2017 Temmuz Anneleri Buyrun :)))

Benim doktorum hiç iki kere baktirmaktan söz etmedi o yüzden ben sadece bir yere randevu aldım. Bir yanlislik yoktur umarım :/

benim gireceğim 3. canım her doktor farklı. ikisini radyolojide girdim. biri 16.haftada diğeri de 20. haftada. şimdi 21.haftada da gireceğim. bu kez Üniversite hastanesindeki doktor bakacak. sorun olduğunu sanmıyorum.

benim gireceğim 3. canım her doktor farklı. ikisini radyolojide girdim. biri 16.haftada diğeri de 20. haftada. şimdi 21.haftada da gireceğim. bu kez Üniversite hastanesindeki doktor bakacak. sorun olduğunu sanmıyorum.
İnşallah öyledir ya çünkü ayrı olarak radyolojiden falan bahsedilmemisti bakalım hayırlısı inşallah:)

henüz karar vermedim cnm randevu almadım o yüzden bende bilmiyorum şu an :)

İnşallah öyledir ya çünkü ayrı olarak radyolojiden falan bahsedilmemisti bakalım hayırlısı inşallah:)

kendi doktorumun olduğu yerde yapıldı o zaten. neden bilmiyorum bende. hayta gitmiştim ben dedim bir kere daha dedi. dün sonucu götürdüğümde sorun yok. anatomik taramada da çıkacağını sanmıyorum ama mutlaka gir ve sonucu getir dedi. benim 2. hamilelik. ilkinde hiçbir şey yapılmadı bana. aradan 7 yıl geçti belki o sebeple tedbir için radyoloji demiştie

Benimde pazartesi ayrıntıli :) inşallah sağlıklı olduklarını görürüz:) bide giderken çikolata vs yemeyi mi düşünüyorsunuz benim sabah 11 de inşallah uyanmış olur :)
Canim ayni doktora yaptiricaz detayliyi, bana sekreteri gelmeden iki saat once tatli ye dedi bir de tok karna gel dedi. Benimki de aksam 6 da olucak insallah uyumazlar minnoslar :))

Eskişehirli arkadaşlarim bir şey sorucam sizlere şu an göbeğim baya çıktı ve üstüme trenckot gibi bir şey almam lazım. Burada nerelerde bulabilirim hamile giysileri bilginiz var mı yardimci olsaniz bana :)

Evet haklısınız belki de ondandir bide dediğiniz gibi doktordan doktora değişiyor. Mesela 22. Haftama girdim benimki hala kan ilaci vermedigi gibi :/

Canim ayni doktora yaptiricaz detayliyi, bana sekreteri gelmeden iki saat once tatli ye dedi bir de tok karna gel dedi. Benimki de aksam 6 da olucak insallah uyumazlar minnoslar :))
Öyle mi:)) sizin hangi gün randevunuz:)

Evet haklısınız belki de ondandir bide dediğiniz gibi doktordan doktora değişiyor. Mesela 22. Haftama girdim benimki hala kan ilaci vermedigi gibi :/

evet öyle benim 12.haftada decavit maltofer fol demir verdi geçen gün de calcimax +d3 verdi. her doktor farklı. bana doğum sonrası bile içeceksin kan kaybedeceksin toparlanman için lohusalıkta bile alman lazım dedi. ki normalde demir eksikliği kansızlık falan yoktu sonra sömürdü sıpa o ayrı

oooo canım sen baya bitirmişsin alırşverişi maşallah Rabbim gönül rahatlığıla kullanmayı nasip etsin kaç hafatlıksın bu arada? ben sadece bebek odası aldım bugun çıkıp biraz kıyafet alacam çok abartmadan alacam sonra ihtiyaç oldukça alırım zaten, bebek arabası ana kucağı bunları hangi markadan almak gerek acaba çok pahallılar ya bide acaba şimdi almak erkenmi bebek arabası hemen kullanılabiliyomu

evet biraz öyle oldu :) amin canım. 20.haftadayım ben. ben arabayı ve anakucağını set olarak aldım 750 TL ye. babyfox jaguar travel sistem. hemen kullandım oğlumda arabayı bu da yaza geliyor yine kullanırım illa ki. 1000 TL yi aşan markalar da var evet ama bana da çok geldi. bu da indirimdeydi aldığımda. kıyafeti hep 0-3 ay alma ben 3-6 falan da aldım. sonrasında zaten ayına göre alınmaya devam edilir.

set olarak 750 tl iyimiş bakiyim bende kıyafette doğru diyosun birazda büyükçe alayım hemen büyüyolar bugun bakıcam inşlh benim ilk gebeliğim o yüzden çok tecrübesizim neyse sağlıkla doğsunlarda bunlar tatlı telaşlar

aynen canım tesadüf oldu valla hemen aldım. hatta istediğim rengi yoktu bekledim getirdiler eve kadar :) aynen yaa valla her bebek farklı telaş. tecrübe bi yere kadar iyi onun dışında heyecan aynı :)

Eskişehirli arkadaşlarim bir şey sorucam sizlere şu an göbeğim baya çıktı ve üstüme trenckot gibi bir şey almam lazım. Burada nerelerde bulabilirim hamile giysileri bilginiz var mı yardimci olsaniz bana :)
canım bende tam bilmiyorum yazlık banada lazım olacak şimdi olanlarla idare ediyorum ama . hamile pantolonu ve taytı almıştım ben lcw dan . ama trençkot bakmadım daha hiç . lcw ve defactonun hamile bölümü var onlara bi bak istersen

Günaydın hanımlar :)
Benim 2 hafta önce ayrintili ultrasonum vardi bebeğin heryerini ölctüler sonra rapor cıkarmıslardı ve doktoruma göstermistim bende böyleyd8

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…