabilir mi acaba
Benim bebeğim de 20haftalık Temmuz 8 görünüyor aynıyız yani. İlk gebeliğim ben hareket hissetmiyorum sende durumlar nasıl. Bu arada 4kilo aldımkızlar selamlar ben de sanırım temmuz annesi olacağım :) doktorum 8 temmuz dedi:) yolu yarılamış sayılır mıyız sanki.. ayrıca çok kilo aldım gibi hissediyorum..8 kilo 20. haftada fazla değil mi
Sagol canim benim de haftaici gitmem sıkıntı aslinda olmazsa ben de arayayim haftasonu calisiyorsa ozel muayenehanesinde ben de degistireyim bari :)Evet özel muayenehanesinden aldım ben. Acıbademle
Evet turgay beyin özel muayenehanesinden aldım canım. Ben acibademle de görüşmüştum aynı doktor bakiyor orada da 300 liraymis orada muayenesi. Bir de acibademin kendi kadin doğum doktorlarinin bakıp yonlendirmesi zorunlu olduğu için normal kadın doğum randevusu da almak gerekiyor e o da 100 lira zaten. Yani acibadem 50 lira daha fazla oluyo aslında. O yüzden bende direk özel muayenehanesinden aldım randevuyu:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?