2017 Temmuz Anneleri Buyrun :)))

Ben girdim bu sabah detaylı ultrasona normal ultrasondan bi farkı yok ama tabi tüm herşeyine bakıyorlar tek tek. Henüz doktora göstermedim anladığım kadarıyla bi sıkıntı yok gelişimi önde bir hafta kadar

iyi çıkmasına sevindim cnm aman bişey olmasın

Ayni benimkide 1 hafta òndeydi :) cinsiyeti ne

Ben geldim kızlaaar :) normal çıktı çok şükür her şeyimiz :) cinsiyetimiz artık tamamen netleşti kızımız geliyormuş :) bacak arası görüntüsünü bemde gördüm. benim çok uzun sürmedi 15 dakika sürdü. suyuna, plesenta, kordon, kalp, beyin, omurga, damarlar falan ne varsa baktı. normal usg gibi ama daha ayrıntılı öyle samdığım gibi renkli değildi.. yüzünü de gördüm :) hareketleri kontrol edildi o da normalmiş. usg ile ona da baktı yani :)

Hamileliği önden giden arkadaşlar ne yiyip ne içiyosunuz da bebiş önden gidiyor bize bi deyiverin bakim:)

Hamileliği önden giden arkadaşlar ne yiyip ne içiyosunuz da bebiş önden gidiyor bize bi deyiverin bakim:)
benimkide bir hafta önden gidiyor canım özel bişey yediğim yok . süt yumurta yoğurt peynir kuruyemiş meyve salata et yemekleri balık sebze yemekleri ne varsa yani:)

Bende farklı bişey yemiyorum canım :) yemeyle mi alakalı ki acaba. Meyve çok yiyorum normal yemek haricinde. Süt yoğurt peynir zaten eksik etmem.

kızlar günaydın :) doktorum 3 hafta sonra şeker yükleme yapılacak dedi. aç gidecekmişim. aslında glikoz 79 HbA1c ise 4.4 çıktı. aslında değerler gayet iyi yapacak mısınız yine de diye sordum. o, gizli şekeri ölmemiz lazım dedi bana. tamam dedim. yaptıracağım. madem gerekliymiş. sonra sıkıntı çıkmasın. bakalım nasıl bir şeymiş içebilecek miyim acaba.

Önemli olduğunu söylüyorlar canım benim de bi dahaki kontrolüme denk geliyor sanırım. Bende merak ediyorum bakalım nasıl bişey verecekleri

benim ilk hamileliğimde çıkmıştı cnm şeker . 2 gün hastanede takip edildim sürekli şekerim ölçüldü. insülün kullanmana gerek yok sadece diyet yapacaksın dediler . dikkat ettim yani şekerli şeyler yemedim makarna hamur işi felan çok azaltmıştım. bakalım benimde bi dahaki kontrolümde nasıl çıkacak bende merak ediyorum

Önemli olduğunu söylüyorlar canım benim de bi dahaki kontrolüme denk geliyor sanırım. Bende merak ediyorum bakalım nasıl bişey verecekleri

evet canım. oğlumdaki doktorum yapmamıştı. belki vardı haberim olmadı. tecrübem de yoktu doğal olarak. ama 30a yakın almıştım kilo. neyse ki sağlıklı çok şükür. arada ona da yaptırıyorum test. tedbir amaçlı.

işte bende ölçülmemişti ayrıntılı bile yapmamıştı. tecrübesiz olmak kötü valla. şimdi en azından biliyorum gerekenleri. keşke gitmeseymişim ona o zaman Allahtan sağlıklı çok şükür.

Sağlıklı olsunlar da canım. İlk olunca tecrübesizlik oluyor dediğin gibi simdi araştırıp burdanda duyuyoruz çoğu şeyi artik.

Sağlıklı olsunlar da canım. İlk olunca tecrübesizlik oluyor dediğin gibi simdi araştırıp burdanda duyuyoruz çoğu şeyi artik.

aynen canım.. ben o zamanlar burayı bilmiyordum iyi ki öğrendim amaaa :)

Kesinlikle aynı fikirdeyim. Kaldığım yerde yalnızım insan destek arıyor kendine bir de tecrübelerden yararlanmak daha bi başka oluyor :)

aynen öyle canım.. Sohbet etmek bile insanı rahatlatıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…