2017 Temmuz Anneleri Buyrun :)))

Kızlar su an kac haftaliksiniz ve ne kadar kilo aldiniz

şuan 20+3 haftalık. 2 kilo aldım.. ama şuan kullandığım ilaç yüzünden ödem oluştu +2 daha oldu doğal olarak. fakat inerse normale dönerim. ilacım maalesef mahvetti

şuan 20+3 haftalık. 2 kilo aldım.. ama şuan kullandığım ilaç yüzünden ödem oluştu +2 daha oldu doğal olarak. fakat inerse normale dönerim. ilacım maalesef mahvetti
Ay maşallah ne güzel ben 23+3deyim toplam 7 kilo almisim 56 kiloyla hamile kaldim su an 63üm

Ay maşallah ne güzel ben 23+3deyim toplam 7 kilo almisim 56 kiloyla hamile kaldim su an 63üm

canım ben 94le kaldım hamile.. mecbur almamam gerekli.. tam diyete girdim kilo verdim ettim devamı gelir derkeeen bebiş geldi. diyete devam spor yarım kaldı. aslında hiç almasam bile olur

Kızlar merhaba nasılsınız nasıl gidiyor? Ben sabaha karşı inanılmaz bi bel ağrısıyla uyandım fakat sadece sağ tarafımda ağrı var bu normal mi sabah biraz azalmıştı şimdi yine arttı acaba üşüttün mü diye sıcak su torbasını gezdirdim biraz belimde ama pek bi değişiklik yok gibi

Merhaba canım aynı ağrılar bendede olmuştu uzan ve arkana yastık koy bende pek birşey fayda etmemisti ama 2 gün icinde gecmisti ağrılar muhtemel bebek geliştiği için bu ağrılar ama tabiiki dayanilmicak sekilde olursa doktoruna gözük derim

23+1 kilomu haftaya ölçtürücem ama 19 haftalıkken -3 kiloydum:)

Anladım canım çok sağol arada bi azalıp artıyor ağrının tek tarafta olması tuhafıma gitti ama olacak heralde artık bunlar. Haftaiçi kontrolüm var zaten canım bakalım

Anladım canım çok sağol arada bi azalıp artıyor ağrının tek tarafta olması tuhafıma gitti ama olacak heralde artık bunlar. Haftaiçi kontrolüm var zaten canım bakalım

canım tek taraflıysa belki üşütmüş olabilirsin. ya da tek tarafa yatmış olabilirsin. rahim büyüyor o sebeple ağrılar olabilir..

canım tek taraflıysa belki üşütmüş olabilirsin. ya da tek tarafa yatmış olabilirsin. rahim büyüyor o sebeple ağrılar olabilir..
Haklısın oda olabilir canım o kadar dikkat ediyorum ama üşütmüş de olabilirim sabah ki kadar değil biraz hafifledi bakalım

Haklısın oda olabilir canım o kadar dikkat ediyorum ama üşütmüş de olabilirim sabah ki kadar değil biraz hafifledi bakalım

çok dayanılmaz olursa uzan bol bol dinlen canım. ama sıcak su falan koyma sakın. hamilelikte bele sıcak su koymak doğuma yardımcı :) banyoda sıcak olmasın ılık :)

çok dayanılmaz olursa uzan bol bol dinlen canım. ama sıcak su falan koyma sakın. hamilelikte bele sıcak su koymak doğuma yardımcı :) banyoda sıcak olmasın ılık :)
Zaten hafif gezdirdim bıraktım canım ayaklarımın altına koydum çok sıcak da değil zaten korkumdan :) dediğin gibi uzanıyorum arada

Zaten hafif gezdirdim bıraktım canım ayaklarımın altına koydum çok sıcak da değil zaten korkumdan :) dediğin gibi uzanıyorum arada
canım benimde oldu iki gün ağrım sonra geçti. ama eğer safra kesesi taşın felan varsa dikkat et. bi baktır. yada idrar yollarından iltihabın varsa oda yapabilir . yani belirtileri iyi takip etmek gerekiyor şikayetlere göre değişebilir rahatsızlıklar . inşallah geçmiştir tamamen şimdi nasıl oldun

Canım dün sabah kalkarken hafif vardı sonra geçti çok şükür şimdi hiç ağrım yok daha geçen hafta bakıldı tahlillere bişey yoktu ama bu hafta tekrar kontrolüm var gittiğimde bi sorucam bakalım. Yatarken ve yürürken artıyordu bu bel ağrısı ama dünden beri iyiyim artık

Selam Kızlar ,

23+3 haftalık hamıleyım 6 kilo almısım .
Sizler ne durumdasınız bebısımde 23+0 da 541 gr 30 cm di .
Sizin bebısler ne durumda .

Selam Kızlar ,

23+3 haftalık hamıleyım 6 kilo almısım .
Sizler ne durumdasınız bebısımde 23+0 da 541 gr 30 cm di .
Sizin bebısler ne durumda .
canım bende 22+4 üm sanırım bende aldım 6 kg :) hiç anlamadan alıyorum valla olsun napalım bebişlerimiz sağlıklı olsunlarda veririz sonra

Bende su an 24+2 hamileyim kilom 7 bebegimde en son persembe kontrole gittigimde 621 gr.dı.

canım bende 22+4 üm sanırım bende aldım 6 kg :) hiç anlamadan alıyorum valla olsun napalım bebişlerimiz sağlıklı olsunlarda veririz sonra

Selam canım ,

Sanki yınede fena gıtmıyoruz degıl mı :)
Öle tesellı edelım kendımızı .
Bebısın ne kadardı .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…