2017 Temmuz Anneleri Buyrun :)))

Canım bana da decavit verdi folik asiti bıraktığımda düzgün beslenemediğini düşündüğün zaman iç her zaman içme dedi pek ilaç yanlısı değil bir de omega verdi 2 günde bir içiyorum onu da. Beslenmeye de dikkat etmeye çalışıyorum. Konyada oturuyorum canım sen nerdesin.

Kızlar bende geçen hafta buzda kaydım düştüm panik halinde gittim çok şükür birşey çıkmadı kalp atışlarını hareketini görünce içim rahatladı. O zaman tam belli değil ama kıza benziyor dedi bakalım hayırlısı bi dahaki kontrolde netleştir heralde :)

Merhaba bende 2017 temmuz annesi olucam inşallah:) 16. Haftamdayim şu anda. Allah sağlıkla kucağımiza almayi nasip etsin inşallah :)) isim düşünenler var mı acaba?

Merhaba bende 2017 temmuz annesi olucam inşallah:) 16. Haftamdayim şu anda. Allah sağlıkla kucağımiza almayi nasip etsin inşallah :)) isim düşünenler var mı acaba?
Cinsiyeti ne bebeğinin canım :) bize geçen hafta kıza benziyor dedi ama tam emin olamadı bakalım aradayız daha :)

Cinsiyeti ne bebeğinin canım :) bize geçen hafta kıza benziyor dedi ama tam emin olamadı bakalım aradayız daha :)
Ben dün gittim kontrole ve erkek dedi doktorum. Dünden beri erkek isimleri araştırıyorum :) başta göstermedi kapanmış uyuyo gibiydi öyle olunca kız galiba dedi doktorum sağolsun çok uğraştı ultrasonla karnima vurdu birkaç kez bacaklarina doğru sonra uyandi galiba hareket etti ve gördüm erkek dedi:) önümüzdeki ay ayrıntılı ultrasonum var bakalım o zaman zaten net şekilde gözüküyormus:))

Evet ayrıntılı da kesinleşir sağlıklı olsunlar da :) ben çikolata yiyip gitmeyi düşünüyorum geçen hafta küçük bi şeker yemiştim baya hareketliydi bakalım yine öyle olursa görürüz heralde net bizde :)

Bende yolda çikolata yemiştim ama bizimki rahatina çok düşkün çıktı :)) öyle Allah sağlıkla kicagimiza almayi nasip etsin de gerisi hiç önemli değil:)

Bende yolda çikolata yemiştim ama bizimki rahatina çok düşkün çıktı :)) öyle Allah sağlıkla kicagimiza almayi nasip etsin de gerisi hiç önemli değil:)
Onların keyfi isterse artık napalım :)) Evet sağlıklı sıhhatli doğsunlar da ne farkeder :)

T Titizz1 selam canım aynı haftadayız tebrık ederım senıde :)
kontrole gıtmeden 1 saat once cıkolata ye cok hareketlenıyor .
nerde ıkamet edıyorsun .
bebısın kılo ve boyu ıle ılgılı ne dedı doktorun

Merhaba Allah nasip ederse bende temmuz annesi olucam inşallah Allahım hepimize sağ salim bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin ve evlatlarımızın güzel günlerini göstersin inşallah. ben dün ultrasona girdim hemde 3lü testim yapıldı. doktor kız dedi gönlümden geçen oldu şükürler olsun. şimdi deli gibi isim arıyorum :) ya birde kızlar alışveriş listeleri falan mı oluştursak kim neler almayı düşünüyor :)

tebrık ederım canım benımde kızım oluyor 16 haftalık hamıleyım .
ısım konusunda ne dusunuyorsun .
ben ılk elbısesını aldım .

tebrık ederım canım benımde kızım oluyor 16 haftalık hamıleyım .
ısım konusunda ne dusunuyorsun .
ben ılk elbısesını aldım .
valla isim olarak hem güzel anlamı olsun istiyorum hem farklı olsun istiyorum ben sağlık ocağında ebeyim gelen giden bebeklerin isimlerinden de baktım bugün ama hiç bişi bulamadım :) bu arada bende seni tebrik ederim tatlım elbisesini de güle güle kullansın inşallah benim daha fırsatım olmadı dün öğrenince :) isim olarak nehir defne cemre elvin vb. ilk aklıma gelenler ama daha önümüzde çok zaman var karar çok değişir diye düşünüyorum

nehır de benım favorı ısmımdı .
Ama ARYA da karar kıldık . Bizim daha hamılelıkten önce bellıydı ismi .

Ben Eskişehirde yaşıyorum. Bebeğimin kilosu şu an 138 gram ama boyunu açıkçası sormayı unuttum cinsiyet heyecanindan olsa gerek :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…