2017 Temmuz Anneleri Buyrun :)))

Benim de 8temmuz görünüyor hemen hemen aynıyız. Benim tek sorunum bebeği hissetmiyorum

hanımlar ayrıntılı ultrasonu kaçıncı haftada yaptırdınız? doktorum 18-22. haftalar arası dedi. burda daha öne hamilelik geçirmiş arkadaşlar erken dio. hastaneden randevu aldım yarın için. 18. haftadayım erken mi sizce????helllpppppp

Benim de 8temmuz görünüyor hemen hemen aynıyız. Benim tek sorunum bebeği hissetmiyorum

merak etme ilk gebeliklerde 22. haftaya kadar hissettmemek normalmiş bende bir haftadır ufak kıpırtılar hissediyorum ve sık sık değil tabi inşlh tekmelerinide hissedecez hayırlısıyla

biz geçen hafta yani 19. haftada yaptırdık radyoloji uzmanıda ayrıca ultrason yaptı, tabi ben ne zaman yapılacağını bilmiyodum rutin kontrole gittim doktor detaylı tarama haftası dedi öyle bakmıştı. istersen doktoruna sor zaten onlar kendileri istiyolar.

Kızlar merhaba :)
herkes bebeklerını saglıkla kucagına alsınınsalllah benımde dogumum tahmını 26-27 temmuz uzun bı cınsıyet karmasasından sonra hala emın olamamakla bırlıkte oglum oluyor hayırlısıyla :)
14 martta ayrıntılımız var bakalım ozaman netlesıcek sanırım :)
bızımde problemımız hala tık yok hıssetmıyorum

Bende 18 ile 22 haftalar arası diye biliyorum. Ben 21. Haftama aldım randevuyu. Gene de doktorunuza sorun isterseniz

Beşik olayı kafama takılıyor bu ara benim de kızlar oda takımı alalım diyoruz ama büyüyen beşikler kullanışlı oluyor mu emin değilim pek o konuda.
Ben park yataklardan pek hoşlanmadım oyüzden büyüyen beşikli oda takımı almayı düşünüyrm.Ayrı ayrı dolap- beşik alacağıma bir kez alıp uzun yıllar kullanmaktan yanayım

18-22. haftalar arası yaptırabilirsin dedi doktorum. yarın bi gidelim bakalım diğer doktor ne diyecek

Selam tatlım , aynı haftalık hamıleyız .:))
ben gecen hafta sonu ılk alısverısını yaptım bıraz .
zıbın hastane cıkısı pıjama takımı battanıye vs .aldım .bence baslamalısın ufaktan .bende cok arastırdım son aylarda cok agırlasacagın ıcın cok fazla gezemezsın .onun ıcın cok abartmadan ufaktan başla .

Beşik olayı kafama takılıyor bu ara benim de kızlar oda takımı alalım diyoruz ama büyüyen beşikler kullanışlı oluyor mu emin değilim pek o konuda.

benım yerım olsa buyuyen besık alırım .
Eger evın ozellıkle yatak odan musaıtse al bence buyuyen besık .

20-22 hafta arası demıstı doktorum bana , ama ben 18.haftada hıssetmeye baslamıstım .
panık yapıp kendını strese sokma herkesın farklı .
cok kafana takılıyorsa kontrole gıt .

Ben park yataklardan pek hoşlanmadım oyüzden büyüyen beşikli oda takımı almayı düşünüyrm.Ayrı ayrı dolap- beşik alacağıma bir kez alıp uzun yıllar kullanmaktan yanayım
Evet önceleri park yatak diyordum ama büyüyen beşik daha mantıklı gelmeye başladı şimdilerde. Dediğin gibi ayrı ayrı almaktansa bi kez alıp kullanmak daha doğru sanırım.

Canim ben 19. haftaya alicaktim randevu veren hemsire 20. haftadan önce olunca bazen doktor bebek daha kucuk detayli inceleyemiyorum diyip geri gonderiyormus. O yuzden garanti olsun diye 21 e aldim. Bence sen de 20 den sonraya al bebis iyice kendini gostersin :)

Haklısın canım artık ufaktan yapmak lazım son aylarda zor olur bide evim kira olduğu için ve ilk zamanlar kendi odasında yatmayacağı için ilk etapta oda yapmayı düşünmüyorum bi yedek dolabımız var bide kullanışlı mobilya oyun parkı almak istiyorum tabi daha araştırma aşamasındayım burda oyun parkı alanlar aldıklarını paylaşırsa fikir olur biizm için :)

Ben de sizinle aynı haftadayım:) benim minik henüz cinsiyetini göstermediğinden alışverişe başlayamadım.Pzt ayrıntılıya gircem inş gösterir dört gözle bekliyrm

Kızlar şu alışveriş konusunda benim soracağım bir şey var. Hemen çocuk odası almayi düşünmüyoruz biz. Yatak odam çok dar nasıl bi beşik alabilirim bilenleriniz varsa fikrini paylaşabilir misiniz?

Benim bebeğim de 20haftalık Temmuz 8 görünüyor aynıyız yani. İlk gebeliğim ben hareket hissetmiyorum sende durumlar nasıl. Bu arada 4kilo aldım
hareketleri bu hafta bayağı hissediyorum artık ama sadece hareket hisssediyorum. Arkadaşların dediği gibi elinin veya ayağının veya poposunun hareketini ayırt etme değil de darbe gibi hissediyorum..bu arada kilon iyiymiş ne yaptın özellikle dikkat mi ettin sanırım ben kendimi gereksiz yere şımarttım ve aldım kiloları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…