Selam canım ,Bende su an 24+2 hamileyim kilom 7 bebegimde en son persembe kontrole gittigimde 621 gr.dı.
erkek canım benim bebeğim doktorum öyle söylemişti en son bakalım bugün detaylı ultrosan var artık kesinleşir sanırım . bence de iyi gidiyoruz bi sıkıntı yok yani:) bebişler sağlıklı olsun da kilolar sonra verilir . sen benden bir hafta öndesin sanırım . sezeryan mi olacaksın normal mi belli mi şu anSelam canım ,
Fena degılız bence ıdeal kılo aralıgında gııdyoruz .
Senın mınnosunda masallah artık ele avuca gelır olmıs .
Cınsıyetı ne bebısıyın .
erkek canım benim bebeğim doktorum öyle söylemişti en son bakalım bugün detaylı ultrosan var artık kesinleşir sanırım . bence de iyi gidiyoruz bi sıkıntı yok yani:) bebişler sağlıklı olsun da kilolar sonra verilir . sen benden bir hafta öndesin sanırım . sezeryan mi olacaksın normal mi belli mi şu an
Selam kızlar :) şeker yüklemesi hakkında bilginiz var mı? 29unda yapılacak aç geldi bana.. ne vercek nasıl olcak bilmiyorum.
canım benim ilki sezeryan . bu ikincisi ben normal istiyorum ssvd yani :) bence yapabiliyorsan en sağlıklısı normal doğum . ama bi sıkıntı olursa zaten alırlar sezeryana. yine de dikkat et ameliyat parası almak için sezeryan yapan doktorlar var. benim öyle oldu ilki . son haftada bebeğin kilolu dedi sende şeker var dedi 39+3 de kontrole gitmiştim suni sancı verdiler 2 saat hiçbi değişiklik olmadı bende hoppp sezeryan . bunda yapabilirsem normal denicem doktorum da deneriz dedi . benim fikrim böyle ama korkuyorsan felan bilemicem bizim arkadaşlar korkudan sezeryan oldular :)cınsıyetı daha kesınlestırmedı doktorun benım 12 haftalık kesın kız demıstı .
evet tatlım ben senden bır hafta ondeyım .
dogum konusunda suan doktor bırsey demedı , son ay sanırım çatı muayenesın yaptıktan sonra soyleyecek .
Ama zaman yaklastıkca korkmuyor degılım , normal dogum cok ıstıyorum ama korkuyorumda .
senın varmı bır dusuncen dogumla ılgılı .
canım benimde 2-3 hafta sonra yaptırmam lazım ilkinde şekerim çıkmıştı diyet yapmıştım. bunda da çıkabilir diye korkuyorumSelam kızlar :) şeker yüklemesi hakkında bilginiz var mı? 29unda yapılacak aç geldi bana.. ne vercek nasıl olcak bilmiyorum.
canım benim ilki sezeryan . bu ikincisi ben normal istiyorum ssvd yani :) bence yapabiliyorsan en sağlıklısı normal doğum . ama bi sıkıntı olursa zaten alırlar sezeryana. yine de dikkat et ameliyat parası almak için sezeryan yapan doktorlar var. benim öyle oldu ilki . son haftada bebeğin kilolu dedi sende şeker var dedi 39+3 de kontrole gitmiştim suni sancı verdiler 2 saat hiçbi değişiklik olmadı bende hoppp sezeryan . bunda yapabilirsem normal denicem doktorum da deneriz dedi . benim fikrim böyle ama korkuyorsan felan bilemicem bizim arkadaşlar korkudan sezeryan oldular :)
Selam canım ,
bende cuma gunu yaptırcam seker yuklmesını .
yaptırdıktan sonra goruslerımı soylerım .
canım benimde 2-3 hafta sonra yaptırmam lazım ilkinde şekerim çıkmıştı diyet yapmıştım. bunda da çıkabilir diye korkuyorum
Aslm canim aynen bencede normaliz doktorumda dedi zaten kilo yönünden gayet iyi gidiyosun. Oldu tabiiki maşallah kız olucak insallah ya seninkinin cinsiyeti neSelam canım ,
Fena degılız bence ıdeal kılo aralıgında gııdyoruz .
Senın mınnosunda masallah artık ele avuca gelır olmıs .
Cınsıyetı ne bebısıyın .
erkek canım benim bebeğim doktorum öyle söylemişti en son bakalım bugün detaylı ultrosan var artık kesinleşir sanırım . bence de iyi gidiyoruz bi sıkıntı yok yani:) bebişler sağlıklı olsun da kilolar sonra verilir . sen benden bir hafta öndesin sanırım . sezeryan mi olacaksın normal mi belli mi şu an
Aslm canim aynen bencede normaliz doktorumda dedi zaten kilo yönünden gayet iyi gidiyosun. Oldu tabiiki maşallah kız olucak insallah ya seninkinin cinsiyeti ne
isim konusunda henüz karar veremedik ama ben klasik isimden yanayım . salim ismini düşünüyorum . küçük yaşta vefat eden abimin anısına diye . ama net değil araştırıyorum hala kafama oturan bi isim yok şu an . siz karar verebildiniz mi cnmcevremde yakın zamanda normal dogum yapan arkadaslarm var , 2.ciyı cesaret edıp normal dogum yapamam heralde tarzında yorumları var . yınede kafam karısık , 1-2 saat ıcınde dogurabılcegımı bılsem hemen dusunurmde ,10 saat sancı cekıp solugu sezeryanda alanlarda var . bakalım hayırlısı .
ısım konusunda karar verdınız mı .
gunaydın canım ,
benımde kızım oalcak tebrık ederım senıde kız annesı olmak ayrıcalıktır :))
gayet normal kılodayız tatlım dedıgın gıbı , sadece doktorum 3 gunluk yemek raporu ıstedı benden su harıcınde ne yıyıp ne ıcıosun 3 gun bıldıreceksın dedı .ıletıyorum doktora gayet ıyı dedı yedıklerım ıcın .
nerde oturuyorsun bu arada hangı sehırde .çalışıyormusun .
isim konusunda henüz karar veremedik ama ben klasik isimden yanayım . salim ismini düşünüyorum . küçük yaşta vefat eden abimin anısına diye . ama net değil araştırıyorum hala kafama oturan bi isim yok şu an . siz karar verebildiniz mi cnm
ben ıstanbuldayım ozel bır sırkette bankacılık uzerıne calısıyorum .Ben antalyada oturuyorum canim evet calisiyorum bi cagri merkezinde sen nerde oturuyorsun sen calisiyormusun
Merhaba canim ben de yeni yaptirdim yuklemeyi, ac gidiyorsun kan aliyorlar sonra glikoz iciyorsun 1 saat sonra tekrar kan veriyorsun 1 saat daha bekleyip tekrar veriyorsun aile sagligi merkezinde bana boyle yaptilar. Hastanelerde icirip 1 saat sonra bakiyorlarmis sadece arkadasima oyle bakmislar yani. Cok sukur seker cikmadi bende insallah sizlerde de cikmazSelam kızlar :) şeker yüklemesi hakkında bilginiz var mı? 29unda yapılacak aç geldi bana.. ne vercek nasıl olcak bilmiyorum.
23 le 28 arasi yapilabiliyor , bu arada herhangi bi haftada yaptirabilirsin 28i bekleme tabi bence canimcanlar iyi akşamlar hepinize.. şeker testi için hangi hafta önemli ? şu an 24+ 3 üm
Merhaba canim ben de yeni yaptirdim yuklemeyi, ac gidiyorsun kan aliyorlar sonra glikoz iciyorsun 1 saat sonra tekrar kan veriyorsun 1 saat daha bekleyip tekrar veriyorsun aile sagligi merkezinde bana boyle yaptilar. Hastanelerde icirip 1 saat sonra bakiyorlarmis sadece arkadasima oyle bakmislar yani. Cok sukur seker cikmadi bende insallah sizlerde de cikmaz
Rica ederim canim hayirli haberler alirsin insallah :)anladım canım çok sağol :) benim hastanede olacak sağlık ocağı yapmıyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?