2017 Temmuz Anneleri Buyrun :)))

nehır de benım favorı ısmımdı .
Ama ARYA da karar kıldık . Bizim daha hamılelıkten önce bellıydı ismi .
adıyla yaşasın inşallah arya da güzel isim :) ben hamilelikten önce çok farklı şeyler düşünüyordum insan kırk kere karar değiştiriyor yaa :) birde beğendiğimleri ya arkadaşlarım ya akrabalarım hepsi koydu

Hadi hayırlı olsun canım benim de kız temmuz kızları olacaklar :) senin tahmini doğum tarihin benim evlilik yıldönümüm
Aynen canım :) . aa ne güzel ama bu tahmini doğum tarihi 4 boyutlu ultrasona göre emin değilim doğruluğundan

Senin nasıl boy ve kilosu?

Aynen canım :) . aa ne güzel ama bu tahmini doğum tarihi 4 boyutlu ultrasona göre emin değilim doğruluğundan

ya zaten 10 gün önce 10 gün sonra olabiliyor aslında haziran sonu temmuz başı gibi olacak doğumlarımız bakalım ne zaman olacak :) sağ salim olsun da yinede ben 5 temmuz istiyorum Allah büyüktür belki nasip eder :)

İnşallah gönlünden gecen olur canım :)

ben de eskişehirdeyim canım :)

geçmiş olsun canım çok d,ikkat et . benimde 12+6 da % 90 erkek dedi bidahaki kontrole netleşecek. önümüzdeki hafta gitmeyi düşünüyorum

canım benimde % 90 erkek demişti 5 ocakta . bu gidişime kesinleşecek o yüzden pek bişey almadım bende alışveriş yapmadım :)

canım benimde % 90 erkek demişti 5 ocakta . bu gidişime kesinleşecek o yüzden pek bişey almadım bende alışveriş yapmadım :)

Tebrık ederım canım . Prens gelıyor desene :)
ben aldım ılk elbısesını :)
benımde kontrolum 4 şubatta .

geçmiş olsun canım çok d,ikkat et . benimde 12+6 da % 90 erkek dedi bidahaki kontrole netleşecek. önümüzdeki hafta gitmeyi düşünüyorum
Benim daha 2 hafta var kontrole bakalım heyecanla ve merakla bekliyorum:) Senin ikinciydi sanırım dimi ilki ne kız mı erkek mı :)

Benim daha 2 hafta var kontrole bakalım heyecanla ve merakla bekliyorum:) Senin ikinciydi sanırım dimi ilki ne kız mı erkek mı :)
bi tane oğlum var canım aralık 2010 doğumlu bu sene 1 e gidiyor . sanırım yine erkek geliyor ama oğlum mutlu bu durumdan senin ilk mi

bi tane oğlum var canım aralık 2010 doğumlu bu sene 1 e gidiyor . sanırım yine erkek geliyor ama oğlum mutlu bu durumdan senin ilk mi
Maşallah kocaman olmuş bile er erkek kardeşle daha ne olsun :)) evet canım nasip olursa ilk benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…