Bir yerde okumuştum bu dedikleriniz normal belirtilermis çünkü sinüzitlerdeki damarlarimiz genisliyormus bu da baskı yapip nefes almayo guclestiriyor diye okumuştum. Benim de sürekli burnum tıkalı geceleri hep ağzım açık uyuyorum. Ve birkaç aydır burnumun kanayip kurudugunu görüyorum o yüzden burnum hep tıkalı benim deslm kızlar aramızda sürekli nezle olan varmı . benim sabahları özellikle burnum akıyo hapşuruyorum sürekli.sabah uyandığımda dilim damağım yapışmış oluyo burnumdan nefes alamıyorum sanırım ağzım açık uyuyorum. boğazımda sürekli bi kaşıntı . birkaç aydır böyle bugün doktora gideceğim inşallah ona da bi soracağım
tsh ının düzene girmesine sevindim cnm . bende bacak ağrısı yok cnm ya sadece ateş basıyo yanıyorum biraz fazlacana . bize de detaylı randevu sonuçlarını yaz merakla bekliyoruzBu hafta sağlık ocağına gitmiştim orda da tahlil yapıldı tsh azıcık yüksek çıkıyordu artık düzene girmiş şükür tek sorunum bacaklarımın arası ağrıyor sanki çok erken bu ağrılar için ama bilemedim. Haftaya da detaylı için gideceğim tıptan randevu aldım gittiğim hastane de çok pahalıydı doktor dışarda yaptır istersen dedi. Bakalım inşallah herşey yolundadır :) evet bizim sayımız az galiba canım :)
evet cnm normalmiş bende okudum internetten doğumdan sonra geçiyormuş bakalım doktorumun verdiği spreyi kullanacağım durumu bildiririm gene .Bir yerde okumuştum bu dedikleriniz normal belirtilermis çünkü sinüzitlerdeki damarlarimiz genisliyormus bu da baskı yapip nefes almayo guclestiriyor diye okumuştum. Benim de sürekli burnum tıkalı geceleri hep ağzım açık uyuyorum. Ve birkaç aydır burnumun kanayip kurudugunu görüyorum o yüzden burnum hep tıkalı benim de
evet canım cevap gelmedi . sende olunca yaz bizeBende dün tetanoz oldum kızlar. Haftaya ayrıntılı ultrasonum var. Ayrıntılı için bilgi istemiştik cevap gelmedi galiba değil mi.merak ediyorum çok :)
Yazarım mutlaka canım ama hemen yapar mı yoksa ayrıca detaylı için tekrar gün mü verir bilmiyorum bakalım artık. Çok zor sıra buldum.tsh ının düzene girmesine sevindim cnm . bende bacak ağrısı yok cnm ya sadece ateş basıyo yanıyorum biraz fazlacana . bize de detaylı randevu sonuçlarını yaz merakla bekliyoruz
Yazicam inşallah:)evet canım cevap gelmedi . sende olunca yaz bize
temmuz-agustos anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi diye bir grup var canim orasi baya aktif, her gun yaziyoruz, siz de gelin. Ben buraya sirf T Titizz1 ve sana bakmak icin giriyorum eskisehirde neler oluyor ogrenmek amaciyla :)https://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/haziran-2017-anneleri.962092/page-544
kızlar bizden bir ay önceki hamilelerin sayfası haziran 2017 de doğum yapacaklar . bu sayfayı da takip edebilirsiniz .onlar 544.sayfadalar biz 32.deyiz bizim sayımız mı az acaba :)
Ben de dun tetanoz oldum hafif agri var kolumda hala sende de var mi? :) benim de iki hafta sonra detayli ultrason, ayrintilari senden öğrenirim artik :)Bende dün tetanoz oldum kızlar. Haftaya ayrıntılı ultrasonum var. Ayrıntılı için bilgi istemiştik cevap gelmedi galiba değil mi.merak ediyorum çok :)
Ya sorma iki gün oldu hala ağrı vsr benimBen de dun tetanoz oldum hafif agri var kolumda hala sende de var mi? :) benim de iki hafta sonra detayli ultrason, ayrintilari senden öğrenirim artik :)
Benimde pazartesi ayrıntıli :) inşallah sağlıklı olduklarını görürüz:) bide giderken çikolata vs yemeyi mi düşünüyorsunuz benim sabah 11 de inşallah uyanmış olur :)selam kızlar .. ayrıntılıya pazartesi gireceğim akşam gibi. yazarım fırsat bulunca size :) bugün radyolojide girdim ayrıntılıya. ben izleyemedim ancak raporu okudum kolon, böbrek, akciğer, karaciğer, dudaklar, damak, genital bölge, barsak, el ayak parmakları, kan akışı, rahim uzunluğu, plesenta ne var ne yok hepsine bakılmış. 25 dakika sürdü. Pazartesi kaç dakika sürer nasıl olur bilmiyorum. kadın doğum perinatoloji bakacak çünkü. belki bende görürüm.
Canim ya:) açıkçası Eskişehirde neler oluyor pek bilmiyorum çok fazla dışarı da çıkmadığım için. Bebeğe ufak tefek alışverişler için çıkayım istiyorum ama eşim çalışıyor bende onun izin günlerini bekliyorum falan o yüzden henüz evde geçiyor günlerim:)
canım radyolojiye nerde girdin benim doktorum radyolojiden bahsetmedi . ayrıntılı içinde turgay şeneri önerdi . ayrıntılıya nerde gireceksin. Öğrendiğim kadarıyla ayrıntılı ultrosonu tıp fakültesinde mete bey,ümit hastanesinde Ahmet bey bakıyormuş . üniversitede yaklaşık 200 tl-ümitte 250 tl-turgay şenerde 300 yada 350 olması lazım.Benimde pazartesi ayrıntıli :) inşallah sağlıklı olduklarını görürüz:) bide giderken çikolata vs yemeyi mi düşünüyorsunuz benim sabah 11 de inşallah uyanmış olur :)
Benimde pazartesi ayrıntıli :) inşallah sağlıklı olduklarını görürüz:) bide giderken çikolata vs yemeyi mi düşünüyorsunuz benim sabah 11 de inşallah uyanmış olur :)
Bana da ayrı olarak radyolojiden bahsetmedi doktorum anlamadım açıkçası. Turgay Şenere gidicem bende canım 350 lira. Diğer hastanelerde olduğunu bilmiyordum hiç. Tiptakinden haberim vardı ama randevu almak zor oldu. Acıbademde vardı ona da gene Turgay bey bakiyormus o yüzden bende özel muayenehanesine gidicem. Özel umitten falan haberim yoktu digerlerinde bakan yok denmisti bana. Senin hangi gün canım ayrintilin?canım radyolojiye nerde girdin benim doktorum radyolojiden bahsetmedi . ayrıntılı içinde turgay şeneri önerdi . ayrıntılıya nerde gireceksin. Öğrendiğim kadarıyla ayrıntılı ultrosonu tıp fakültesinde mete bey,ümit hastanesinde Ahmet bey bakıyormuş . üniversitede yaklaşık 200 tl-ümitte 250 tl-turgay şenerde 300 yada 350 olması lazım.
Benim doktorum hiç iki kere baktirmaktan söz etmedi o yüzden ben sadece bir yere randevu aldım. Bir yanlislik yoktur umarım :/evet inşallah canım:) çikolata ya da tatlı yemeyi düşünüyorum benim akşam üstü 4te randevum.. uyur ya da uyanık olur bilmiyorum.. dünkü ayrıntılıda 10.30du uyanıktı. bakabildi :) umarım uyanıl olurlar..rahat rahat görür doktor da biz de
Selam kızlar 21. haftadayız daha hiç bir hazırlık yapmadık sadece bebek odası aldık hazırlığa nerden başlasam ne alsam bilemedim liste yapmak dahamı mantıklı acaba gerçi çok fazla kıyafet ıvır zıvır alma taraftarı değilim doğumdan sonra ihtiyaç duydukça alırım diye düşünüyorum alışverişe başlayanlar varmı aranızda neler aldınız neler almak lazım ilk etapta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?