• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ve bu zamanda, bu yaptigin iyilik otesi seye ragmen boyle davraniyor sana oylemi.ben olsam ezerdim bu yaptigimla hep onu.surekli arar sikayet ederdim.sana verdigimden dolayi acim diye.neyse sinirlerimizi bozmayalim.olan olmus artik.bundan sonra boyle birsey yapmazsin eminim.cocugunun sadakasina say bunu canim.
Aynen canım öyle sayıyorum bu saatten sonra yapacak birşey yok ama oğlum sağlıkla doğsun gerisi hiç umrumda degil kimseyede yapmam birdaha iyilik dersimi aldım

Bende eşimle alamıyorum diyor karı gibi gezemem beğendiğini hemen al başka bakma oyuzden onla çıkmıycam alışverişe
Yok ya onalrla cikilirmi hic alisverise benimde birkac parca inst begendiklerim var bakalim.birde hepsiburada guzel bir 5 li hastane cikisi gordum onu alicam :) bakalim insalalh diyeyim

Merhaba anneler bir coğunuz bebeğin cinsiyetini öğrendiniz ben daha net öğrenemedim sizce bu ne kadar doğru: ( Göbeğin Şekli: kızlarda yana yayılmış, erkeklerde sivri göbek olur derler, doğrudur efendim. Özellikle hamileliklerinde az kilo almış, sadece karnı çıkmış ama kız doğurmuş anneler var, benim de karnım sivriydi ve herkes erkek demişti diyorlar. Bir çok foto inceledim, kendimden de biliyorum gerçekten farklı bir sivrilik var. En belirgin özelliği ise şöyle (ben söyleyeyim siz de dikkat edin bakalım) erkek göbeğinde kalça kemikleri (yassı kemiğe örnek yazan yer) arasındaki bölge doluyor. Hani hamile değilken sırt üstü uzandığımızda bu kemikler sivri şekilde ortaya çıkar işte onlar. Erkek hamileliğinde bu kemikler hala ortada, elle kolayca hissedilebiliyor, göbek bu ikisinin arasında kalıyor. Kız hamileliğinde ise göbek belsınırlarından itibaren dolmayabaşlıyor, kalça kemikleri de dahagömülü oluyor. ))))))Sizde tutdumu?

Zor durumdaydı anlattı yalvardı resmen üzüldüm tamam dedim yardım ettim canım kötü niyetli hiç düşünmedim böyle olacagını bilsem hiç yaparmıydım :KK43:( olan oldu rezilliğini çekiyorum
Ahh be canım. Başımıza ne geliyorsa bu saflığımızdan geliyor. Olsun şimdiden akıllanmış olduk. Eşim Bakude çalışırken 18 ay her ay 2000 dolar ben elimle yolladım kv.e. eder 36000 usd. Geldiğimde elde bin dolar vardı. Eee gerisi nerde? Onkoloji hastası olmasının arkasına yatıyor, iğnelerinin biri 3000 tl imiş. Eyvalllah sağlıktır herkesin başına gelir dedik. Ama iki yıl dolacak ben yanındayım hiç o pahalı ilaçlardan göremedim bir tanesini bile. Boşverr gözümüz şimdiden açılmış oldu.

Az önce benim kedim geldi kucagıma sarıldı üzüldüğümü görünce patileriyle masaj yaptı sonrada kalktı gitti o sırada 2 tekme yedim kıpraşmalar başlıyo sanki şaşkınlıkla elimi karnıma koydum bekliyorum
Hayvanlar anlıyor hamileyi ama demek ki bebişler de onlarla bir iletişim kurabiliyor hissediyorlar . Canlı tecrübe

Merhaba anneler bir coğunuz bebeğin cinsiyetini öğrendiniz ben daha net öğrenemedim sizce bu ne kadar doğru: ( Göbeğin Şekli: kızlarda yana yayılmış, erkeklerde sivri göbek olur derler, doğrudur efendim. Özellikle hamileliklerinde az kilo almış, sadece karnı çıkmış ama kız doğurmuş anneler var, benim de karnım sivriydi ve herkes erkek demişti diyorlar. Bir çok foto inceledim, kendimden de biliyorum gerçekten farklı bir sivrilik var. En belirgin özelliği ise şöyle (ben söyleyeyim siz de dikkat edin bakalım) erkek göbeğinde kalça kemikleri (yassı kemiğe örnek yazan yer) arasındaki bölge doluyor. Hani hamile değilken sırt üstü uzandığımızda bu kemikler sivri şekilde ortaya çıkar işte onlar. Erkek hamileliğinde bu kemikler hala ortada, elle kolayca hissedilebiliyor, göbek bu ikisinin arasında kalıyor. Kız hamileliğinde ise göbek belsınırlarından itibaren dolmayabaşlıyor, kalça kemikleri de dahagömülü oluyor. ))))))Sizde tutdumu?
Oglumda sivriydi kizimda yayvan. Ama legen kemiklerine bakmadim canim

Ayy kizlar dehset bir siskinlik var ama.neden bilemedim tam kahvalti ile duruyorum birseyde yemedim galiba ic organlarimin siskinliginden sol mide altimda gobek hizasinda agri var nasil gecer bu siskinlik annem ayva kompostosu yapti ictim faydasi yok

Back
X