2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Herkese mutlu bir hafta olsun, kontrolü olanlar, ayrıntılı ultrasona girecek olanlar sağlıklı mutlu güzel haberlerle gelir inşallah.

Canım gözün aydın sende öğrendin sonunda, ama doktorun kesin dedi mi yoksa ihtimal varmı? Benimki %80 dedi, erkek bebeklerde yumurtalar torbalara geç inebiliyo dedi 20. haftada netleşir dedi :) oyüzden tam anlamıyla cinsiyete konsantre olamıyorum.

Canım ben de sürekli memleketime gitme durumum olduğu için doktoruma sormuştum 35. haftada bile rapor verip seyahate izin verebiliyorlarmış. Benim de 28 haftalık hamile arkadaşım eşiyle italyaya gitti tatile şuan ordalar gayet rahat yani endişe etme :)

Reactions: D-E
Canım sen doktorfun değil mi

Cok tesekkur ederim canim, rahatlattin beni, gitmeyi cok istiyorum, bebeksiz son tatilimiz oldugun icin

Evet canim belli, Rixos Beldibi :)

ohh süpermiş :) bende bir otel çalışanı olarak sana önerim meze tarzı seyleri yememeye calıs , yeşillik yeme ve havuz kullanma havuzlar çok hijyenik oluyor aslında ama çocuklar kullandığı için ve çok fazla kişinin kullanımında olduğu için çok çabuk kirleniyor :)

Cnm ben ilk çocuğumda travel sistem aldım bisürü para verip öylece duruyor desem inan. Bide bizde araba yoktu o zaman,indir kaldır taşı evden çıkasım gelmiyordu yanımda biri yokken çok zor oluyordu ağırlığı ve büyüklüğünden. 6. Ayda baston puset aldım oh be dedim dünya varmış 4 yaşına kadar onu kullandım rahat rahat. Madem araban var,çokta gidilecek bi yer Yok bencede alma boşa masraf.

Cok tesekkur ederim canim, zaten havuzu o kadar sevmiyorum, herzaman tatillerde denizi daha cok tercih ediyoruz. Bu sefer havuzu hic kullanmam.

kızlar şu yatak işi çok kafamı karıştırıyor yaa
en son büyüyen yatak almaya karar verdim aslında, park yatak almıcam o kesinde anne yanı 1 yaşa kadar kullanılan ahşap beşikler var onlara aklım gidiyor ilk 3 ay da yakınımda yatsın istiyorum aslında yanımda yatsın diye de düşünmüyor değilim ama güvenli gelmiyor uykusuzluk yorgunluk olucak sonucta

Tam olarak aynı yatakta yatma canım anne yanı beşiklerin de boyunun yatağına uygun olup olmadıgına dikkat et sallanan büyük ahşap beşikler iyi olabilir ben oğluma ikeadan aldm hala kullanıyoruz 2.5 yaşında ama sallanmıyor onun içinde bi.ana dizi almıştım 7. Aya kadar onda uyutup beşiğine aldım şuan da sallanmadan uyuyor zaten bi bakmanı öneririm

Kiyamam yaa cok zor igneler bilirim.. Canim ben doktoruma kontrolde sordum dedi ki duzgun oturmuyorsun one egilerek oturma ki ben cok oyle oturuyorum belini destekle oturunca agir birsey kaldirma dedi. Ama sen doktoruna danis mutlaka belki baska bir sebebi vardir agrilarinin bi de boyun uzun mu

Ultrasonda sancı anlaşılır mı doktorum öyle söylemişti bende nedenini sormayı unuttum ama enfeksiyon için ilaçlar verdi idrar yolları ve vajinal enfeksiyon için. Sancım vardı zaten ama ben normal olduğunu düşünüyordum burada ki dr da başından salladı beni k. Doğum uzmanı değildi çünkü ama ilçede ultrasonla bakan tek dr çok endişeliyim. Doktorum bu şekilde giderse erken doğum olur dediği için kafanı şişirdim kusura bakma ama herkesin sancısı var ben mi abartıyorum acaba

https://www.bebekhouse.com/urun/bab...sap-besik-ayicikli-uyku-seti-17mbby000301-312

bu tarz bırsey mı alsam dıyorum ben açıkcası kısmet olursa 2 yas cıvarında hemen kardes dusunuyoruz 2.ciside kullanacak sonucta o gelınce o zaman buyuyen yatak mı alsam dıyorum kafamda deli sorular :)

Reactions: D-E
çok doğru düşünmüşsün canım baston tipi alırsın yaşına yaklaşırken bi indirim falan rasladığında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…