2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın annisler mesajlari okuyamadim tek tek.Insallah hersey yolundadir herkesin..hayirli saglikli mutlu bir hafta olsun hepimize.
Ben yarin detayli ultrasona girecegim Allah nasip ederse.insallah hersey yolundadir benim icin de dualarinizi esirgemeyin olur mu

Ay inşallah olur da taşar şaka bir yana bir yana annem beni çok az emzirebilmiş de ondan korkmuşumdur hep teşekkürler canım her ihtimale karşı yanıma alırım o zaman çok mantıklı
yanına ikiden fazla alma canım ya o sonrası için diyo sütün gelmesi öle kolay olmuyo zaten doğumdan sora azar azar çoğalır taburcu olana kadar taşma olmaz

bende aynı fikirdeyim canım ilk etapta almıcam kanguru dusunuyorum hatta ılk etapta duruma göre alıcam naılsa hersey internetten bıle alabılıyoruz

inşallah iyi sonuclarla gelirsin canım benimde perşembe günü detaylım :)

Günaydın kızlar iyi bir hafta diliyorum herkese. Sancıları olan arkadaşlar kasıktan diz kapağınıza kadar ağrıyor mu özel bölgemden iç bacağım boyunca diz kapaklarıma kadar ağrıyor kv de normal demiş eltim dra gideceğimi söyleyince yine her kafadan sesler çıkmaya başladı ben mi abartıyorum bilmiyorum ama.ilk gebeliğimde asla böyle bir durum olmadı zaten dr da ultrasonda sancıma sebep bi durım gördü ne yapıcam bilmiyorum

gazelim_24 sadece taşımak için arabaya emniyet kemeri takılan pusetler var ilk zaman için onu al bence bebek arabası öyle bana göre lazım değil

Gunaydiiiiiiinnnn :) herkese mikkkemmeeel bir hafta diliyorum :) kontrolu detaylisi olan arkadaslar insallah bebislerinizden guzel haberler alir gelir bizleride sevindirirsiniz zaman su gibi.. Kese konumu nub derken Detayli zamanina geldik bi bakmisiz hastane cantalari bi bakmisiz doğum zamani:) saglikla gecsin butun günlerimiz insallah :)

Günaydın anneler belagrisindan duramıyorum sabahları özellikle fıtık başlangıcım vardı acaba Doğum sonrası daha çok kötüleşirmi korkuyorum buhalimddn hiç memnun değilim öğlene kadar kendime gelemiyorum napicam bilmiyorum karnım büyüdükçe agrim artarmı acaba ?

Canim cok gecmis olsun benimde sadece hamileliklerimde olan bi bel ağrısı var. Cok cektiriyor madensuyu ve magnezyum iyi geliyor bana.

Ben de ayni dusunuyorum canim yalniz degilsin. Arabam var zaten gezdirmek icin de önümüz kışa geliyor. Bahar gibi alayim diyorum. Ama 29 ekimde tatile gidersem orda lazim olacak. Onu da o zaman dusunurum. Dogum oncesi almayacam ama

bende aynı fikirdeyim canım ilk etapta almıcam kanguru dusunuyorum hatta ılk etapta duruma göre alıcam naılsa hersey internetten bıle alabılıyoruz

gazelim_24 sadece taşımak için arabaya emniyet kemeri takılan pusetler var ilk zaman için onu al bence bebek arabası öyle bana göre lazım değil
Hepinize çok teşekkür ederim verdiğiniz fikirler için demekki doğru düşünmüşüm sadece araba puseti alıcam arabada dığdukdan sonra ihtiyaç olursa alırım kesin kararımı vermiş oldum sizinde fikirlerinizle

Evet süte hazirlikmis canim ama bazi yazilarda da erken dogum belirtisi yaziyor ben yarin doktorumu arayip sorcam insallah onemli birsey degildir ve sonrasinda bize sikinti yasatmaz

Ben erken belirtisi olmadigina dair yazı okudum ztn senin sürekli geliomu bilmiorum benim ilk gebeligimde hiç glmedi bi kere bunda gldi bidaha da olmadı sen için rahat etsin istiosan yine doktoruna sorarsin cnm

Canim cok gecmis olsun benimde sadece hamileliklerimde olan bi bel ağrısı var. Cok cektiriyor madensuyu ve magnezyum iyi geliyor bana.
Cok sağol canim Benim arada olur geçerdi şimdi şiddetli agriyor hatta yatakta sağa sola donmekten uyuyamıyorum günde 1 maden suyu bende içiyorum, magnezyumu doktora sorayım.
Pert haldeyim kaburgalarim bile agriyor ayrıca iğne vuruluyorum hergun bacaklarımda morluklar var onların agrisi da ayrı

Hangi mağazadan aldınız acaba
Karabağlar daki çoğu mağazayı gezdik kalitelerini gördük fiyatlarını karşılaştırdık, yumurcak bebek diye bir dükkan var kendileri üretici, kalitesine göre en uygun fiyatı orda bulduk.. 1e 2 yavru yataklı yatak, komidin, oyuncak sandığı ve aynı zamanda puf, sifonyer istediğimiz ölçülerde yaptılar enini boyunu, tamamen MDF, 2015 yılının ağustos ayında 2.500lira peşin aldık, hala cok memnunuz, sararma vs olmadı, tüm parçaları da kullanıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…