• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2017 temmuz aşılama yaptıracak olanlarrrrrrrr

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Temmuz Asilamasi

• Tutanlar

OY: 1 7,1%
  • Tutmayanlar

OY: 4 28,6%
  • Ilk asilamasi olup tutanlar

OY: 0 0,0%
  • Ilk asilamasi olup tutmayanlar

OY: 7 50,0%
  • Batlarina gün sayanlar

OY: 4 28,6%

• Ankete Katılan
    14
Benim 9. Günüm dayanamadım gittim kan verdim 11 de belli olacak sonuç çatlatma iğnesi 11. Gün oldu geçmiştir artık etkisi adetime 1 hafta var gerçi ama bakalım inşallah sonuç iyi çıkar
:))
Keske bekleseydin canım
Yanılma payı olabilir testlerin
Benim de 9. Gün bugun
Sana 14. Gün mü 15. Gün mü test dediler
Sonucu yaz buraya da

:))
Keske bekleseydin canım
Yanılma payı olabilir testlerin
Benim de 9. Gün bugun
Sana 14. Gün mü 15. Gün mü test dediler
Sonucu yaz buraya da
Maalesef 0.28 çıktı yani negatif erken mi yaptım bilmiyorum ama olsa çıkardı herhalde ya. Bana doktorum adetini bekle gecikirse bakalım demişti. Bu ay olmadı sanırım

Ya ben şunu merak ediyorum aşılama neden tutmuyor kaç kere denenmesi gerekiyor sorun olmayan ciftlerde neden aşılama denemesi basarisiz olduğunda tüp bebeğe yonkendiriyor doktorlar bana ilk aşılama yapıldığında tutmadiginda ikinciyi deneyelim ondan sonra tüp bebeğe geçerim dedi aşılama Şansın en az 3 değilmi doktora kalsa ilk aşılama sonrası tüp bebeğe gececekti bu beni daha çok sitrese koydu tüp bebek maliyetli bir iş kesin tutacak diye bir kural da yok ayrıca Guatr hastalığı aşılamaya engel mi doktor engel değil dedi ama bir sorun yokken başarısız sonuç alınca insan kötü oluyor

Maalesef 0.28 çıktı yani negatif erken mi yaptım bilmiyorum ama olsa çıkardı herhalde ya. Bana doktorum adetini bekle gecikirse bakalım demişti. Bu ay olmadı sanırım
Erken yapmıssın
Gününde birdaha yap bence
9. Günde cıksa neden 2 haft snr yap test desinler

Ya ben şunu merak ediyorum aşılama neden tutmuyor kaç kere denenmesi gerekiyor sorun olmayan ciftlerde neden aşılama denemesi basarisiz olduğunda tüp bebeğe yonkendiriyor doktorlar bana ilk aşılama yapıldığında tutmadiginda ikinciyi deneyelim ondan sonra tüp bebeğe geçerim dedi aşılama Şansın en az 3 değilmi doktora kalsa ilk aşılama sonrası tüp bebeğe gececekti bu beni daha çok sitrese koydu tüp bebek maliyetli bir iş kesin tutacak diye bir kural da yok ayrıca Guatr hastalığı aşılamaya engel mi doktor engel değil dedi ama bir sorun yokken başarısız sonuç alınca insan kötü oluyor
4 kez 5 kez aşılama yaptıranlar var ama doktorunun bir bildiği vardır belki karamsar olma hemen hem 3 aşılama şansı 1 tüp bebekle aynı imkanın varsa hiç düşünme canım

Erken yapmıssın
Gününde birdaha yap bence
9. Günde cıksa neden 2 haft snr yap test desinler
Ya bakın ben doktor değilim ama söyle diyeyim 15 inden ince
4 kez 5 kez aşılama yaptıranlar var ama doktorunun bir bildiği vardır belki karamsar olma hemen hem 3 aşılama şansı 1 tüp bebekle aynı imkanın varsa hiç düşünme canım
Zaten bundan sonraki süreç tüp bebek canım çok kafama takiyorum doktor keşke ileriki evreyi söylemeden hareket etseydi tüp bebek diye duyunca iyice umudum tükendi tüp bebektede çünkü tutma oranı fazla değil artık allaha bırakmak gerekiyor galiba o daha iyisini bilir

Bulundugun ilin fakülte hastanesine basvur
Hangi ildesin
Ben bursa uludağ üni de asılamayı ucretsiz yaptırdım

Tüp bebek de 1500 tl imiş

Merhaba hanımlar benim sonucu öğrenmek için 10 günüm var zamın geçmiyor gibi

Benim kasıklarım ara ara hafif ağrıyor rahatsızlık vermiyor ama belim çok kötü uzanınca kalıyorum kalkamıyorum benim bugün aşılama gününü saymazsak 8. günüm ve aşılamanın ertesi gününden itibaren belim aynı şiddette devam ediyor.O kadar eziyet çekiyoruz Rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın inşallah.
bu ağrılar ilaçlardan dolayı oluyormuş, hormon yüklemesi yapıyorlar ya. ondan ağrı oluyormuş. benim de ağrıyordu. ama sonuç negatif. ve ilk aşılamadan sonra 2 adet beklenecek dedi. gerçi doktorla görüşemedim ama, sekreteri öyle diyor. sizde de öyle mi oldu?

Acaba asilamada doktorlar çatlama zamanını denk mi getiremiyorlar neden tutmuyor kaç kere denemeye rağmen 1 2 3 4 defa hadi birinde denk gelmedi ikinci onda da aynı sonra direk tüp bebek eee insan araştırmazmi hersey normal ken neden aşılama tutmuyor tüp bebekte kesin mi Hayır değil ümit kapısı diye gidiyoruz sonra bakıyoruz hüsran hep hayal kırıklığı yaşıyoruz kendi kendimizi sorguluyoruz neden niye diye olanların oluyor diye bazen akıl sır almıyor ama yinede Bır ümit kapısı diye gidiyoruz offf artık yaşama zevkim bile gitti
ya aşılama arasında bekleniyor mu. ben ilk aşılamayı oldum 2 adet beklenecek dediler. sizin de öyle mi oldu ? ve 2. aşılama yapmadan hemen tüp bebeğe geçerler mi ?

mrb
benim 3 gunum kaldı
ama umudum yok

haftasonu işyerımle ılgılı sorunlardan dolayı cok agladım:bicak:
canım hayırlısı olsun seni çok merak ediyorum. neden ağladın öyle yaa iş için değmez arkadaşım
kamudamısın özeldemisin

canım hayırlısı olsun seni çok merak ediyorum. neden ağladın öyle yaa iş için değmez arkadaşım
kamudamısın özeldemisin
ben de seni merak ettim.

keşke kamu ya da özelde olsam

kendi aile şirketımızdeyım :D

Sıkılmıstım bi ara .

Ben ilk asılama tutacagına umutlu değilim zaten, burda goruyoruz kımsenın tutmuyor:(

Back
X