- 29 Ocak 2017
- 4.524
- 8.620
- 158
- Konu Sahibi inciitanesi
-
- #1.141
Oruç tutacak mısın canım? Emzirme durumları nasıl peki?Selam bende cumartesi 56.8 cıktım ramazan basliyor hicbir ramazan kilo vermem ben bakalim insallah geri almam verdiklerimi gece yiyip yatmak kotu olucak birde ekmek yemiyordum hic nasil yapicam bilmiyorum
Mssallah canim. Ben bu ara kilo veremiyorum. En son 5 mayista 75.7 imisim. Su an 76.3 cikiyorum. Sanirim artik veremiyorum. Neyse bi sure 76larda kalmayi planliyorum. Sonra da ins hedef 70.Selam kızlar, herkese hayırlı ramazanlar. Kimse bakmıyor mu artık burayaben bildirimlere devam edeceğim yine de nihayet kilo verme sürecim hızlandı artık 78.3-78.4-77 :) 1.400 gr gitmiş bu hafta:)
Teşekkür ederim canım inşallah hep beraber veririz şu kiloları. Senin de çok bir fark yok aslında 600 gr almışsın sadece durmak yok vericez hepsini:)Mssallah canim. Ben bu ara kilo veremiyorum. En son 5 mayista 75.7 imisim. Su an 76.3 cikiyorum. Sanirim artik veremiyorum. Neyse bi sure 76larda kalmayi planliyorum. Sonra da ins hedef 70.
Sen super kilo vermissin. Harikasin. Beni gececeksin demistim. Geciyosun. Hadi yolun acik olsun
Evet ugrasiyorum ama bu ara oglum cok oyaliyor beni. Bende stres olunca yemege vuruyom kendimi puffTeşekkür ederim canım inşallah hep beraber veririz şu kiloları. Senin de çok bir fark yok aslında 600 gr almışsın sadece durmak yok vericez hepsini:)
Ben ilk iki gün tuttum ama sütüm baya azaldı çocuk huzursuzlaştı hem de ben ikinci gün aşırı halsiz kalmıştım susuzluktan herhalde ara verdim şimdi belki ara ara tutarım yine. Sizde durumlar ne kızlarOruç tutacak mısın canım? Emzirme durumları nasıl peki?
Maşallah canım çok iyi vermişsin devamı da gelir inşllahSelam kızlar, herkese hayırlı ramazanlar. Kimse bakmıyor mu artık burayaben bildirimlere devam edeceğim yine de nihayet kilo verme sürecim hızlandı artık 78.3-78.4-77 :) 1.400 gr gitmiş bu hafta:)
Stres durumlarında öyle oluyor yaş, en azından sağlıklı şeyler yemeğe çalış canı. Tarçınlı süt kuruyemiş falan yiyebilirsin abuecubur bağımlılık yapıyor ya hiç bulaşmamak lazımEvet ugrasiyorum ama bu ara oglum cok oyaliyor beni. Bende stres olunca yemege vuruyom kendimi puff
Bence hepimizin yaşadığı genel sıkıntı bu, sen yine de kendini frenlemeye çalış canım bu kiloları verebilmek için ne kadar uğraştığını hatırlaEvet ugrasiyorum ama bu ara oglum cok oyaliyor beni. Bende stres olunca yemege vuruyom kendimi puff
Ben tutuyorum canım (gerçi adet oldum bugün ikinci günü) açlık değil de susuzluk beni çok etkiliyor. Emzirmem de bir sıkıntı olmadı çok şükür ama iftara son iki saat kala halsizlik tahammülsüzlük başlıyor maalesefBen ilk iki gün tuttum ama sütüm baya azaldı çocuk huzursuzlaştı hem de ben ikinci gün aşırı halsiz kalmıştım susuzluktan herhalde ara verdim şimdi belki ara ara tutarım yine. Sizde durumlar ne kızlar
İnşallah canım inşallah:) benim yolum çok uzunnnn..Maşallah canım çok iyi vermişsin devamı da gelir inşllah
İnşallah canım bence de oruç tutarken daha sağlıklı besleniyor insan. Aburcubur yok iftarda akşam yemeği sahurda da kahvaltı ohhh mis:)Ben de 58,1im hala kızlar 1ay önce memlekete gitmeden bu kilodaydım sonra saldım biraz anca gelebildim tekrar :/
Oruç tutmak abuecuburu azaltıyor baya gün içi yemeyince alışıyor aslında insan sonra sütüm azaldı diye kaçamaklar yaptım maalesef ama bayrama kadar güzel kilo veririrz inşallah
Stres durumlarında öyle oluyor yaş, en azından sağlıklı şeyler yemeğe çalış canı. Tarçınlı süt kuruyemiş falan yiyebilirsin abuecubur bağımlılık yapıyor ya hiç bulaşmamak lazım
Saolun kizlar. Cok tesekkur ederim. Benim sutum calismaya baslayinca cok azaldi. O yuzden tutmaya cesaret edemedim. Ins seneye falan telafi ederim.Bence hepimizin yaşadığı genel sıkıntı bu, sen yine de kendini frenlemeye çalış canım bu kiloları verebilmek için ne kadar uğraştığını hatırla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?