Ben Eskişehirde yaşıyorum. Bebeğimin kilosu şu an 138 gram ama boyunu açıkçası sormayı unuttum cinsiyet heyecanindan olsa gerek :))
adıyla yaşasın inşallah arya da güzel isim :) ben hamilelikten önce çok farklı şeyler düşünüyordum insan kırk kere karar değiştiriyor yaa :) birde beğendiğimleri ya arkadaşlarım ya akrabalarım hepsi koydunehır de benım favorı ısmımdı .
Ama ARYA da karar kıldık . Bizim daha hamılelıkten önce bellıydı ismi .
Hadi hayırlı olsun canım benim de kızBende geldim kızlar bende temmuz annesi olucam inşallah bi kızım olucak
Aynen canım :) . aa ne güzel ama bu tahmini doğum tarihi 4 boyutlu ultrasona göre emin değilim doğruluğundanHadi hayırlı olsun canım benim de kıztemmuz kızları olacaklar :) senin tahmini doğum tarihin benim evlilik yıldönümüm
16+0 ken gittim senin nasıl boy ve kilosu?Tam olarak kaç hafta gunlukken kontrole gıttın .
ben cumartesı gunu gıttım ozaman 15+0 dım .boyunu olçemedı duz durmadı cunku donuyordu sureklı .kılosu da 153 gr dedı .16+0 ken gittim senin nasıl boy ve kilosu?
Aynen canım :) . aa ne güzel ama bu tahmini doğum tarihi 4 boyutlu ultrasona göre emin değilim doğruluğundan
İnşallah gönlünden gecen olur canım :)ya zaten 10 gün önce 10 gün sonra olabiliyor aslında haziran sonu temmuz başı gibi olacak doğumlarımız bakalım ne zaman olacak :) sağ salim olsun da yinede ben 5 temmuz istiyorum Allah büyüktür belki nasip eder :)
slm cnm bende eskişehirdeyim hangi hastaneye gidiyorsunBen Eskişehirde yaşıyorum. Bebeğimin kilosu şu an 138 gram ama boyunu açıkçası sormayı unuttum cinsiyet heyecanindan olsa gerek :))
ben de eskişehirdeyim canım :)Canım bana da decavit verdi folik asiti bıraktığımda düzgün beslenemediğini düşündüğün zaman iç her zaman içme dedi pek ilaç yanlısı değil bir de omega verdi 2 günde bir içiyorum onu da. Beslenmeye de dikkat etmeye çalışıyorum. Konyada oturuyorum canım sen nerdesin.
geçmiş olsun canım çok d,ikkat et . benimde 12+6 da % 90 erkek dedi bidahaki kontrole netleşecek. önümüzdeki hafta gitmeyi düşünüyorumKızlar bende geçen hafta buzda kaydım düştüm panik halinde gittim çok şükür birşey çıkmadı kalp atışlarını hareketini görünce içim rahatladı. O zaman tam belli değil ama kıza benziyor dedi bakalım hayırlısı bi dahaki kontrolde netleştir heralde :)
Selam tatlım evet bellı oldu ,
% 90 kız dedı :)))))
Allah var kız ıstıyorduk rabbım gonlumuze gore verdı .
Sen nasılsın var mı bır gelısme .
canım benimde % 90 erkek demişti 5 ocakta . bu gidişime kesinleşecek o yüzden pek bişey almadım bende alışveriş yapmadım :)
Benim daha 2 hafta var kontrole bakalım heyecanla ve merakla bekliyorum:) Senin ikinciydi sanırım dimi ilki ne kız mı erkek mı :)geçmiş olsun canım çok d,ikkat et . benimde 12+6 da % 90 erkek dedi bidahaki kontrole netleşecek. önümüzdeki hafta gitmeyi düşünüyorum
bi tane oğlum var canım aralık 2010 doğumlu bu sene 1 e gidiyor . sanırım yine erkek geliyor ama oğlum mutlu bu durumdan senin ilk miBenim daha 2 hafta var kontrole bakalım heyecanla ve merakla bekliyorum:) Senin ikinciydi sanırım dimi ilki ne kız mı erkek mı :)
Canim eskisehirde hangi hastaneye ve doktora gidiyorsun? :)ben de eskişehirdeyim canım :)
acıbademe gidiyorum cnm özelden mesaj attım sanaCanim eskisehirde hangi hastaneye ve doktora gidiyorsun? :)
Maşallah kocaman olmuş bile er erkek kardeşle daha ne olsun :)) evet canım nasip olursa ilk benimbi tane oğlum var canım aralık 2010 doğumlu bu sene 1 e gidiyor . sanırım yine erkek geliyor ama oğlum mutlu bu durumdan senin ilk mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?