Ben alıcam canım büyüyen beşikli oda takımı almayı düşünüyoruz internete bakıyoruz şimdilik sadece tam bi karar vermedik ama şu olsun diyeKızlar bebek odası alan veya alacak olan varmı fikir edinmek istiyorum
Bende bir tek balık yağı kullanıyorum haftaya gidicem doktoruma o zaman sorucam bakalım:) bende 21. Haftamdayim şu an:)canım benim doktorumda 13 haftalıkken folik asiti kesti ve kan ilacı ile vitamin verdi üstelik kan değerlerime bakmadı ve doğuma kadar kullanmam gerektiğini söyledi ayrıca balık yiyemediğim için balık hapı da verdi sen doktoruna sor bence gebelikte kan ilacı mutlaka kullanılmalı diye biliyorum bu arada şuan 21 haftalığız :)
Ben alıcam canım büyüyen beşikli oda takımı almayı düşünüyoruz internete bakıyoruz şimdilik sadece tam bi karar vermedik ama şu olsun diye
Bende bir tek balık yağı kullanıyorum haftaya gidicem doktoruma o zaman sorucam bakalım:) bende 21. Haftamdayim şu an:)
Biz internetten baktık hep ama bende çıkıp gezmek istiyorum gözle görmek gibi olmuyor ne de olsaBebek odalarında indirim vardı devlet ötv indirimi yapıyo bide mağazaların kendi indirimi vardı dün baktık fiyatlar fena değildi bende kararsız kaldım bugun akşam karar verecez
Ben almadım canım şimdiye kadar ama sona yaklaştıkça fena olacak heralde durumum diye düşünüyorum nedense.kızlar toplamda kaç kg aldınız şimdiye kadar ben 64 le başladım şu an 68 oldum toplamda 4 kg aldım çok mu almışım acaba ya sizde durumlar nedir biraz diyetmi yapsam diye düşünmeye başladım son aylarda daha hızlı kilo alacağımı hesap edersem biraz yavaşlasam iyi olacak sanki. doktor bana en fazla 15 kg alabilirsin dedi doğuma kadar
ya maşallah nasıl almadın merak ettim . mide bulantıların kusmaların felan çok mu oldu cnm ben en iyisi şekeri azaltayım hamur işi ve tatlıya da dikkat edeyim böyle gidersem çok kilo alacağım sonraBen almadım canım şimdiye kadar ama sona yaklaştıkça fena olacak heralde durumum diye düşünüyorum nedense.
Canım inan bende anlamadım bana kilo almışım gibi geliyor ama hep aynı kusmadım hiç ama 11.haftaya kadar bulantım vardı tatlıya pek düşkün değilim ama makarna delisiyim nasıl aldırmadı anlamadım. Biraz hareketleyim belki etkisi vardır canım. Hamur işi pilav türü yeme dedi banada dün ebe.ya maşallah nasıl almadın merak ettim . mide bulantıların kusmaların felan çok mu oldu cnm ben en iyisi şekeri azaltayım hamur işi ve tatlıya da dikkat edeyim böyle gidersem çok kilo alacağım sonra
Evet çok kilo almak sıkıntılı bir durum oluşturabilir ilerde ama 19. Haftaya gelip de hiç ama hiç kilo almamak da bence çok sağlıklı olduğunu düşünmüyorum. Sonuçta biz hiç kilo almamış olsak bile ilk baştan bu yana içimizde bir çocuk var yani bilemedim bende. Doktorumun verdiği bilgiler de destekliyor bu düşüncemi. Bende 21. Haftamdayim ilk 3 ay kusmalarim oldu ama 3 aydan sonra illaki almaya başladım şu ana kadar 5 kilo aldım. Ki ben hamur işi vs hiç sevmeyen mide sıkıntısı yüzünden birçok şeyi yiyemiyor olmama rağmen böyleyim.Canım inan bende anlamadım bana kilo almışım gibi geliyor ama hep aynı kusmadım hiç ama 11.haftaya kadar bulantım vardı tatlıya pek düşkün değilim ama makarna delisiyim nasıl aldırmadı anlamadım. Biraz hareketleyim belki etkisi vardır canım. Hamur işi pilav türü yeme dedi banada dün ebe.
Hosgeldin aramiza Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin:) Henüz bende elle tutulur bi alışveriş yapmadımMerhaba hanimlar bende aranıza katılayım dedim inşallah benim doğumumda 2 temmuzda olucak rabbim bebeklerimize saglikla kavusmamizi nasip eder inşallah:) hazirlıklara acaba basladinizmi veya neler aldiniz cokmu erken acaba diye fazla bisey almadim tek tük denk geldikce aliyorum birseyler siz nasil yapiyorsunuz
canım bende 21. haftadayım ve 4 kilo aldım bence çok aşırı olmadığı sürece kiloları takmamak lazım doğum sonrası gider dikkat edersekkızlar toplamda kaç kg aldınız şimdiye kadar ben 64 le başladım şu an 68 oldum toplamda 4 kg aldım çok mu almışım acaba ya sizde durumlar nedir biraz diyetmi yapsam diye düşünmeye başladım son aylarda daha hızlı kilo alacağımı hesap edersem biraz yavaşlasam iyi olacak sanki. doktor bana en fazla 15 kg alabilirsin dedi doğuma kadar
Valla canım hiç kiloyu dert eden bi insan değilim aman kilo almayayım deyip eksik de etmedim yememi börek çörek ve tatlıya dikkat ediyorum sadece.ama durumum bu dün ebeye de sordum sağlıklı beslendiğin sürece sıkıntı yok dedi.çalışıyorum ve oldukça hareketiyim belki ondan dolayı olabilir bilemicem yani diğer yerlerden verip göbek kısmından almışım gibi geliyor bana oldukça belirgin çünkü karnım. Doktor da takip ediyor kilomu ama herhangi bişey söylemedi.Evet çok kilo almak sıkıntılı bir durum oluşturabilir ilerde ama 19. Haftaya gelip de hiç ama hiç kilo almamak da bence çok sağlıklı olduğunu düşünmüyorum. Sonuçta biz hiç kilo almamış olsak bile ilk baştan bu yana içimizde bir çocuk var yani bilemedim bende. Doktorumun verdiği bilgiler de destekliyor bu düşüncemi. Bende 21. Haftamdayim ilk 3 ay kusmalarim oldu ama 3 aydan sonra illaki almaya başladım şu ana kadar 5 kilo aldım. Ki ben hamur işi vs hiç sevmeyen mide sıkıntısı yüzünden birçok şeyi yiyemiyor olmama rağmen böyleyim.
Yaseminccim bence gayet sağlıklı gidiyorsun kilo aliminda.
Hmm haklisin çalışiyosan falan normal dediğin gibi. Ki ebe de sıkıntı yok diyorsa öyledir elbet :)Valla canım hiç kiloyu dert eden bi insan değilim aman kilo almayayım deyip eksik de etmedim yememi börek çörek ve tatlıya dikkat ediyorum sadece.ama durumum bu dün ebeye de sordum sağlıklı beslendiğin sürece sıkıntı yok dedi.çalışıyorum ve oldukça hareketiyim belki ondan dolayı olabilir bilemicem yani diğer yerlerden verip göbek kısmından almışım gibi geliyor bana oldukça belirgin çünkü karnım. Doktor da takip ediyor kilomu ama herhangi bişey söylemedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?