Benim de 8temmuz görünüyor hemen hemen aynıyız. Benim tek sorunum bebeği hissetmiyorumMerhaba Kızlar bende 20+3 ve ilk gebeliğim doğum temmuz 9 görünüyor, şimdilik durumlar iyi güzel geçiyo. hamilelik ama yavaştan alışveriş yapılmalı sizler başladınızmı ilk etapta neler almak lazım?
Benim de 8temmuz görünüyor hemen hemen aynıyız. Benim tek sorunum bebeği hissetmiyorum
hanımlar ayrıntılı ultrasonu kaçıncı haftada yaptırdınız? doktorum 18-22. haftalar arası dedi. burda daha öne hamilelik geçirmiş arkadaşlar erken dio. hastaneden randevu aldım yarın için. 18. haftadayım erken mi sizce????helllpppppp
Bende 18 ile 22 haftalar arası diye biliyorum. Ben 21. Haftama aldım randevuyu. Gene de doktorunuza sorun istersenizhanımlar ayrıntılı ultrasonu kaçıncı haftada yaptırdınız? doktorum 18-22. haftalar arası dedi. burda daha öne hamilelik geçirmiş arkadaşlar erken dio. hastaneden randevu aldım yarın için. 18. haftadayım erken mi sizce????helllpppppp
Ben park yataklardan pek hoşlanmadım oyüzden büyüyen beşikli oda takımı almayı düşünüyrm.Ayrı ayrı dolap- beşik alacağıma bir kez alıp uzun yıllar kullanmaktan yanayımBeşik olayı kafama takılıyor bu ara benim de kızlar oda takımı alalım diyoruz ama büyüyen beşikler kullanışlı oluyor mu emin değilim pek o konuda.
18-22. haftalar arası yaptırabilirsin dedi doktorum. yarın bi gidelim bakalım diğer doktor ne diyecekbiz geçen hafta yani 19. haftada yaptırdık radyoloji uzmanıda ayrıca ultrason yaptı, tabi ben ne zaman yapılacağını bilmiyodum rutin kontrole gittim doktor detaylı tarama haftası dedi öyle bakmıştı. istersen doktoruna sor zaten onlar kendileri istiyolar.
Merhaba Kızlar bende 20+3 ve ilk gebeliğim doğum temmuz 9 görünüyor, şimdilik durumlar iyi güzel geçiyo hamilelik ama yavaştan alışveriş yapılmalı sizler başladınızmı ilk etapta neler almak lazım?
Beşik olayı kafama takılıyor bu ara benim de kızlar oda takımı alalım diyoruz ama büyüyen beşikler kullanışlı oluyor mu emin değilim pek o konuda.
Benim de 8temmuz görünüyor hemen hemen aynıyız. Benim tek sorunum bebeği hissetmiyorum
Evet önceleri park yatak diyordum ama büyüyen beşik daha mantıklı gelmeye başladı şimdilerde. Dediğin gibi ayrı ayrı almaktansa bi kez alıp kullanmak daha doğru sanırım.Ben park yataklardan pek hoşlanmadım oyüzden büyüyen beşikli oda takımı almayı düşünüyrm.Ayrı ayrı dolap- beşik alacağıma bir kez alıp uzun yıllar kullanmaktan yanayım
Yerim müsait canım öle yapıcam sanırım. Daha mantıklı geliyorbenım yerım olsa buyuyen besık alırım .
Eger evın ozellıkle yatak odan musaıtse al bence buyuyen besık .
Canim ben 19. haftaya alicaktim randevu veren hemsire 20. haftadan önce olunca bazen doktor bebek daha kucuk detayli inceleyemiyorum diyip geri gonderiyormus. O yuzden garanti olsun diye 21 e aldim. Bence sen de 20 den sonraya al bebis iyice kendini gostersin :)hanımlar ayrıntılı ultrasonu kaçıncı haftada yaptırdınız? doktorum 18-22. haftalar arası dedi. burda daha öne hamilelik geçirmiş arkadaşlar erken dio. hastaneden randevu aldım yarın için. 18. haftadayım erken mi sizce????helllpppppp
Selam tatlım , aynı haftalık hamıleyız .:))
ben gecen hafta sonu ılk alısverısını yaptım bıraz .
zıbın hastane cıkısı pıjama takımı battanıye vs .aldım .bence baslamalısın ufaktan .bende cok arastırdım son aylarda cok agırlasacagın ıcın cok fazla gezemezsın .onun ıcın cok abartmadan ufaktan başla .
Ben de sizinle aynı haftadayım:) benim minik henüz cinsiyetini göstermediğinden alışverişe başlayamadım.Pzt ayrıntılıya gircem inş gösterir dört gözle bekliyrmSelam tatlım , aynı haftalık hamıleyız .:))
ben gecen hafta sonu ılk alısverısını yaptım bıraz .
zıbın hastane cıkısı pıjama takımı battanıye vs .aldım .bence baslamalısın ufaktan .bende cok arastırdım son aylarda cok agırlasacagın ıcın cok fazla gezemezsın .onun ıcın cok abartmadan ufaktan başla .
hareketleri bu hafta bayağı hissediyorum artık ama sadece hareket hisssediyorum. Arkadaşların dediği gibi elinin veya ayağının veya poposunun hareketini ayırt etme değil de darbe gibi hissediyorum..bu arada kilon iyiymişBenim bebeğim de 20haftalık Temmuz 8 görünüyor aynıyız yani. İlk gebeliğim ben hareket hissetmiyorum sende durumlar nasıl. Bu arada 4kilo aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?